Podívejte se na dne?ní Lidové noviny. Je tam krátký test Eva. Stojí za to si ho přečíst, proto?e je absolutně neobjektivní a zavádějící. Ten člověk snad Punto jen viděl z dálky a nikdy v neseděl, nato? aby ho osobně řídil.
Honza píše:Podívejte se na dne?ní Lidové noviny. Je tam krátký test Eva.
No ?e já vůl si kupuju auto, které nemá ani háček na nákupní ta?ku v zavazadlovém prostoru. Hned v pondělí jdu objednávku stornovat a musím zjistit jaké německé auto to má abych si ho mohl hned objednat!
Jarous1 píše:No dlouho jsem u? nečetl tak "profesionálně napsanou" recenzi. Jinak kdo má zájem o háček v kufru - tak hurá pro Fabii .
Prosím Vás, vysvětlete mi, na co je háček v kufru, já to v ?ivotě nepotřeboval! Kromě toho jezdím s autem, proto?e se mi hlavně líbí jeho tvar a pokud potřebuju háčky, tak si koupím Doblo! Oni asi neví, ?e GP je hlavně o pocitu a stylu! Háčky mám na háčku! PS. Ale trochu si rýpnu, mám pocit, ?e v Bravu něco v kufru je!
By m zajímalo jaké jsou ty ?pičky v oné třídě. WV Polo nebo Fabia, Corsa atd. Autor je klasický příklad člověka zaujatého vůčí jedné značce kterou ov?em nejmenoval. Argumenty typu, ?e plasty jsou na skrytých místech zpracovány hůr, mne docela rozesmívá...proto?e....pokud je něco na skrytém místě je mi jedno jak to vypada.
No to zas prostě nekdo napsal blbou recenzi. Kritika mi nevadí ale musí být věcná a né bláboly.
Nýní: Alfa Romeo GT, 1.9 16v JTDM 110kw
EX: GP 1,4 16v SPORT 3D,
Dneska jsem si četl v Tescu (zadarmo, ?etřím penízky) v motoristických časopisech a v článku o výrobních plánech Fiatu jsem na?el, ?e na květen se chystá u nich nové SUV (to bude zřejmě výsledek spojení s amíky), ale hlavně, ?e v dubnu se chystá premiéra faceliftovaného Eva. No konečně, myslím, ?e hlavně předek potřebuje změnu, ale nevíte někdo, jak to auto bude vypadat?
Facelift Eva se mi nezda. Vzdyt ho delaji teprve chvily a navic vetsinou se auto faceliftuje jen jednou a Evo je facelift. Takze nevim co tam bylo napsane ale podle mne je to blbost.