U? jsem nad tím taky přemý?lel jak ji tam vytáhnout Zatím jsem sházel kde jsou auta.Ale furt je to lep?í mít 250 kubiků sněhu na stře?e ne? 50 cm vody v obýváku Jsem zvědav kdo z vás bude plavat a? to sleze Zdenda
P.S. ne ?e bych to někomu přál.
Jeliko? bydlím kousek od Jizerky tak je u nás zima jako kjáva Mamky pun?a natočil a? po připojení druhé baterky, a stilo po nastartování hnedle hodilo poruchu motoru Po napojení na diagnostiku v?e v pořádku,asi mu byla zima Gp je ulo?ený v gará?i, a kdy? mě vidí kroutí vejfukem Zdenda
krasne zdenda hned by som sa tam isiel kuknut fakt. ale odhadzovat by sa mi to nechcelo. a pre info ja tu nemam ani 1 cm
Grande punto 3D 1,4 16v LPG StarJet sport 70KW/95HP cierna crossover
zostalo v rodine
aktualne
Bravo 2.0Mjet 121kw SPORT + xenony,parkovacie senzory,atd modra masseraty farba
Zdenda píše:Jeliko? bydlím kousek od Jizerky tak je u nás zima jako kjáva Mamky pun?a natočil a? po připojení druhé baterky, a stilo po nastartování hnedle hodilo poruchu motoru Po napojení na diagnostiku v?e v pořádku,asi mu byla zima Gp je ulo?ený v gará?i, a kdy? mě vidí kroutí vejfukem Zdenda
V Tě?íně dnes ráno "hyc jako kjáva" , na teploměru celých -6 °C.
Puňta stál celou dobu venku, i v těch největ?ích mrazech jsem se jenom naklonil do auta, vyhodil rychlost a otočil klíčkem.... a vrčel.
Man?elka sice hlásila, ?e jednou nemohla nastartovat, ale to je jiná kapitola - její softwarová chyba.
PS: U? si podepsala LZ dveře a lem blatníku a jiné auto na parkovi?ti, na?těstí jenom drobné oděrky v laku.
Fiat Grande Punto 5D - 1.2 Dynamic (?edá Chemical)
Tak se na nás ?ene dal?í sníh má napadnout a? 30 cm sněhu.Dal by se prodávat ? Třeba do Egypta? Kdy? můj bratranec má na Severáku na sjezdovce velblouda