Grandepunto - uka?te ta svoje
Moderátoři: Tommy, Honzus, Teddy86, Dušan
-
- Štamgast
- Kontaktovat uživatele:
Kdyby jsi byl jediný, tak by to bylo na pová?enou, ale u? jsme minimálně dvaPepa B. píše:..právě doufám, ?e ty li?ty jsou Fia?ácké, ne nějaké universály, to bych hodil s prodejcem řečJarou? píše:No fakt, ?e jo. Ty Pepovy jsou takové decentněj?í, slu?ivé. A hlavně účel splní stejně jako ?iroké... ale je pravda, ?e svoji funkci splní stejně (i kdy? si stejně myslím, ?e ta ochrana není nic moc, třeba na firemním Meganovi GrandTour jsou li?ty jako kráva
![]()
)

GP 1.2 5D Dynamic, Bílá Ambient
-
- Štamgast
- Kontaktovat uživatele:
Jj, lidi jsou kurvy. To si řekněme otevřeně.Majty píše:Nejvice se bojím prvního ďolíku v mých dveřích na mém milovaném GP éčku.
Ale asi se tomu nevyhneme. Lidi jsou ...................![]()
GP 1.4 8V
To Vám musím popsat moje nedávné zá?itky. Doposud jsem jezdil MB C 200D - 2litr diesel, 55k, r.v. 1994 (pro znalce W202). Kdy? opomenu to, ?e to byl trochu lenoch na rozjezdy a předjí?dění, tak to bylo prima autino, na které jsem byl hrdý stejně jako teď na Makaróna.
Cca před 6 týdny mi to nějakej "dobrák" objel důkladně klíčema po obou stranách od blatníku po blatník a dokonce dvakrát. 3 týdny na to ráno příjdu a za oknem papír od VB, ?e jako "Va?e vozidlo bylo po?kozeno" a koukám - prokopnutý levý zadní dveře - evidentně kolenem. To fakt jako nikdy nepochopím takový jednání

GP 1.2 5D Dynamic, Bílá Ambient
-
- Štamgast
- Kontaktovat uživatele:
-
- Štamgast
- Kontaktovat uživatele:
K tomuhle bych jen chtel ríct ze kdyz jsem se bavil v salonu s tim jejich sefíkem o barve tak mi ríkal ze klidne muzu mít originál modrou barvu v cr.. protoze je prej nekolik odstínu... jak se jim to povede namíchat.... zálezí jen kolik aut jde do dané zeme se stejné serie laku.. taky dobrý ne???Jarou? píše:To já taky. Vypadá to, ?e má ka?dý z nás velmi individuální vůz!

Fiat Grande Punto 1.2 Active Azuro modrá
-
- Štamgast
- Kontaktovat uživatele:
co je tohle za kravinu? barvy jsou v?ude stejné, v některých zemích nějaká navíc, nebo naopak chybí, ale různé odstíny to rozhodně ne. a říct, jak se jim to povede namíchat??? to si jako někdo myslí, ?e tam sedí taliján s plechovkama a přelévá barvy a míchá klackem?Holli píše:K tomuhle bych jen chtel ríct ze kdyz jsem se bavil v salonu s tim jejich sefíkem o barve tak mi ríkal ze klidne muzu mít originál modrou barvu v cr.. protoze je prej nekolik odstínu... jak se jim to povede namíchat.... zálezí jen kolik aut jde do dané zeme se stejné serie laku.. taky dobrý ne???Jarou? píše:To já taky. Vypadá to, ?e má ka?dý z nás velmi individuální vůz!

-
- Profík
- Kontaktovat uživatele:
dall píše:co je tohle za kravinu? barvy jsou v?ude stejné, v některých zemích nějaká navíc, nebo naopak chybí, ale různé odstíny to rozhodně ne. a říct, jak se jim to povede namíchat??? to si jako někdo myslí, ?e tam sedí taliján s plechovkama a přelévá barvy a míchá klackem?Holli píše:K tomuhle bych jen chtel ríct ze kdyz jsem se bavil v salonu s tim jejich sefíkem o barve tak mi ríkal ze klidne muzu mít originál modrou barvu v cr.. protoze je prej nekolik odstínu... jak se jim to povede namíchat.... zálezí jen kolik aut jde do dané zeme se stejné serie laku.. taky dobrý ne???Jarou? píše:To já taky. Vypadá to, ?e má ka?dý z nás velmi individuální vůz!
![]()

bývalé auto - Fiat Bravo 1.6 Mjet, Dynamic 2008 - Techno Grey
bývalé auto - Fiat Grande Punto 5D 1.2 Dynamic 2007 - Underground Grey
bývalé auto - Fiat Grande Punto 5D 1.2 Dynamic 2007 - Underground Grey
Drtikol: ne neboj se mě si tímhle proti sobě nepo?tve?. Ale svět je kurevsky malej. Doufám, ?e ti nevadí, ?e ti tykám. Já jsem s autem spokojený a nevyměnil bych jej ani za nic. Akorát po tobě se pak jako by slehla zem a potom u? se tam nebylo mo?né s nikým domluvit. Jenom samé sliby a sliby a skutek utek.
GP 1.4 8V
GP 1.4 8V