Kluci, pokud jste byli předvoláni na nějakou svolávací akci k preventivnímu odstranění závad, mohli byste důvody akcí zde uvést Kolik z Vás se to týkalo
To v?e, abychom dostali přehled, co v?e se u GP-ček nevyvedlo.
Renault Captur 130 HP Nic netrvá věčně .... Puntíku, prožil jsem s tebou pěkné roky
Du?an píše:Kluci, pokud jste byli předvoláni na nějakou svolávací akci k preventivnímu odstranění závad, mohli byste důvody akcí zde uvést Kolik z Vás se to týkalo
To v?e, abychom dostali přehled, co v?e se u GP-ček nevyvedlo.
..no tak já jsem naposledy byl na kontrole kabelů ke klimě - dávali tam nějaké svorky. Do?el mi domů dopis.
bývalé auto - Fiat Bravo 1.6 Mjet, Dynamic 2008 - Techno Grey
bývalé auto - Fiat Grande Punto 5D 1.2 Dynamic 2007 - Underground Grey
Na stránkách SOS - Sdru?ení obrany spotřebitelů byla zprovozněna databáze nebezpečných výrobků informačního systému RAPEX. Najdete zde vět?inu hlá?ení Evropské komise za poslední dva roky. Jsou zde i motorová vozidla, tedy i ohro?ující závady na Grande Puntech. Mů?ete si zkontrolovat, zda se vás netýká nějaká nápravná akce.
super spadam do 2 s tych 3 problemou a co s tym teraz?
Grande punto 3D 1,4 16v LPG StarJet sport 70KW/95HP cierna crossover
zostalo v rodine
aktualne
Bravo 2.0Mjet 121kw SPORT + xenony,parkovacie senzory,atd modra masseraty farba
Vytiskl bych si ty ohlá?ení z RAPEXu a ?el do autoriz. servisu, podle mě by to měli odstranit bezplatně i po záruce, ale rad?i bych se předem dohodl. Nechci tě opravovat, ale ohlá?ení pro GP jsou tam v tuto chvíli čtyři, pí?e? tři, tak nevím, jestli ti jedno neuteklo, musí se zadat dvě slova pro vyhledávání "grande" a "gpunto". Pouze tři hlá?ení ti vyjedou na samotné "grande". Můj druhý odkaz v původní zprávě vyhledá v?echny čtyři ohlá?ení.
a jako fakt tam jsem podle VINka... tak?e u? jen čekám na dopis...
Kdysi mi bylo někde řečeno, ?e i kdy? najdu své VIN-ko u nějakého jiného státu, který svolávačku vyhlásil, ?e zále?í na importérovi do ČR.
Tak?e čekej dál
Renault Captur 130 HP Nic netrvá věčně .... Puntíku, prožil jsem s tebou pěkné roky