Co to je? nabízí mi odkasta?ení za SMS nebo si zřídit účet.
To sem nemů?ete vrazit pár fotek přímo NEmám chu? se (pořád někde) registrovat ...
Du?ane, Du?ane
Klikni na stáhnout pomalu, počká? 25s a jede? zadáčo.... Nemů?e? mít v?echno rychle a zadarmo
... přesně tak, 25 sekund počká? na načtení, pak 17 minut stahuje?, páč je při?krcenej download a výsledkem je přehlídka zasolených aut a Jarou?ova cigaretka v podzemních gará?ích, kde je tu?ím zákaz kouření , stahuj, stojí to za to
bývalé auto - Fiat Bravo 1.6 Mjet, Dynamic 2008 - Techno Grey
bývalé auto - Fiat Grande Punto 5D 1.2 Dynamic 2007 - Underground Grey
Pepa B. píše:... přesně tak, 25 sekund počká? na načtení, pak 17 minut stahuje?, páč je při?krcenej download a výsledkem je přehlídka zasolených aut a Jarou?ova cigaretka v podzemních gará?ích, kde je tu?ím zákaz kouření , stahuj, stojí to za to
A Ty bys, Pepo, mohl kouknout na nějaké vhodné místo kolem Brna na ná? sraz. Pro nás z ostravska je Náchod u? celkem od ruky a k Brnu by mohli přijet i přátelé ze Slovenska. A z Čech to do Brna taky není po dálnici a? tak daleko, co myslíte?
Pepa B. píše:
... přesně tak, 25 sekund počká? na načtení, pak 17 minut stahuje?, páč je při?krcenej download a výsledkem je přehlídka zasolených aut a Jarou?ova cigaretka v podzemních gará?ích, kde je tu?ím zákaz kouření , stahuj, stojí to za to
nj.ale pořád jsem se i zasolení se?li:D...... a řekl bych ?e ve slu?ném počtu:P
má? pravdu kouření je tam zakázáno,nicméně podle fotek usvědčíme jen járu,ve skutečnosti by nás brali daleko více:D
jak pí?e Jarda K ohledně srazu,včera to bylo hodně diskutované téma ,a já osobně s tím naprosto souhlasím
"Grande Punto Sport 1,4 16V 95 ponykoníků
"Nafta patří na pole,plyn do sporáku a baterka do vibratoru"
"Chcete pocítit mocný zátah dieselu? jezděte vlakem"
Hra na honěnou vubec nedáva smysl. Když máš babu, tak přece nehoní?.....
Pepa B. píše:
nj.ale pořád jsem se i zasolení se?li:D...... a řekl bych ?e ve slu?ném počtu:P
má? pravdu kouření je tam zakázáno,nicméně podle fotek usvědčíme jen járu,ve skutečnosti by nás brali daleko více:D
jak pí?e Jarda K ohledně srazu,včera to bylo hodně diskutované téma ,a já osobně s tím naprosto souhlasím
..to jo, ale Jarou? to dohnal do extrému a nechal se u toho i natočit na video
..a má? pravdu, ?pinaví, zasolení, ale se?li jste se
Pepa B. píše:... přesně tak, 25 sekund počká? na načtení, pak 17 minut stahuje?, páč je při?krcenej download a výsledkem je přehlídka zasolených aut a Jarou?ova cigaretka v podzemních gará?ích, kde je tu?ím zákaz kouření , stahuj, stojí to za to
A Ty bys, Pepo, mohl kouknout na nějaké vhodné místo kolem Brna na ná? sraz. Pro nás z ostravska je Náchod u? celkem od ruky a k Brnu by mohli přijet i přátelé ze Slovenska. A z Čech to do Brna taky není po dálnici a? tak daleko, co myslíte?
..to co teď řeknu, snad nikoho neurazí - po loňské zku?enosti s Náchodem, bych se nikdy nepustil do organizování srazu...a kdo mě nepochopil, mů?e si přečíst celé vlákno Náchod, včetně roční přípravy a jak to pak nakonec dopadlo...ne, ?e bych neměl Du?ana rád , ale čekat jen s ním od 17h cca tři a? čtyři hodiny na dal?ích pár jedinců z Polska (zdravím Jarou?e, Teddyho, Wencu a ... kdo to je?tě dojel?? ), to bylo smutný...
ano pepčo,to je smutné jak tohle v?echno dopadlo,mě osobně, to nevy?lo z jistých důvodů,co? mě docela hodně mrzí,stejně jako rozko? loni,nicméně noc před odjezdem byl můj otec prohozen skleněnou výplní a půl noci a dne jsem strávil u něj ve ?pitále a čekal zda ho dají dohromady...tak?e na velký sraz vzpomínám zatím jen na plumlov,sice tam byla kosa ale bylo fajně!
benja píše:ano pepčo,to je smutné jak tohle v?echno dopadlo,mě osobně, to nevy?lo z jistých důvodů,co? mě docela hodně mrzí,stejně jako rozko? loni,nicméně noc před odjezdem byl můj otec prohozen skleněnou výplní a půl noci a dne jsem strávil u něj ve ?pitále a čekal zda ho dají dohromady...tak?e na velký sraz vzpomínám zatím jen na plumlov,sice tam byla kosa ale bylo fajně!
...my o Tvých osobních důvodech věděli, to je v pořádku.
...Plumlov - tu?ím, ?e hned jak jsme odjeli, celej kemp zazimovali (osobně si myslím, ?e jsme jim přímotopama utratili za elekriku víc, ne? stálo ubytování v chatce pro dva) , ale alespoň mě ho?ani z Čáslavi naučili poker
...Plumlov - tu?ím, ?e hned jak jsme odjeli, celej kemp zazimovali (osobně si myslím, ?e jsme jim přímotopama utratili za elekriku víc, ne? stálo ubytování v chatce pro dva) , ale alespoň mě ho?ani z Čáslavi naučili poker
jo bylo tam pár nezapomenutelných zá?itků,ale proč to říkám,kdyby bylo teplo a hezké počasí tak je to tam super...ale u? to tady nezasírejme...ne? nás Du?ko utne