Ahojte v?ichni, chtěl jsem Vám ukázat jak máme perfektní vůz. Grande Punto lze pou?ít i jako pickup!!!!!!!!!!! Moje přítelkyně chystala a chystala a chystala a já jenom nakládal a nakládal a nakládal............. No není nádherné vyjet na dovolenou s GP.
Já dopadl při dovolené podobně. Sice jsme jeli ve 3 lidech, tak?e se nedaly sedačky takto sklopit, ale i tak se do kufru ve?ly:
2 x plné 50 litrové krosny
2 x karimatka
2 x trekové boty
2 x zimní spacák
2 x cepín
2 x turistické hůlky
+ drobotina, která vyplňovala mezery mezi těmito věcmi
A věci třetího spolujezdce byly na sadečce za řidičem a na zemi. Pohoda. Taky jsem netu?il co v?echno se dá do takové auta narvat
klucí je mozné ze existují 2 druhy mlhovek na GP mám na mysli originál.... mám pocit ze uz jsem videl malé kulaté a pak veliké pres celej ten otvor v nárázníku... je to mozný?
Holli píše:klucí je mozné ze existují 2 druhy mlhovek na GP mám na mysli originál.... mám pocit ze uz jsem videl malé kulaté a pak veliké pres celej ten otvor v nárázníku... je to mozný?
myslím spí?, ?e je v mlhovkách buď stříbrný nebo černý podklad, ale mlhovky stejné (jiné jen vizuálně), ale ruku do ohně bych za to nedal
moje otázka, jsou dvoje druhy bočních ochraných li?t? Kam kouknu jsou ty ?ir?í, já mám boční li?ty úzké, jsem v tom sám a prodejce u?etřil??
bývalé auto - Fiat Bravo 1.6 Mjet, Dynamic 2008 - Techno Grey
bývalé auto - Fiat Grande Punto 5D 1.2 Dynamic 2007 - Underground Grey
Holli: GP vyrobená v roce 2006 jezdí s mlhovkami se stříbrným podkladem
a GP vyrobená o něco později jezdí u? s mlhovkami s černým podkladem. Teda tak si myslim ?e to je. Proto?e v?echny star?í modely mají ty stříbrné spodky a nověj?í u? ty černé.
Majty píše:Drtikol: Ano kupoval jsem své GP na Vr?avě.
Holli: GP vyrobená v roce 2006 jezdí s mlhovkami se stříbrným podkladem
a GP vyrobená o něco později jezdí u? s mlhovkami s černým podkladem. Teda tak si myslim ?e to je. Proto?e v?echny star?í modely mají ty stříbrné spodky a nověj?í u? ty černé.
GP 1.4 8V
Majty: o minutu později, ale potvrdils můj názor
Pepa B. píše:moje otázka, jsou dvoje druhy bočních ochraných li?t? Kam kouknu jsou ty ?ir?í, já mám boční li?ty úzké, jsem v tom sám a prodejce u?etřil??
Mám dojem, ?e mám taky u??í li?ty, ale popravdě se mi líbí víc. Jsou decentněj?í a pokud to plní účel, tak proč ne.
Pepa B. píše:moje otázka, jsou dvoje druhy bočních ochraných li?t? Kam kouknu jsou ty ?ir?í, já mám boční li?ty úzké, jsem v tom sám a prodejce u?etřil??
Mám dojem, ?e mám taky u??í li?ty, ale popravdě se mi líbí víc. Jsou decentněj?í a pokud to plní účel, tak proč ne.
Díky, mě se také líbí víc, spí? mi ?lo o to, jestli je to originál Fiat, nebo nějaké universály