Přední náprava
Moderátoři: Tommy, Honzus, Teddy86, Dušan
Ahoj kluci, chtěl bych se vás jen na něco zeptat. Poka?dé kdy? zatočím naplno doleva ozývá se mi z pravého předku někde pod přístrojovkou nebo spí? od prava z přední nápravy takové řezání nebo chrastění. Přijde mi to jako kdyby kolo o něco dřelo nebo něco v kole. Myslel jsem si ?e je to tím horním ulo?ením ale ulo?ení mám týden vyměněno a servo je taky kompletně nové. Nedoká?ete mi prosím poradit. Někdy při přejezdu nerovností se ozve i rána z pravé části. Hlavně kdy? je auto studené a takové po noci nerozhýbané. Díval jsem se aji jestli není uvolněný nějaký plast v podběhu ale není, ani v motoru není nic co bych na?el. Děkuji za rady.
Majty
GP 1.4 8V
Majty
GP 1.4 8V
- benja
- Profík
- Kontaktovat uživatele:
to mi křupalo taky...po čase se to křupání začne ozývat i při rozjezdech nebo dobr?dováné..ortel u mne?...homokinetáky v háji
jaký má? kilometrový proběh?

"Grande Punto Sport 1,4 16V 95 ponykoníků
"Nafta patří na pole,plyn do sporáku a baterka do vibratoru"
"Chcete pocítit mocný zátah dieselu? jezděte vlakem"
Hra na honěnou vubec nedáva smysl. Když máš babu, tak přece nehoní?.....
"Nafta patří na pole,plyn do sporáku a baterka do vibratoru"
"Chcete pocítit mocný zátah dieselu? jezděte vlakem"
Hra na honěnou vubec nedáva smysl. Když máš babu, tak přece nehoní?.....
- 1nekros1
- Profík
- Kontaktovat uživatele:
jo jo tiez si myslim to iste popripade podobny zvuk vie robit aj spodny gulovy cap (ked sa znici manzeta) pri otacani kolies to strasne vrzga a neskor bucha.benja píše:to mi křupalo taky...po čase se to křupání začne ozývat i při rozjezdech nebo dobr?dováné..ortel u mne?...homokinetáky v hájijaký má? kilometrový proběh?
ale ked mas plno vytocene a rozbiehas sa a klika chrupe to tak to je homo....
Grande punto 3D 1,4 16v LPG StarJet sport 70KW/95HP cierna crossover
zostalo v rodine
aktualne
Bravo 2.0Mjet 121kw SPORT + xenony,parkovacie senzory,atd modra masseraty farba
zostalo v rodine
aktualne
Bravo 2.0Mjet 121kw SPORT + xenony,parkovacie senzory,atd modra masseraty farba
Sundat kolo a podotahovat v?ecky ?rouby a matky. Potom mrknout na ?tít brzdového kotouče, jestli se někde nedotýká kotouče.Majty píše:Mám najeto 73000km. Ale je zajímavé ?e mi to začalo dělat hned po servisu co mi měnili horní ulo?ení tlumiče a pře?el jsem na zimní. Na těch letních mi to jen vrzalo při plném rejdu ale to bouchání při?lo a? po servisu.
Majty GP 1.4 8V
GP dynamic 1.4/77 CV černá crossover 3D - ex
Stilo Abarth 2.4 20V/170 CV
Barchetta 1.8 16V/130 CV
Alfa Romeo Giulietta 1.4 16V TURBO MultiAir 170 CV
Stilo Abarth 2.4 20V/170 CV
Barchetta 1.8 16V/130 CV
Alfa Romeo Giulietta 1.4 16V TURBO MultiAir 170 CV
Při výměně horního ulo?ení určitě museli sundávat brzdové čelisti. Teď jsi nejsem jistý, ale ka?dá brzdová destička by měla být v čelistech nahoře zaji?těna proti pohybu plí?kem (pérkem). Jestli ti je tam nevrátili, nebo dali ?patně, mů?e destička na nerovnostech dělat taky pěkný kravál.
Fiat Grande Punto 5D - 1.2 Dynamic (?edá Chemical)
Tak jsem byl s autem v servisu. Brzdy jsou v pořádku. Řikal jsem ?e to začalo hned po jejich servise. Mechanik to byl projet a vrátil se ?e nic nesly?el, já kdy? jsem jel zpátky tak mi to bouchlo třikrát. Tak nevím asi jsem trouba nebo co. Tak jsme usoudili ?e s tím chvilku je?tě mám jezdit jak se to vyvine a pak uvidíme. Mají podezření ?e to horní ulo?ení mohl být nějaký vadný kus. Ale to mi moc nesedí. Teď mi auto drnčí u? hlavně při zatáčení doleva na nervnostech a při přejezdu vět?ích nerovností se sem tam ozve bouchnutí. MOhl by to být asi aji ten kine?ák? Tak uvidíme
Majty GP 1.4 8V
Majty GP 1.4 8V