7. čs. sraz GP FANS Plumlov 27.-29.5.2011 (fota od str.17)
Moderátoři: Tommy, Honzus, Teddy86, Dušan
sraz
Cuzz prdte na to ne hlavne aby bylo co nejvic aut.Stejne na ABARTHA by se nikdo nechytal...A byla by asi velka skoda kdyby zrovna ten tam chybel...Jinak mi uvidime jak dlouho zustaneme a kdy vyrazime podle pocasi mame to pres ČR.
-
- Štamgast
- Kontaktovat uživatele:
No jsem potě?en, a aby jste vedeli tak mo?ná přijede majtel Abarth 500 s 210k a 320nm. Je z ostravy a včera jsem se s ním seznámil a pozval ho na plumlov.
Du?ane pokud je nějaká oficiélní pozvánka po?li mi ji na Email Tommy.Kriss@seznam.cz a ja ji preposlu tomu pánovi.
Kriss
Du?ane pokud je nějaká oficiélní pozvánka po?li mi ji na Email Tommy.Kriss@seznam.cz a ja ji preposlu tomu pánovi.
Kriss
Nýní: Alfa Romeo GT, 1.9 16v JTDM 110kw
EX: GP 1,4 16v SPORT 3D,
EX: GP 1,4 16v SPORT 3D,
- benja
- Profík
- Kontaktovat uživatele:
Essesi..byl bych moc rád kdybys přijel at' u? proto ?e má? abíka tak i pro to tě poznat.. s krissem se o tobě v?dycky bavíme,tak?e i mojí podporu má?..a za černou ovci?
spí? za ozdobu!! tak ?ádné odmlouvání a ?upky dupky(ps. ?koda ?e jsem musel do práce jinak bych byl s tebou a krissem v kopru(sorry ot))
jinak o sprintech se tady myslím nemluvilo a nějakou jízdu zru?čnosti mů?eme vymyslet i na pětníku..

jinak o sprintech se tady myslím nemluvilo a nějakou jízdu zru?čnosti mů?eme vymyslet i na pětníku..
"Grande Punto Sport 1,4 16V 95 ponykoníků
"Nafta patří na pole,plyn do sporáku a baterka do vibratoru"
"Chcete pocítit mocný zátah dieselu? jezděte vlakem"
Hra na honěnou vubec nedáva smysl. Když máš babu, tak přece nehoní?.....
"Nafta patří na pole,plyn do sporáku a baterka do vibratoru"
"Chcete pocítit mocný zátah dieselu? jezděte vlakem"
Hra na honěnou vubec nedáva smysl. Když máš babu, tak přece nehoní?.....
Pozvánka je pouze zde:Kriss píše:No jsem potě?en, a aby jste vedeli tak mo?ná přijede majtel Abarth 500 s 210k a 320nm. Je z ostravy a včera jsem se s ním seznámil a pozval ho na plumlov.
Kriss
http://fiatpeople.cz/kalendar_akci/1303482761/80/
a zde
http://grandepuntofans.wgz.cz/
Renault Captur 130 HP
Nic netrvá věčně .... Puntíku, prožil jsem s tebou pěkné roky
-
- Návštěvník
V pátek končím v ráci ve Staré Boleslavi, do 13. hod. bych mohl být v Čáslavi ... Jak jste na tom Dony, Gawry, Jirko a PepoBPepa B. píše:...já budu v pátek v čechách, tak?e vyrá?ím odtam. Dony, Gawry, kdy pojedete? Mohli bysme jet spoluDu?an píše:Já počítám ?e v pátek po 12. hod vyrazím ...

Renault Captur 130 HP