http://www.youtube.com/watch?v=qhi6wZgbAjI
Moderátoři: Tommy, Honzus, Teddy86, Dušan
a Robo, chces nebodaj kupit?Robo1.2 píše:Zaujimave zistenie
Fiat CZ
Bravo 1.9 Multijet 120k Dynamic - 464.900,00 Kč = 553231Skk
Fiat SK
Bravo 1.9 Multijet 120k Dynamic - 599.900,00 Skk
Sucasny kurz 1.19
ROZDIEL V CENE = 46669Skk
Hajzlici
![]()
![]()
No nemoze by TJET lenivy ked tvojmu dieslu to papierovo nanda z 0-100vku. Je fakt ze benzin sa musi tocit, asi kazdystanley píše:ja som zatial okrem mojho druhe maranelo nevidel, este si pockam
2 Robo1.2: o TJet som cital, ze kym sa nevytoci, je to lenive.. objem nenahradis ako sa vravi. Ale dam vediet, ked si na nom zajazdim - kolega si ho ide objednat ( ako narokom v rovnakej farbe a vybave Sport... )
K vybave - cuvacie aj tempomat som si musel k Sportu priplatit. No a kupit auto bez klimy, to by ma ani nenapadlo, pri cene auta je to zanedbatelna polozka. Bravo inak uz taha 4. tisicku km, spokojnost zatial maximalna. Stale si myslim, ze radsej nech v aute nieco bucha ( tyc riadenia v GP, ktorej vymena nie je kriticka vec ) ako by si mal ostat stat ( Citroen, Renault - mali moji znami ).
Z Fiata mam dobry pocit, dnes ale ide na montaz defend locku, tak dufam, ze mi tam servisaci nieco neposeru a zmontuju to poriadne
Revoluční je nové Mondeo. Podle testů (odmyslí?-li si váhu značky) tak podle Carauto porá?í BMW 320d v prostornosti a co je největ?í překvapení v jízdních vlastnostech...nal píše: osobne sa vsak uz pokukujem po passatoidnej triede. v nej nie je az tak vyrazna evolucia. v najblizsich 2 rokoch sa bude faceliftovat croma, 407, passat.
nove budu c5, vectra, laguna, avensis, superb, seat predstavi model bolero. nic vsak nebude "revolucne".