Du?an píše:Před chvílí proběhlo v servisu dolití brzdovky po maximum - gratis
Nechci ti kazit radost, ale mohly by ti téct zadní brzdové válečky , já u? jsem to ře?il.
Taky mě to napadlo, ale pokud by byl přes prasátka takový fatální únik, tak to vzadu vůbec nebrzdí a určitě by to ?lo poznat.
No ono to teče postupně a na brzdnym účinku to ani nepozná?, v?echno stejně brzdí předek.
Já jsem na to při?el, ?e mi trochu ubyla kapalina tak jsem dolil a neře?il. Pořád pískalo zadní oblo?ení a kdy? jsem to sundal tak jsem se nestačil divit.
Ta kapalina se během br?dění stačila odpařovat tak?e z venku to nebylo vidět a to pískání způsobovalo oblo?ení sjeté na plech.
Vyře?ila to sada čelistí Fri-Tech a sada gumiček do válečků.
Jirka píše:
Nechci ti kazit radost, ale mohly by ti téct zadní brzdové válečky , já u? jsem to ře?il.
Taky mě to napadlo, ale pokud by byl přes prasátka takový fatální únik, tak to vzadu vůbec nebrzdí a určitě by to ?lo poznat.
No ono to teče postupně a na brzdnym účinku to ani nepozná?, v?echno stejně brzdí předek.
Já jsem na to při?el, ?e mi trochu ubyla kapalina tak jsem dolil a neře?il. Pořád pískalo zadní oblo?ení a kdy? jsem to sundal tak jsem se nestačil divit.
Ta kapalina se během br?dění stačila odpařovat tak?e z venku to nebylo vidět a to pískání způsobovalo oblo?ení sjeté na plech.
Vyře?ila to sada čelistí Fri-Tech a sada gumiček do válečků.
To znám taky, ale já to pochopil tak, ?e Du?an byl na garančce a během pár dnů byla brzdovka na minimu.
Jo, taky jsem si říkal, ?e vět?inu odbrzdí předek, ale kdy? je zadek bez brzd, tak to jde sakra poznat
GP dynamic 1.4/77 CV černá crossover 3D - ex
Stilo Abarth 2.4 20V/170 CV
Barchetta 1.8 16V/130 CV
Alfa Romeo Giulietta 1.4 16V TURBO MultiAir 170 CV
Jirka píše:Tak na garančce měli snad dole bubny tam by to měli poznat.
Tady bych to taky asi spojoval s tou prohlídkou a nedolitím brzdové kapaliny na max.
Brzdy kontrolovali včetně oblo?ení. Tak?e to vidím na to neúplné dolití. Ka?dopádně budu hladinu brzdovky sledovat
Renault Captur 130 HP Nic netrvá věčně .... Puntíku, prožil jsem s tebou pěkné roky
Dnes jsem se dokopal k úpravě přední masky ínstalací fólie pod RZ. Je to úspěch, jeliko? uvedenou fólii mám koupenou u? asi od května.
Zde ji? s namontovanou RZ. Je?tě změní horní mří?ka barvu na černou.
Karbonová struktura folie. Řekl bych, ?e je stejná jako na palubových li?tách Racingů
Je?tě na závěr ře?ení nara?ení spodní mří?ky nazpět - jeliko? nárazník pru?í a mří?ka nejde normálně zarazit, v pohodě jsem dostal ruku mezi vzpěru a chladič a nárazník jsem zevnitř přidr?el a mří?ku jsem v pohodě nacvakl
Renault Captur 130 HP Nic netrvá věčně .... Puntíku, prožil jsem s tebou pěkné roky