cau no myslim ze pan reditel nam na.... ale skusit se to muzeDu?an píše:Uva?uji domluvit na 1.10.2011 ukázku showroomu firmy Pitlane v Praze s prohlídkou Ferrari, Maserati a Abarthů (s těmi i jízdy), příp. prohlídku servisních prostorů firmy.
Zkusím v tomto duchu oslovit pana ředitele ... mo?ná by mi s tím mohl pomoct .bany
Srazy Praha a okolí
Moderátoři: Tommy, Honzus, Teddy86, Dušan
-
- Profík
- Kontaktovat uživatele:
granďák 1.9 M-Jet 96kw sport červeňák : ) ňáký koně navic ,fólie,K§N,samolepka GP fans : ) a čoud za zadkem : )))
-
- Návštěvník
- Kontaktovat uživatele:
Termín srazu
AHoj
měl bych návrh na nějakém srazu puntiku? CO vy na to? termin bych nechal na nejake domluve prijatelny by byl vikend ze? ale datumove si myslim podstate ze to je jedno....
byl bych moc rad kdyby nas bylo co nejvice
měl bych návrh na nějakém srazu puntiku? CO vy na to? termin bych nechal na nejake domluve prijatelny by byl vikend ze? ale datumove si myslim podstate ze to je jedno....
-
- Štamgast
- Kontaktovat uživatele:
Re: Termín srazu
Poslední sraz byl super, tak je?tě kde by si to udělal a přibli?nej termínViPeR píše:AHoj
-
- Návštěvník
- Kontaktovat uživatele:
Jsem v tom lajk koupůil jsem si pu?u teprv před čtvrt rokem rád bych kdyby mi s tím někdo pomohl něco vymyslet:)Protimo píše:Poslední sraz byl super, tak je?tě kde by si to udělal a přibli?nej termínViPeR píše:AHoj
Jsme z ruznzch koutu ČR i SK;) tak?e fakt nevím kde
ale moc rád bych něco zrealizoval v polovině Srpna třeba:)
-
- Štamgast
- Kontaktovat uživatele:
Fajn dej nějakej návrh na místo a datum, ostatní ho nějakým způsobem zkritizujou a potom se třeba dokopeme na společný místo a datum, který bude vyhovovat vět?iněViPeR píše:Jsem v tom lajk koupůil jsem si pu?u teprv před čtvrt rokem rád bych kdyby mi s tím někdo pomohl něco vymyslet:)Protimo píše:Poslední sraz byl super, tak je?tě kde by si to udělal a přibli?nej termínViPeR píše:AHoj
Jsme z ruznzch koutu ČR i SK;) tak?e fakt nevím kde
ale moc rád bych něco zrealizoval v polovině Srpna třeba:)
-
- Návštěvník
- Kontaktovat uživatele:
Termín
Ahoj Puň?áci,
mohl bych tu rozjet tedy forko o nějakém pokud mo?no velkém srazu lidiček kteří by měli jednojaký víkend v srpnu čas a přijeli někam na nějaký sraz GP??
Chtěl bych Vás moc poznat a dozvědět se něco....a hlavně bych chtěl moc vidět Va?e GPčka
mohl bych tu rozjet tedy forko o nějakém pokud mo?no velkém srazu lidiček kteří by měli jednojaký víkend v srpnu čas a přijeli někam na nějaký sraz GP??
Chtěl bych Vás moc poznat a dozvědět se něco....a hlavně bych chtěl moc vidět Va?e GPčka
-
- Návštěvník
- Kontaktovat uživatele:
tak a místo...?:(;
Super koukám ?e by nás bylo zatím 5 plus mínus pěkné ale místo opravdu netu?ím nic mě nijak nenapadá a na obyčejném parkovi?ti to je o ničem