Problém je v tom, ?e u aut dovezených ze zahraničí mohou tachometry stočit před STK a u "domácích" aut ta co najezdí ročně fůru km) mohou stočit tachometr také v?dy před STK.
Jeliko? se stáčení tachometrů týká předev?ím aut s velkým proběhem km, prakticky toto nic neře?í
Renault Captur 130 HP Nic netrvá věčně .... Puntíku, prožil jsem s tebou pěkné roky
Du?an píše:Mně se ta ?estsettrojka líbí, a? na ten přední spoiler s otvory a těmi blinkry s Passata.
Také jestli jste si v?imli, vyrobili z ní dvojdvéřové kupé.
A co ?e to má teda společné s ?estsettrojkou? Prostě T 603 je krásná sama o sobě v originálním stavu a jakýkoliv laminátový bastl na toto téma je téměř zločin.
GP dynamic 1.4/77 CV černá crossover 3D - ex
Stilo Abarth 2.4 20V/170 CV
Barchetta 1.8 16V/130 CV
Alfa Romeo Giulietta 1.4 16V TURBO MultiAir 170 CV
Du?an píše:Mně se ta ?estsettrojka líbí, a? na ten přední spoiler s otvory a těmi blinkry s Passata.
Také jestli jste si v?imli, vyrobili z ní dvojdvéřové kupé.
A co ?e to má teda společné s ?estsettrojkou? Prostě T 603 je krásná sama o sobě v originálním stavu a jakýkoliv laminátový bastl na toto téma je téměř zločin.
A proto se mi libi ta modra u ktere je vse upraveno decentne.
Sice mo?ná svým příspěvkem "rozzuřím" zaryté anti?kodovkáře, ale pus?te si novou reklamu na Fabii RS v odkazu.
Nehodnotím tímto Fabii, ake reklamu jako takovou. Podle mého soudu je reklama na nejvýkoněj?í typ malé ?kodovky výborná.
Du?an píše:Sice mo?ná svým příspěvkem "rozzuřím" zaryté anti?kodovkáře, ale pus?te si novou reklamu na Fabii RS v odkazu.
Nehodnotím tímto Fabii, ake reklamu jako takovou. Podle mého soudu je reklama na nejvýkoněj?í typ malé ?kodovky výborná.
no tak to je dobrá reklama, ale musím podotknout ?e ?kodovka má někdy opravdu dobré reklamy... například kdy? začali se Superbem jak ten malý kluk koukal do interiéru dalekohledem "prostor pro ruce hlavu a nohy"