Majty píše:Drtikol: ne neboj se mě si tímhle proti sobě nepo?tve?. Ale svět je kurevsky malej. Doufám, ?e ti nevadí, ?e ti tykám. Já jsem s autem spokojený a nevyměnil bych jej ani za nic. Akorát po tobě se pak jako by slehla zem a potom u? se tam nebylo mo?né s nikým domluvit. Jenom samé sliby a sliby a skutek utek.
GP 1.4 8V
Svět je kurevsky malej Majty a teď od tebe je?tě koupím plecháče
Jsme oba mladí kluci a navíc GPčkáři, tak?e tikání je samozřejmost.
Na Vr?avě jsem pracoval 6 let a dělal jsem tam fakt rád (já fia?ák mezi fiaty), jen?e pak se tam objevili nějaké problémy, před kterými jsem nebyl ochoten strčit hlavu do písku a ře?it je zároveň nemohl. Tak?e odchod bylo jediné ře?ení - a to ze dne na den.
V pátek ti zavolám a zřejmě si přijedu pro ty plecháče.
Hele, Drtikol ?e ty si chce? koupit plecháče a na ně závodní gumy, aby ses konečně mohl přijet předvést?
P.S: kupovat ve Zlíně byla chyba, Staré Město bylo lep?í :>
Majty píše:Drtikol: ne neboj se mě si tímhle proti sobě nepo?tve?. Ale svět je kurevsky malej. Doufám, ?e ti nevadí, ?e ti tykám. Já jsem s autem spokojený a nevyměnil bych jej ani za nic. Akorát po tobě se pak jako by slehla zem a potom u? se tam nebylo mo?né s nikým domluvit. Jenom samé sliby a sliby a skutek utek.
GP 1.4 8V
asi tak nějak ... ?koda tě drtikole (z pohledu zákazníka tam dneska není téměř ?ádná organizace) ale na druhou stranu fandím lidem, co umí odejít a nezůstávají tam kde cítí, ?e není jejich pravé místo ...
GP 1.4 8V
asi tak nějak ... ?koda tě drtikole (z pohledu zákazníka tam dneska není téměř ?ádná organizace) ale na druhou stranu fandím lidem, co umí odejít a nezůstávají tam kde cítí, ?e není jejich pravé místo ...
Jak to tam dnes funguje raději nechávám bez komentáře
Drtikol píše:Proto?e mě Dall ?tve tak Vám to povím
Já jsem prodával Fiaty ve Zlíně a Dall ve Starém Městě. To je tady ale smečka co
taky v?ecko vykecá?
tommy mal by si zalozit samostatny topic pre predajcov !!!
Takze teraz mozeme tymto panom posielat kvalifikovane otazky
Dufam ze budu aj fair zodpovedane.
1.je nejaky novy typ zadnych kluciek [zamkov] ?
tie existujuce ma vazne stvu
Holli píše: K tomuhle bych jen chtel ríct ze kdyz jsem se bavil v salonu s tim jejich sefíkem o barve tak mi ríkal ze klidne muzu mít originál modrou barvu v cr.. protoze je prej nekolik odstínu... jak se jim to povede namíchat.... zálezí jen kolik aut jde do dané zeme se stejné serie laku.. taky dobrý ne???
co je tohle za kravinu? barvy jsou v?ude stejné, v některých zemích nějaká navíc, nebo naopak chybí, ale různé odstíny to rozhodně ne. a říct, jak se jim to povede namíchat??? to si jako někdo myslí, ?e tam sedí taliján s plechovkama a přelévá barvy a míchá klackem?
no hele nic proti ale je to tak.. sice to asi nebude ze tam sedí talián s klacíkem ale kdyz si zjistís kod barvy tak existuje stejná barva a za kodém je napsáno bud A nebo B atd.... protoze ne pokazdý je ten lak naprosto shodný s ostatníma... na první pohled to neni znát ale kdyby si postavil dve auta vedle sebe s odlisným kodem stejné barvy tak to uvidís.... teda tak mi to bylo vysvetleno a já bych tomu docela i veril.... a co.. me je to fuk... já jsem tu v Rokycanech stejne sám kdo tu má GP tak co ...
jen?e stejný kód barvy s jiným písmenem na konci se pou?ívá kdy? je stejná barva na více modelech, např. 199A je červená pro staré Punto a 199B pro Punto Start, kód jsem uvedl náhodně, nemusí to být přesný příklad...
Drtikol píše:Proto?e mě Dall ?tve tak Vám to povím
Já jsem prodával Fiaty ve Zlíně a Dall ve Starém Městě. To je tady ale smečka co
taky v?ecko vykecá?
tommy mal by si zalozit samostatny topic pre predajcov !!!
Takze teraz mozeme tymto panom posielat kvalifikovane otazky
Dufam ze budu aj fair zodpovedane.
1.je nejaky novy typ zadnych kluciek [zamkov] ?
tie existujuce ma vazne stvu
Odpověď na tvůj dotaz je NE. S klikama je to pořád stejné
Rad bych Vam ukazal me Grande,ale jsem tu dnes poprve a nevim jak se sem davaji fotky,tak popisu:
Stilo jsem prodal a v listopadu koupil nove cerne GP 1,2 Dynamic s klimou a zatmavenymi okny(z vyroby),barva černa metaliza jo a je to 5dv.- Nadherne auto
I Love Italians Cars//Made in Italy//Made in Fiat
Grande Punto 5d.Dynamic-Sole.black color.aircondition.