Koupě GP

Sekce týkající se tohoto vozu obecně

Moderátoři: Tommy, Honzus, Teddy86, Dušan

Odpovědět
Kotas
Štamgast
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kotas »

schlaďte hlavy, v?dy? ve výsledku má pravdu - 1.2 v GP je opravdu leno?ná oproti 1.2TSI! Koncern je foukaný motor a tak pojede uplně jinak...

já taky za tento víkend mám co nadávat, ale jinak to auto mám rád...to se tak občas nashromá?dí, tak klííd :lol:

jinak ke koupi - kup a uvidí?, tady je hromada spokojených včetně mě i kdy? se nějaká ta mu?ka najde...ale kde je jistota ?e nebude nějaký problém? Hlavní je, ?e GP je poměrně jednoduché a letama vyzkou?ené malé velké auto.

O víkendu jsem odvezl dvě jízdní kola v autě. Jednou jsem vezl 260cm garný?e bez jakéhokoliv sklápění sedaček, pak taky jedna 300cm, která si teda u? zásahy vy?ádala. Kupovali jsme počítačový stůl s deskou 140x70 cm a taky jsem ho odvezl i kdy? jsem se u? děsil, ?e pojedu pro transita.
A kupodivu ani vzadu si je?tě nikdo nestě?oval.
GP 1.2 Dynamic LPG

Obrázek
ex-Mazda 323F BG 1.6 16V-prodáno
badalandabad
Štamgast
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od badalandabad »

okej,ale v?dy? to také bylo doplněno armádou smajlíků:) :wink:
pravda je ta,?e sem házet odkazy na suzuki či na fapku je fakt mimo a patří to jinam ne? na fórum o fiatech.O neřestech a drobných mu?kách tady si myslím v?ichni co tu jsme víme... :wink:
g-lobby
Štamgast
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od g-lobby »

souhlasím s velkým prostorem, jak u? jsem někde zmiňoval odvezl jsem z ikea křeslo solsta olarp 63x50x67 a k tomu dvoumístnou pohovku kloppan 88x36x182 a 28x8x39(rozměry krabic) :shock: ano bylo to tip ?op a krabice jsem musel rozbalit, ale odvezl jsem 8)
Štamgast

Příspěvek od tkupilik »

No rikejte si co chcete, ale fakt je ten ze 1.2 je ten nejhorsi motor co muzete mit... a pokud vam staci to nejhorsi, vase vec. S fiatem jsem spokojenej a vim ze 1.2 by me nestcila, byl bych z toho nestastnej. Dokud clovek nevyjede z mesta, budiz, ale zvlast na okrskach je to pak utrpeni. Na vykony motor si clovek rad zvykne, opacne to neni nic prijemneho a ta fabia byl trhac asfaltu oproti fiatu.... Suzuka byl tip na auto ktere se jako jedno z mala z cenove hladiny vykonove blizi fabce a splnuje to o turbine.

Btw chtel jsem nick treba tomas, ale nezvlad jsem registraci a uz to nejde zmenit :((
GP 1.4 Tjet
Teddy86
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Teddy86 »

g-lobby píše:souhlasím s velkým prostorem, jak u? jsem někde zmiňoval odvezl jsem z ikea křeslo solsta olarp 63x50x67 a k tomu dvoumístnou pohovku kloppan 88x36x182 a 28x8x39(rozměry krabic) :shock: ano bylo to tip ?op a krabice jsem musel rozbalit, ale odvezl jsem 8)
Ta pohovka je Klippan. :wink: 8)
Obrázek
Pepa B.
Profík
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pepa B. »

tkupilik píše:No rikejte si co chcete, ale fakt je ten ze 1.2 je ten nejhorsi motor co muzete mit... a pokud vam staci to nejhorsi, vase vec. S fiatem jsem spokojenej a vim ze 1.2 by me nestcila, byl bych z toho nestastnej. Dokud clovek nevyjede z mesta, budiz, ale zvlast na okrskach je to pak utrpeni. Na vykony motor si clovek rad zvykne, opacne to neni nic prijemneho a ta fabia byl trhac asfaltu oproti fiatu.... Suzuka byl tip na auto ktere se jako jedno z mala z cenove hladiny vykonove blizi fabce a splnuje to o turbine.

Btw chtel jsem nick treba tomas, ale nezvlad jsem registraci a uz to nejde zmenit :((
..tím nejhor?í, zřejmě myslí? základní, co mů?eme mít :wink: měl jsem 1.2ku a mů?u objektivně říct, ?e to není trhač asfaltu, ale do města a na okresky stačí, kde mu dojde dech je kopec na dálnici, pokud tě někdo zbrzdí :wink: Nezapomínej, ?e spousta členů tady má 1.2ku, a výpady typu, co jsi napsal, bych čekal spí?e na fauvé fóru...
bývalé auto - Fiat Bravo 1.6 Mjet, Dynamic 2008 - Techno Grey

bývalé auto - Fiat Grande Punto 5D 1.2 Dynamic 2007 - Underground Grey
tkupilik
Štamgast

Příspěvek od tkupilik »

Jo nechtel jsem urazit, napsal jsem to nestastne, myslim tim ze nejhur jede. Jde o to ze kdyz jsem se byl poprve project ve fiatu, tak jsem predtim mel zkusenost jen z felicie a suzuki. Opravdu me zklamalo jak to nejede. Ten clovicek mel z nejakeho duvodu celkem zivy motor a tim ze kouka po fiatu ho asi neoslovila HTP motorizace jeho soucasneho auta. Ta ale vykonove odpovida fiati 1.2. Mam neco odjeto v htp a vim ze vyrobci umi maskovat nizky vykon vhodnym naprevodovanim. Pocitove pak cloveku neprijde ze to jede stejne jak 120ka, ale jakmile dojde na lamani chleba pri predjizdeni, je tu problem. Ona fyzika se oblbnout neda a diky odporu vzduchu v 80 se pulka vykonu motoru spotrebuje na prekonani odporu, takze na zrychleni zbyde par koniku... dvojnasobne vykony motor ma pak treba na zrychlovani 4x koni, takze zrychluje 4x vic a to je hodne poznat.
GP 1.4 Tjet
g-lobby
Štamgast
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od g-lobby »

Teddy86 píše:
g-lobby píše:souhlasím s velkým prostorem, jak u? jsem někde zmiňoval odvezl jsem z ikea křeslo solsta olarp 63x50x67 a k tomu dvoumístnou pohovku kloppan 88x36x182 a 28x8x39(rozměry krabic) :shock: ano bylo to tip ?op a krabice jsem musel rozbalit, ale odvezl jsem 8)
kdo se v těch názvech má vyznat ?e? :lol: :wink:
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Teddy86 »

g-lobby píše:
Teddy86 píše:
No ja musim uz nejaky ten patek to mam skoro denne na ocich. :lol:
Obrázek
g-lobby
Štamgast
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od g-lobby »

Teddy86 píše:
g-lobby píše:
Teddy86 píše: Ta pohovka je Klippan. :wink: 8)
No ja musim uz nejaky ten patek to mam skoro denne na ocich. :lol:
jako by se to nemohlo jmenovat třeba mařenka, jeníček, ludmila, dalimil :idea: 8)
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Teddy86 »

g-lobby píše:jako by se to nemohlo jmenovat třeba mařenka, jeníček, ludmila, dalimil :idea: 8)
No to nemohly to by nebylo svedsky. :lol:
Obrázek
pink-jackass
kolemjdoucí

Příspěvek od pink-jackass »

Zdravim... Chtel bych se zeptat na Vas nazor na tento vuz?
http://sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/ ... to/8818527

Premyslim ze se na vuz pojedu podivat, tak na co davat pozor atd.
Jinak co jsem tak koukal, tak tento motor ma nejake problemy s rozvodovym retezem?
Snoopy
Návštěvník

Příspěvek od Snoopy »

Nevypada vubec spatne,celkem slusna cena a hlavne vybava ale jen me osobne se uz nelibi KM na me by to bylo asi moc a to nemluvim o tom ze to je 3D ale tak to ti asi nevadi...Jinak ten motor mam takze ti muzu napsat svoje zkusenosti po roce a 20 tis km.V nizkejch otackach to je celkem lenoch ale po zahrati a v otackach kdy spina turbo jede opravdu slusne zejmena treba kopce necvici s ukazatelem rychlosti smerem dolu.Vetsinou HTP a podobne konci ve stoupani v pravem pruhu.Jezdim prevazne ve 2 je pravda ze pak kazda osoba je znat na vykonu takze 4osoby a zapnuta klima uz neni to pravy ale je to mozny resit cipem uz tady par lidi taky mam, jde to zvednout cca na 80KW a o 50NM ....Jinak spotreba na 15kach jsem mel kolem 4.5 -4.7 tedka mam origo 17 gumu o 3cm sirsi a jezdima 5,0-5,3.Akorat v zime me zamrzala nafta =( kupuju VERVU + VIf adetivum vlete i zime , koupil jsem novej paliv.filtr mimochodem (cena cca 2000tis.) a furt to blblo ale pak sem jezdil na schell a v nadrzi mel jen 1/2 tak to slo.Jinak s motorem spokojenost zatim mam 35 tis.
pink-jackass
kolemjdoucí

Příspěvek od pink-jackass »

Snoopy: Dekuju za odpoved...
Shanim prave spise 3dver, jezdim vetsinou sam nebo s pritelkyni... A i vzhledove se mi vice paci 3dver. Pro me naprosto dostacujci...
Myslis ze ty km (105 000km) je moc? Me to neprijde tam hrozne.
Jinak ten pal. filtr docela ranec :shock: Hlavne me zajima ten rozvodovej
retez, zivotnost, cena...
Snoopy
Návštěvník

RE: a

Příspěvek od Snoopy »

Je pravda ze tam pise prevazne dalnice ale tak psat si muze clovek co chce ze? Ja nerikam ze to je hodne KM ale na me by to pri koupi auta asi bylo hodne ale vec nazoru...Zase budes na jiny cene nez u auta s 30tis.Ten retez by mel vydrzet 200 tis pak je myslim psana vymena.Nebo vyrobce udava po 5letech.Jinak cena nevim kolik je za celou sadu...Ale na internetu to asi nekde bude.Jinak je to haklivy na pravidelny vymeny oleje prave kvuli retezu doporucuje se zkratit interval na 15 tis polovinu...ja to tak cca delam...
Odpovědět