.Staci mi i cislo pojistky, obrazek rozkresleni mam. Uplne nejlepsi by bylo kdyby tady nekdo umistil treba tabulku pojistek v cestine.Moooc dekuji.
.Staci mi i cislo pojistky, obrazek rozkresleni mam. Uplne nejlepsi by bylo kdyby tady nekdo umistil treba tabulku pojistek v cestine.Moooc dekuji.Elektrické pojistky
Moderátoři: Tommy, Honzus, Teddy86, Dušan
- 
				MartinBystre
- kolemjdoucí
- Kontaktovat uživatele:
Elektrické pojistky
Ahojte, potreboval bych nalehave zjistit kde se nachází pojistka od ventilátoru topeni, protoze se mi prestal tocit, mam nemecky navod ale nejak jsem to nenasel  .Staci mi i cislo pojistky, obrazek rozkresleni mam. Uplne nejlepsi by bylo kdyby tady nekdo umistil treba tabulku pojistek v cestine.Moooc dekuji.
.Staci mi i cislo pojistky, obrazek rozkresleni mam. Uplne nejlepsi by bylo kdyby tady nekdo umistil treba tabulku pojistek v cestine.Moooc dekuji.

.Staci mi i cislo pojistky, obrazek rozkresleni mam. Uplne nejlepsi by bylo kdyby tady nekdo umistil treba tabulku pojistek v cestine.Moooc dekuji.- 
				shiver
- Návštěvník
- Kontaktovat uživatele:
Hele typuju ?e to jsou ty pojistky v motoru po pravé straně kdyz otevře? kapotu. Měl jsem podobný problém odcházeli mě fest pojistky k ovládání zpětných zrcátek. Psali ?e tam mají byt 7.5 A ale ty stále praskali a vlastně praskali nebo spí? pálili se v?echny a? po 30 A a ty jsem tam nechal. Mám příručku v Ital?tině a taky jsem z toho nebyl chytrej tak jsem ?el otevřít kryt pojistek v motoru a ?el jsem jednu po druhý a kontroloval je a? jsem na ní při?el a vyměnil. Nejdřív předpisovou 7.5 ta praskla, pak 10 ta praskla pak 20 no a taky praskla a pak 30 která dr?í  

www.shiver.blog.cz Aktuálně Fiat GP 1.3 MultiJet 95CV-230Nm Chip. Arancio Capriccioso Metallizzato + ko?ený paket, loketku a el. bederní opěrku. Doporučuji 

- 
				Teddy86
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
No ja nevim jestli jsi timto vyresil problem protoze zrovna zrcatka nejsou spotrebic ktery by zral moc proudu a to ze ti ty pojistky odchazeji neni normalni. Pojistka se spali vetsinou pri zkratu. Tak aby ti to auto jednou neshorelo.shiver píše:Hele typuju ?e to jsou ty pojistky v motoru po pravé straně kdyz otevře? kapotu. Měl jsem podobný problém odcházeli mě fest pojistky k ovládání zpětných zrcátek. Psali ?e tam mají byt 7.5 A ale ty stále praskali a vlastně praskali nebo spí? pálili se v?echny a? po 30 A a ty jsem tam nechal. Mám příručku v Ital?tině a taky jsem z toho nebyl chytrej tak jsem ?el otevřít kryt pojistek v motoru a ?el jsem jednu po druhý a kontroloval je a? jsem na ní při?el a vyměnil. Nejdřív předpisovou 7.5 ta praskla, pak 10 ta praskla pak 20 no a taky praskla a pak 30 která dr?í

- 
				Teddy86
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Re: POJISTKY
Takze mela by to byt pojistka F18 (40A), je v pojistkove skrini v motorovem prostoru.MartinBystre píše:Ahojte, potreboval bych nalehave zjistit kde se nachází pojistka od ventilátoru topeni, protoze se mi prestal tocit, mam nemecky navod ale nejak jsem to nenasel.Staci mi i cislo pojistky, obrazek rozkresleni mam. Uplne nejlepsi by bylo kdyby tady nekdo umistil treba tabulku pojistek v cestine.Moooc dekuji.

- 
				shiver
- Návštěvník
- Kontaktovat uživatele:
Jo vím ale neře?ím zrcátka jsem nastavil a od ty doby jsem na ně ne?áhnul. Byl tam problém v tom ?e to bylo ?íleně zatuhlí asi nepou?íváním tak ne? se hnul motorek tak se přetavila pojistkaTeddy86 píše:No ja nevim jestli jsi timto vyresil problem protoze zrovna zrcatka nejsou spotrebic ktery by zral moc proudu a to ze ti ty pojistky odchazeji neni normalni. Pojistka se spali vetsinou pri zkratu. Tak aby ti to auto jednou neshorelo.shiver píše:Hele typuju ?e to jsou ty pojistky v motoru po pravé straně kdyz otevře? kapotu. Měl jsem podobný problém odcházeli mě fest pojistky k ovládání zpětných zrcátek. Psali ?e tam mají byt 7.5 A ale ty stále praskali a vlastně praskali nebo spí? pálili se v?echny a? po 30 A a ty jsem tam nechal. Mám příručku v Ital?tině a taky jsem z toho nebyl chytrej tak jsem ?el otevřít kryt pojistek v motoru a ?el jsem jednu po druhý a kontroloval je a? jsem na ní při?el a vyměnil. Nejdřív předpisovou 7.5 ta praskla, pak 10 ta praskla pak 20 no a taky praskla a pak 30 která dr?í
www.shiver.blog.cz Aktuálně Fiat GP 1.3 MultiJet 95CV-230Nm Chip. Arancio Capriccioso Metallizzato + ko?ený paket, loketku a el. bederní opěrku. Doporučuji 

- 
				MartinBystre
- kolemjdoucí
- Kontaktovat uživatele:
Re: POJISTKY
Teddy86 píše:Takze mela by to byt pojistka F18 (40A), je v pojistkove skrini v motorovem prostoru.MartinBystre píše:Ahojte, potreboval bych nalehave zjistit kde se nachází pojistka od ventilátoru topeni, protoze se mi prestal tocit, mam nemecky navod ale nejak jsem to nenasel.Staci mi i cislo pojistky, obrazek rozkresleni mam. Uplne nejlepsi by bylo kdyby tady nekdo umistil treba tabulku pojistek v cestine.Moooc dekuji.
Díky , přesně to jsem chtěl vědět, ale u? včera jsem na to při?el a pojistkou to není
 Je to divné, ale dnes při cestě do Ostravy mi to začlo foukat, tak?e momentálně je to OK, ov?em nevím na jak dlouho
 Je to divné, ale dnes při cestě do Ostravy mi to začlo foukat, tak?e momentálně je to OK, ov?em nevím na jak dlouho 
- 
				jeník1
- Profík
- Kontaktovat uživatele:
Tři skříňky na pojistky
Zdravím,
v manuálu jsem se dočetl, ?e v GP (u mně tomu říkají Punto Actual) jsou tři "skříňky" na pojistky. Jedna pod kapotou vpravo, tu jsem pochopitelně na?el. Druhá vlevo u řidiče pod volantem a třetí někde v kufru. Ty pod volantem se podle příčky zpřístupní tak, ?e se od?roubují 2 ?rouby pod tím odkládacím otvorem. Já tam ale ?ádné ?rouby nemám. To je divný, proto?e pojistky tam opravdu jsou, kdy? se podívám od spodku, tak je tam vidím.
No a ty v kufru jsem vůbec nena?el. Nevíte někdo jak je to?

v manuálu jsem se dočetl, ?e v GP (u mně tomu říkají Punto Actual) jsou tři "skříňky" na pojistky. Jedna pod kapotou vpravo, tu jsem pochopitelně na?el. Druhá vlevo u řidiče pod volantem a třetí někde v kufru. Ty pod volantem se podle příčky zpřístupní tak, ?e se od?roubují 2 ?rouby pod tím odkládacím otvorem. Já tam ale ?ádné ?rouby nemám. To je divný, proto?e pojistky tam opravdu jsou, kdy? se podívám od spodku, tak je tam vidím.
					Naposledy upravil(a) jeník1 dne pon srp 08, 2011 13:38, celkem upraveno 1 x.

Re: Tři skříňky na pojistky
Já se k těm pod volantem dostanu tak, ?e vytrhnu tu malou odkládací poličku vlevo pod volantem - je jen nara?ená.jeník1 píše:Zdravím,
v manuálu jsem se dočetl, ?e v GP (u mně tomu říkají Punto Actual) jsou tři "skříňky" na pojistky. Ty pod volantem se podle příčky zpřístupní tak, ?e se od?roubují 2 ?rouby pod tím odkládacím otvorem. Já tam ale ?ádné ?rouby nemám. To je divný, proto?e pojistky tam opravdu jsou, kdy? se podívám od spodku, tak je tam vidím.
Pojistky v kufru ani nevím kde jsou nějaké

Renault Captur 130 HP
Nic netrvá věčně .... Puntíku, prožil jsem s tebou pěkné roky

Nic netrvá věčně .... Puntíku, prožil jsem s tebou pěkné roky
- 
				jeník1
- Profík
- Kontaktovat uživatele:
Já se k těm pod volantem dostanu tak, ?e vytrhnu tu malou odkládací poličku vlevo pod volantem - je jen nara?ená.
Pojistky v kufru ani nevím kde jsou nějaké [/quote]
[/quote]
To jako s tím vytr?ením myslí? vá?ně nebo si dělá? zase srandu jako minule s tím zámkem víčka nádr?e?

[/quote]
[/quote]To jako s tím vytr?ením myslí? vá?ně nebo si dělá? zase srandu jako minule s tím zámkem víčka nádr?e?
- 
				gogo28
- kolemjdoucí
jj staci to len vytiahnutjeník1 píše:Du?an píše:Já se k těm pod volantem dostanu tak, ?e vytrhnu tu malou odkládací poličku vlevo pod volantem - je jen nara?ená.
To jako s tím vytr?ením myslí? vá?ně nebo si dělá? zase srandu jako minule s tím zámkem víčka nádr?e?

grande punto 1.4 16V / bravo 1.6 16V

- 
				jeník1
- Profík
- Kontaktovat uživatele:
Tak v kufru jsou pojistky: Cituji přímo z manuálu "Pojistková skříňka je umístěna vlevo v zavazadlovém prostoru a je přístupná po otevření inspekčního víčka." Kde je to víčko?Du?an píše:Já se k těm pod volantem dostanu tak, ?e vytrhnu tu malou odkládací poličku vlevo pod volantem - je jen nara?ená.jeník1 píše:Zdravím,
v manuálu jsem se dočetl, ?e v GP (u mně tomu říkají Punto Actual) jsou tři "skříňky" na pojistky. Ty pod volantem se podle příčky zpřístupní tak, ?e se od?roubují 2 ?rouby pod tím odkládacím otvorem. Já tam ale ?ádné ?rouby nemám. To je divný, proto?e pojistky tam opravdu jsou, kdy? se podívám od spodku, tak je tam vidím.