Tipy na další sraz
Moderátoři: Tommy, Honzus, Teddy86, Dušan
To Brno by nebylo vzdálenostně ?patné pro celé Česko-Slovensko, nevím, kolik tu je (kromě Pepy) brňáků, kteří by zkusili něco zařídit.Du?an píše:Musel by se toho někdo z Moravy ujmout, Co se týká mě, bude-li mi vyhovovat termín, klidně přijedu i na MoravuKriss píše:Pokud to bude nekde bliz tak bych jel taky, zkusme to udelat nekde na morave.
Fiat Bravo2, 1,6 MJet, 77 kW, nar. 9.4.2010
- benja
- Profík
- Kontaktovat uživatele:
jeliko? jsem letos byl za na?ima kteří byli u známých na chatě na vranovské přehradě..hodím sem jeden tip..jeliko? je tam moc hezky...
http://www.camp-bitov.cz/
"Grande Punto Sport 1,4 16V 95 ponykoníků
"Nafta patří na pole,plyn do sporáku a baterka do vibratoru"
"Chcete pocítit mocný zátah dieselu? jezděte vlakem"
Hra na honěnou vubec nedáva smysl. Když máš babu, tak přece nehoní?.....
Má to jen jednu chybu - kemp je otevřen pouze do 15.9.benja píše:jeliko? jsem letos byl za na?ima kteří byli u známých na chatě na vranovské přehradě..hodím sem jeden tip..jeliko? je tam moc hezky...

Renault Captur 130 HP
Nic netrvá věčně .... Puntíku, prožil jsem s tebou pěkné roky
V případě ?e se v nějakém slu?ném počtu domluvíme, co o?ivit můj nedávný návrh a zpestřit si tam večer bowlingem?Du?an píše:Du?an píše:Na?el jsem dal?í alternativu nedaleko od Borové - v Litomy?li, viz:
http://www.camplitomysl.cz/
Ubytování v poměru kvalita/cena si myslím dobré, je to na kraji města, hned za kempem bychom si mohli zarezervovat i bowling
Nikdo dal?í zájem o uspořádání a účast na "velkém" čs. podzimním srazíku nemá

Předbě?ně zatím: Du?an, Teddy86, Kriss, benja, JardaK
Renault Captur 130 HP
Zatím to vypadá na odpískáníDu?an píše:Myslíte, ?e je reálná ?ance se je?tě letos domluvit a zorganizovat velký čs. sraz![]()
Prosím vyjádřete se, kdo by měl zájem. Případně ve druhé fázi bychom se pak zkusili domluvit na termínu, který by vyhovoval vět?ině.

Renault Captur 130 HP
Je to ?koda, vypadá to jako by u nás pomalu končila éra Grande PuntaDu?an píše:Zatím to vypadá na odpískáníDu?an píše:Myslíte, ?e je reálná ?ance se je?tě letos domluvit a zorganizovat velký čs. sraz![]()
Prosím vyjádřete se, kdo by měl zájem. Případně ve druhé fázi bychom se pak zkusili domluvit na termínu, který by vyhovoval vět?ině.

Abarth 185k
- benja
- Profík
- Kontaktovat uživatele:
pokud by někdo měl mo?nost kontaktovat nějakého dealera fiatu...spojit to třebas já nevím s předváděčkou Eva nebo tak nějak
"Grande Punto Sport 1,4 16V 95 ponykoníků
Bohu?el já mám letos takový dojem. Jak z hlediska vyjadřování (spí? nevyjadřování) fóristů k navrhovaným akcím (v létě jsem vás musel zjebat a a? následně po sexu jste se začali k náchodskému srazu ozývat), tak to bylo vidět i na účasti va "velkém" srazu v červnu v Náchodě. Já vím, ?e se to někdy nedá zkloubit s jinými zájmy, ale mě osobně mrzel i odpolední odjezd vět?iny účastníků (přes noc nás v kempu zůstalo asi 5).Eses píše:Je to ?koda, vypadá to jako by u nás pomalu končila éra Grande Punta
Kdy? vezmu roz?íření řad fóristů za poslední rok a porovnám účast na srazu v loňkém roce, kdy nás bylo skoro o 100 % více, bylo a je mi smutno v mé GP-čkářské du?i

Jinak benjův návrh se mi líbí. V?eobecně by se mi líbilo na?e velké srazy spojovat s nějakými akcemi, kde bychom se mohli s GP FANS "prezentovat". Já vím ?e jde předev?ím o pokec a vzájemnou prohlídku na?ich GP-ček, ale kdy? nás okoukne někdo jiný mi dělá dobře

Renault Captur 130 HP
- 1nekros1
- Profík
- Kontaktovat uživatele:
dusan minuly rok si ma docela dobry napad pri brne ci tak dajako +- co tam ? hmmm? a dufajme zo to zas nepadne ked budem robit lebo mam uz len 5 dni dovolenky a s toho 4 potrebujem na vanoce
Grande punto 3D 1,4 16v LPG StarJet sport 70KW/95HP cierna crossover
zostalo v rodine
aktualne
Bravo 2.0Mjet 121kw SPORT + xenony,parkovacie senzory,atd modra masseraty farba
zostalo v rodine
aktualne
Bravo 2.0Mjet 121kw SPORT + xenony,parkovacie senzory,atd modra masseraty farba
-
- Profík
- Kontaktovat uživatele:
nerikej ze delas i vsechny vikendy v mesici?urco se nejaka volna chvilka nebo den najde ...1nekros1 píše:dusan minuly rok si ma docela dobry napad pri brne ci tak dajako +- co tam ? hmmm? a dufajme zo to zas nepadne ked budem robit lebo mam uz len 5 dni dovolenky a s toho 4 potrebujem na vanoce
granďák 1.9 M-Jet 96kw sport červeňák : ) ňáký koně navic ,fólie,K§N,samolepka GP fans : ) a čoud za zadkem : )))