mě se to zdálo tak nějak stejný, vět?inou tankuju u shell: natural 95, v power, v power racing a kdy? natankuju někde jinde, tak je to pořád stejný. Mo?ná to nepoznám, kdo ví
Aktuální stav tachometru je 1208km. Včera jsem se vracel ze Slovenska a ne? jsem najel na dálnici, byl průměr 6,6l, ale domů jsem přijel s průměrem 7,4l. Jsem to holt trochu přikrmil, proto?e jsem se potřeboval zbavit jedné Audiny, co dorá?ela
Najeto 1700 Km a musim rict ze s klimou a vytacenim ke 4 tisicum pri obsazeni dvemi osobami a plnym kufrem jsem se nedostal pres ani pod 6,3l, myslim ale ze jen co se motor zabehne tak to pujde dolu.
S V-Powerom najazdenych prevazne 65% v meste spotreba 5.6 a dojazd 650km. Perfektne. Doteraz som asi nikdy nemal mestku spotrebu tak dobru. Keby som jazdil dlhsie trasy trufam si povedat ze 770km by v pohode padlo.
Výlet do Alp:
tam přes Mnichov - 2/3 po dálnici max.140 (chvilku tachometrových 180) se spotřebou 5,9.
zpět Rakouskem mimo dálnice 500km s průměrem 60km/h - 5,3.
GP 1,4 57kW Emotion - Red Bolero
Punto II 1,2 59kW ELX Speedgear - Sv.modrá
Ford Mustang 3,8 142 kW
Pepa B. píše:...100% město, průměrná spotřeba 8,2 litrů, sakra ...
To se mi nějak nezdá, skus popsat jakým stylem jezdí?, tohle je u mě průměrná spotřeba při jízde 150 km/h po dálnici, ve městě se nepřehoupnu přes 7 litrů a to bych musel neustále razantně zrychlovat a brzdit ... moje normální jízda po městě vezme max 6,5l ... fakt se mi těch 8,2 l nechce věřit ...
Pepa B. píše:jezdím v klidu, na druhou stranu to nijak neloudám, prostě klasická jízda, ?ádná brzda, plyn...no nic, budu to sledovat dál, ale jsem znechucenej