Diry jsi odmeroval jen tak od oka? Ja ze na fiatforu ukazovali postup, kdy se pouziji pripravene znacky pro umisteni sensoru od vyrobce (ale jsou zevnitr, takze se musi sundat naraznik)
GP Dynamic 5D 1.4 77k dualogic, 16", skydome, navi, rear-cam
Ex: Alfa Romeo Giulietta, 1.4 Multiair 170k, 17"
Ex: Fiat Bravo II Dynamic, 1.4 16V 90k, spiritual ivory, 17", navi, rear-cam
Ex: GP Fresh 3D 1.2 65k, cerna crossover, 16"
Ani ti teď neřeknu. Krabici mám v autě. Jsou z e-shopu.
MV píše:
Diry jsi odmeroval jen tak od oka? Ja ze na fiatforu ukazovali postup, kdy se pouziji pripravene znacky pro umisteni sensoru od vyrobce (ale jsou zevnitr, takze se musi sundat naraznik)
Normálně jsem to naměřil zvrchu nárazníku - ov?em za pravidla "5x (ne 2x) měř a jednou ře?".
Renault Captur 130 HP Nic netrvá věčně .... Puntíku, prožil jsem s tebou pěkné roky
Kdybys to napsal dříve, tak jsem měl pro tebe celé stěrače. Dneska jsem byl v Libereckém fiatu a nikde nikdo, jen tam měli ceduli polední přestávka Potřeboval jsem koupit olej a musel jsem čekat a? se laskavě najedí Zdenda
Včera se mi podařilo o obrubník před autem urvat přední plastový podběh v tom předním napojení na postranní kryt motoru
Tak?e teď vyrá?ím se na to podívat, co s tím
Renault Captur 130 HP Nic netrvá věčně .... Puntíku, prožil jsem s tebou pěkné roky
Du?an píše:Včera se mi podařilo o obrubník před autem urvat přední plastový podběh v tom předním napojení na postranní kryt motoru
Urval jsem to v místě kde je přední podběh chycený v místě pod chladičem. Uvidíme co s tím, zatím připevněno technickou páskou
Du?an píše:Včera se mi podařilo o obrubník před autem urvat přední plastový podběh v tom předním napojení na postranní kryt motoru
Urval jsem to v místě kde je přední podběh chycený v místě pod chladičem. Uvidíme co s tím, zatím připevněno technickou páskou
To tedy na?tve
To bude asi prasklý plast spí?e ne? urvané ?rouby, ne? Já si dával ty plasty povařit,ale je?tě je nemám nahozené - v pří?tím týdnu by se to mělo zmáknout
Radek:
Grande Punto 1,9 MultiJet Sport (130k) r.v.2007
Pirelli PZero Nero 205/45 R17 88 W XL Letní
Pirelli WINTER 190 SNOWCONTROL SERIE II 185/65 R15 88 T ECO Zimní
Barva:Carribean orange
Du?an píše:Zakoupil jsem si nový prut antény, po kterém (podobném) jsem ji? nějaký čas pokukoval na nových ?kodovkách
Z blízka takový nic moc kousek, ale z dálky se mi líbí proutek
Radek:
Grande Punto 1,9 MultiJet Sport (130k) r.v.2007
Pirelli PZero Nero 205/45 R17 88 W XL Letní
Pirelli WINTER 190 SNOWCONTROL SERIE II 185/65 R15 88 T ECO Zimní
Barva:Carribean orange