zdravím, máme v rodině punto evo, najeto asi 7000km. mám dotaz, praskla taková ta ko?enka, či co to je na řadící páce a to je teda sakra brzo,uznají to na reklamaci? dokonce podle výbavy racing to má být ků?e.
equipe píše:zdravím, máme v rodině punto evo, najeto asi 7000km. mám dotaz, praskla taková ta ko?enka, či co to je na řadící páce a to je teda sakra brzo,uznají to na reklamaci? dokonce podle výbavy racing to má být ků?e.
no na reklamaci by to měli uznat... jinak ko?ený paket znamená ko?ený volant a hlavice řadící páky...
equipe píše:zdravím, máme v rodině punto evo, najeto asi 7000km. mám dotaz, praskla taková ta ko?enka, či co to je na řadící páce a to je teda sakra brzo,uznají to na reklamaci? dokonce podle výbavy racing to má být ků?e.
no na reklamaci by to měli uznat... jinak ko?ený paket znamená ko?ený volant a hlavice řadící páky...
Určitě reklamovat, jen aby neřekli, ?e moc řadí?
Renault Captur 130 HP Nic netrvá věčně .... Puntíku, prožil jsem s tebou pěkné roky
to je u 1,2 sakra potřeba:)), myslím si, ?e to udělá brzo znova. nevíte co tam je jako standart? mo?ná by to vydr?elo déle, ale zase aby to vypadalo alespoň tro?ku k světu.
Du?an píše:
drazí kolegové, nevým jaké zku?enosti máte Vy, ale ja mam Grande a seděl sem v Evu, a ků?e na volantu v Evu mi příjde jak to říct, no taková molitanověj?í, prostě ků?e ale divná. kdy? si zahrajete na úchyláky ohmatávače a porovnáte GP a Evo, tak mi mo?ná dáte za pravdu
pro znalé: volant pro GP/GP abarth je stejný jako v Bravu? jedná se mi o to, ?e lze sehnat volant z brava bez airbagu a chtěl bych airbag z volantu GP usadit do volantu z Brava a to celé nainstalovat do GP....
Lze to?
-------------------------------------
EX GPS 1.4 16V mandoska 2007