Čekatel i nový majitel GP
Moderátoři: Tommy, Honzus, Teddy86, Dušan
-
- Štamgast
- Kontaktovat uživatele:
-
- kolemjdoucí
- Kontaktovat uživatele:
Znak
Zdravim přemý?lím jestli by nestálo zato na GP vyměnit znaky za nový a to kompletně(Kola, volant, klíčky, přední a zadní znak )
Jaký na to máte názor a doká?ete někdo odhadnou kolik by to stalo aby to bylo original ne samolepky z čerpaček? : 

Můj GP, můj splněný sen....
1,4 16V Sport
1,4 16V Sport
-
- kolemjdoucí
- Kontaktovat uživatele:
Problém
Dneska jedu a mám pocit a po zastavení na výstup kamaráda z vozu(jinak vedle mě asi tak 6 m někdo hodil petardu podle zvuku a dymu... mo?n áproto vznikla sugesce) mi auto plave skoro jako kdy? máte píchnute kolo a divne to auto zabírá. Kola jsme obe?el, závěsi a v?echno ostatní se tváří ok... divné je ?e je to na 17" kolech. Otec na svy A6 ma gumy z velkým podílem přírodního kaučuku a v těchlech vedrech se zdá jako by vůz plaval ale u mého GP to působí o dost razantněj?í doufam, ?e je to jen sugesce...
Nemáte stím někdo sku?enost.?Mů?e to být i v řízení? je?tě teď ho zkusim projet s nezavislím člověkem a uvidime....
Nemáte stím někdo sku?enost.?Mů?e to být i v řízení? je?tě teď ho zkusim projet s nezavislím člověkem a uvidime....

1,4 16V Sport
1,4 16V Sport
-
- kolemjdoucí
- Kontaktovat uživatele:
Odstraněno
Myslím si, ?e je problém odstraněn pneumatiky byly od výrobce nafoukany a v tomto teple naměřeny na 2,9 místo 2,4 v předu a vzadu 2,7 misto 2,2 pak gumy měli men?í dotykovou plochu a vůz se houpal...
1,4 16V Sport
1,4 16V Sport
Re: Znak
Kompletní výměnu znaků bych typoval min. na 2000 Kč. Taky mě to napadlo, ale je to k ničemu. To si raději na GP-čko koupím něco jiného.Pechy píše:Zdravim přemý?lím jestli by nestálo zato na GP vyměnit znaky za nový a to kompletně(Kola, volant, klíčky, přední a zadní znak )Jaký na to máte názor a doká?ete někdo odhadnou kolik by to stalo aby to bylo original ne samolepky z čerpaček? :
Renault Captur 130 HP
Nic netrvá věčně .... Puntíku, prožil jsem s tebou pěkné roky
Nic netrvá věčně .... Puntíku, prožil jsem s tebou pěkné roky
-
- Štamgast
- Kontaktovat uživatele:
-
- Návštěvník
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem s Vámi na jedné lodi
Zdarec panové tak jsem se stal jedním z GRANDAKU. U? jen pockat do 20. 8 .07 a je moje. Opet mě ucarovalo na první pohled stejně jako pred 3 lety MAREA a pred rokem STILO.

GRANDE 1.2 Dynamic Modrá Rock ´n´ Roll