Ahoj, měl někdo z vás na GP pneu o rozměru 195/65 R15, jsou nějaké problémy s tímto rozměrem, jestli to někde nedrhne nebo tak něco. Ptám se, proto?e v techničáku je psaný rozměr na 15" disky 185/65. Díky za odpověď
Ice69 píše:Ahoj, měl někdo z vás na GP pneu o rozměru 195/65 R15, jsou nějaké problémy s tímto rozměrem, jestli to někde nedrhne nebo tak něco. Ptám se, proto?e v techničáku je psaný rozměr na 15" disky 185/65. Díky za odpověď
Pravdepodobne ne. Takovy rozmer pneu na GP nepatri. Byl by to balon vetsi nez 185/65 R15. Drzel bych se spis predepsanych pneu pripadne adekvatnich rozmeru k tem predepsanym ale tohle neni adekvatni.
No kdy? jsem porovnával velikost 17" pneumatiky o rozměru 205/45 R17 s 15" 195/65, tak 17" pneumatiky jsou vět?í a samozřejmě ?ir?í, tak?e jediný problém by byl s tím, ?e ty 15" pneu budu opravdový balóny. Jinak by to snad ničemu vadit nemělo.
nevím.pokud má? dobrou cenu pneu tak proč se ptá?..myslím ?e je to jen o vkusu a obsahu peně?enky...stejně si ka?dý koupí to co mu příjde vhod.tak?e zále?í na tobě...v tomdle ti neporadím
"Grande Punto Sport 1,4 16V 95 ponykoníků
"Nafta patří na pole,plyn do sporáku a baterka do vibratoru"
"Chcete pocítit mocný zátah dieselu? jezděte vlakem"
Hra na honěnou vubec nedáva smysl. Když máš babu, tak přece nehoní?.....
HM píše:Sorry, ale ?etření na gumách mi přijde velmi nevhodné.
A kdy? sada značkových gum stojí jen něco málo přes 4000Kč, tak není moc o čem.
Ale chápu ?e i za těchto podmínek se najdou tací, kteří budou na gumách ?etřit, nebo kupovat ojeté
No u na?ich 17" se pod 12k za sadu moc nedostane?, pokud chce? kupovat kvalitu. A to u? není (_._), letos je mám na poslední sezonu a najeli v?udyv?eho max 28.000...
Chápu ICE69, ?e se rozhodoval, proto?e rozměry kol na GP nejsou tak bě?né a hodně poptávané a proto jsou mnohem dra??í. Mrkni na rozměr 205/45 R17 a 225/45 R17 205 nejsou tak poptávané a cena je o 800Kč na pneu vy??í ne? u 225... to stejné platí mezi 185/65 a 195/65 R15(oktávkový nejbě?něj?í rozměr), i kdy? ten rozdíl není tak markantní, jako u mých 17tek
-------------------------------------
EX GPS 1.4 16V mandoska 2007
Tak?e ani v tomto případě to není nic stra?ného.
Osobně auto na 17" na 99% znovu nenasadím, proto?e to auto na nich trpí a se slabým motorem ani moc nefunguje.
A pokud Ti přijde 1000kč za gumu u 185/60 R15 moc, tak u? nevím co bys chtěl.