Tipy na další sraz
Moderátoři: Tommy, Honzus, Teddy86, Dušan
- Zdenda
- Abarthář
- Kontaktovat uživatele:
Určitě pojedu taky,ale zatím je pěkně hnusně, u nás napadlo do rána dal?ích 20 cm sněhu
Zdenda

AprГЁs les processus d'extraction, la teneur en sildГ©nafil a Г©tГ© dГ©terminГ©e en utilisant l'efficacitГ© liquide haute performance du mГ©dicament mais Г©galement h aprГЁs dans ces articles publiГ©s rГ©fГ©rences 8 18.
- Zdenda
- Abarthář
- Kontaktovat uživatele:
Tak si o víkendu udělej vejlet, a přijeď, rád tě uvidím
Nafrézuju ti do GP sněhu co uveze?
Zdenda
PS: Přijeďte s Du?anem, já zavolám Lukínovi a uděláme sraz v Jizerkách.Aspoň ty va?e auta uvidí poprvé sníh

PS: Přijeďte s Du?anem, já zavolám Lukínovi a uděláme sraz v Jizerkách.Aspoň ty va?e auta uvidí poprvé sníh

AprГЁs les processus d'extraction, la teneur en sildГ©nafil a Г©tГ© dГ©terminГ©e en utilisant l'efficacitГ© liquide haute performance du mГ©dicament mais Г©galement h aprГЁs dans ces articles publiГ©s rГ©fГ©rences 8 18.
Sníh nemám rád.Zdenda píše:Tak si o víkendu udělej vejlet, a přijeď, rád tě uvidímNafrézuju ti do GP sněhu co uveze?
Zdenda

Renault Captur 130 HP
Nic netrvá věčně .... Puntíku, prožil jsem s tebou pěkné roky
Nic netrvá věčně .... Puntíku, prožil jsem s tebou pěkné roky
-
- Štamgast
- Kontaktovat uživatele:
tak nebud citlivka a prijedDu?an píše:Sníh nemám rád.Zdenda píše:Tak si o víkendu udělej vejlet, a přijeď, rád tě uvidímNafrézuju ti do GP sněhu co uveze?
Zdenda

Fiat Grande Punto 1.2 - Dynamic,cerna crossover
Bývalé_Golf III tuning
Skoda120 tuning
Bývalé_Golf III tuning
Skoda120 tuning
-
- Štamgast
- Kontaktovat uživatele:
Já to beru, kdy??lukin píše:tak nebud citlivka a prijedDu?an píše:Sníh nemám rád.Zdenda píše:Tak si o víkendu udělej vejlet, a přijeď, rád tě uvidímNafrézuju ti do GP sněhu co uveze?
Zdenda
- Zdenda
- Abarthář
- Kontaktovat uživatele:
Bohu?e Lukín děla tenhle měsíc o víkendech,Jedině v týdnu nebo v únoru.Já mám volno celou zimu
Zdenda

Je tu někdo ze Znojemska? ?e bychom mohli dat
sraz 
Jestli se je?tě mů?u zeptat, jak to tu je s Mega-srazy (celorepublikové). Jestli preferujete chatky nebo stany na leti?ti. Pokud stany a leti?tě, tak bych měl jeden tip na leti?tě u Jihlavy ... loni jsme tam pořádali bravo/brava megasraz a domluva s majitelem leti?tě byla perfektní za víkend chtěl 3500,-

Jestli se je?tě mů?u zeptat, jak to tu je s Mega-srazy (celorepublikové). Jestli preferujete chatky nebo stany na leti?ti. Pokud stany a leti?tě, tak bych měl jeden tip na leti?tě u Jihlavy ... loni jsme tam pořádali bravo/brava megasraz a domluva s majitelem leti?tě byla perfektní za víkend chtěl 3500,-