Fiat Bravo

Témata týkající se ostatních modelů značky Fiat

Moderátoři: Tommy, Honzus, Teddy86, Dušan

Odpovědět
stanley
Návštěvník

Příspěvek od stanley »

Robo1.2 píše:
stanley píše:ja neviem ludia, preco by malo byt Bravo rovnake ako GP? Kvoli rovnakej znacke? Kazdopadne, aspon vam tie Punta nehniju uz v katalogu, ako sa to niekedy o Fiate tvrdilo... Ze sa menila tyc riadenia? No boze...
Stanley aj 3krat, no chcel by som vidiet teba
Ale nebudeme sa tu zrat, sme teraz Fiataci, no nie? Zdielanie info ma asi pre nas najvacsiu hodnotu
Bravo je postavene na Stile a tam uz vela veci vychytali, tak pevne verim, ze sa vela zasadnych veci neobjavi.
Fiat Bravo Sport 1.9 Multijet 110kW ( Maranelo red )
Skoda Felicia 1.3 MPI ( Dark Blue )
Robo1.2
Štamgast

Příspěvek od Robo1.2 »

GP ja podla mna javi daleko spolahlivejsie ako Stilo po uvedeni na trh.
bol si niekedy na www.stilo.org

No tak to potom chod sa pozriet na
http://www.gfx-mediendesign.de/forum/fo ... y.php?f=35

http://www.gfx-mediendesign.de/forum/fo ... .php?f=196
RadimG
Profík
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RadimG »

vies, to cele nie je len o kvalite jednotlivych kusov, ale aj o serioznosti a pristupe.. to, ze sa tu vsetci vozime na fiate znamena, ze nikto z nas tymi zauzivanymi predsudkami netrpel alebo aspon veril ze sa nieco zmenilo smerom k lepsiemu.. predsa by som si nekupil auto o ktorom som presvedceny ze je smejd, ze? bohuzial, casom vidim ake to auto je a ako su odflaknute niektore casti.. priklad? pred tyzdnom mi museli menit lave predne svetlo, lebo sa nedala vymenit ziarovka.. preco? lebo chybal hacik za ktory sa uchytavala ta ocelova pruzinka ktora ziarovku drzala.. a ako je mozne ze doteraz auto svietilo? lebo nejaky "dobrak" na linke tu pruzinku ohol a zachytil ju kto vie za co, takze drzala.. samozrejme kym som sa nepokusil ziarovku vymenit..
auto mam stale rad, podla mna je to to najlepsie (samozrejme v jeho triede) co som mohol kupit.. ale uz som trochu vytriezvel z toho pociatocneho nadsenia, to je vsetko..
GP 1.2 Active 5D (Biela Ambient)
stanley
Návštěvník

Příspěvek od stanley »

Ano, ale Stilo za tych par rokov uz mali sancu odladit..
stanley
Návštěvník

Příspěvek od stanley »

to ja som dost sprosty na to, aby som pri nejakych velkych problemoch auto predal a kupil ine :) Ale pevne verim, ze to nebudem musiet robit
Robo1.2
Štamgast

Příspěvek od Robo1.2 »

stanley píše:to ja som dost sprosty na to, aby som pri nejakych velkych problemoch auto predal a kupil ine :) Ale pevne verim, ze to nebudem musiet robit
no ked za rok nabehas 60tisic, tak to bude vyslovene test komponentov Brava a nie zivotnostny test. Ten by som nechcel robit ani ja na Fiate......
Za rok a cosi hrdzava rura z vyfuku az strach. Hrdza ju chytala uz pri 1500km, ked som bol pod autom. Jasne ze na vyfuk sa zaruka nevztahuje, ved zhnije asi az za 5rokov....
stanley
Návštěvník

Příspěvek od stanley »

ja neviem, vsetky dlhodobe testy GP co som cital v nasich casopisoch dopadli dobre.. divne...
60k rocne padlo minuly rok, ale tentokrat sa budem radsej snazit nahradzat auto lietadom na sluzobkach.
Robo1.2
Štamgast

Příspěvek od Robo1.2 »

stanley píše:ja neviem, vsetky dlhodobe testy GP co som cital v nasich casopisoch dopadli dobre.. divne...
60k rocne padlo minuly rok, ale tentokrat sa budem radsej snazit nahradzat auto lietadom na sluzobkach.
No ved sme sa aj pustili trocha do redakcie sme.sk, lebo sme ich ziadali aby nam pomohli s Fiatom zjednat napravu na firmware Blaupunktu, ale nestalo sa tak. Tiez opisovali rozne hovadiny, napriklad o kufri, ale ze do neho zateka voda si nevsimli.....Jedna redakcia sa o tom zmienila ze im menili prevodku
Ja obcas idem na sluzobku 10tisic km iba tam :D
stanley
Návštěvník

Příspěvek od stanley »

no uprimnu sustrast na GP :)
A co mate s tym firmwarom do radia? Treba bombardovat vyrobcu radia
Robo1.2
Štamgast

Příspěvek od Robo1.2 »

stanley píše:no uprimnu sustrast na GP :)
A co mate s tym firmwarom do radia? Treba bombardovat vyrobcu radia
Co s nim mame? No riadeniu nebezpecna funkcia Traffic Announcement.
Finta je v tom ze ak das v menu TA ON, a potom pocuvas radio na 3 alebo 5tke volume, pre dopravnom vysielani sa zmeni okamzite hlasitost na 20!!!

No stalo sa. Blaupunkt [DE] bol kontaktovany mnou, najprv sa vyhovarali na kontrakt s Fiatom [vraj zakaznicka zalezitost] , ked po niekolkych emailoch pochopili ze to nie je sranda tak mi navrhli ze maju riesenie a aby som im poslal radio do nemecka. Tym sa to skoncilo. S tym nesuhlasim, dal som TA OFF a vyriesene.
Jasne ze fix je jednoduchy, kazde Blaupunkt radio ma TA Volume nastavitelnu iba v GP to nejde.
Neviem ci sa da ten firmware do upgradovat z CDcka, bolo by to elegantne ale uz nemam chut to riesit.....
Fiat zaujal postoj pstrosa...[ved manual vravi ze to tak ma byt]

PS: nemas tak nejaky kontakt
stanley
Návštěvník

Příspěvek od stanley »

v Blaupunkte nie, len vo Philipse a Delphi.. ale kto vie, aky unit pouziva Blaupunkt... Ten firmware by sa urcite dal updatovat cez CD, preco ti to nechcu poslat, netusim.
Inak neviem si predstavit, co by spravilo moje Bravo s 270W subwooferom v kufri, keby sa radio pustilo na dvadsiatku.. havarka ista :)
Robo1.2
Štamgast

Příspěvek od Robo1.2 »

stanley píše:v Blaupunkte nie, len vo Philipse a Delphi.. ale kto vie, aky unit pouziva Blaupunkt... Ten firmware by sa urcite dal updatovat cez CD, preco ti to nechcu poslat, netusim.
Inak neviem si predstavit, co by spravilo moje Bravo s 270W subwooferom v kufri, keby sa radio pustilo na dvadsiatku.. havarka ista :)
Mne sa to spustilo pri 130tke ked som obiehal kamion, to som este dlho rozdychaval, na prvy pocutie je to sice smiesne ale neni to sranda. Ja som to napisal do Blaupunktu ako possible safety issue.Pochopili, jasne ze sa boja to len tak spravit, lebo kontrakty sa podkopavat nemaju....
stanley
Návštěvník

Příspěvek od stanley »

Toto urcite dorieste a poriadne zatlacte na Fiat, nech sa spamata...
Mne napriklad tiez nedali vsetky manualy, od Blue&Me mam len v nemcine, co mi je na prd, kedze anglicke prikazy tam nie su.
Robo1.2
Štamgast

Příspěvek od Robo1.2 »

stanley píše:Toto urcite dorieste a poriadne zatlacte na Fiat, nech sa spamata...
Mne napriklad tiez nedali vsetky manualy, od Blue&Me mam len v nemcine, co mi je na prd, kedze anglicke prikazy tam nie su.
Takze aspon za Quick guide ma budes muset povozit :D :D :D

http://www.fiat.com/FIAT_COM/uploads/PB ... o%20GB.PDF
stanley
Návštěvník

Příspěvek od stanley »

quick guide mam.. a mam dokonca aj full guide, ale len pre Lanciu. Aj ked je to rovnaky system, radsej by som mal original knizky. Divne je, ze vraj Slovenske nie su a niekto iny na fore pisal, ze dostal aj Slovensku...
Nasrali ma kolegovia z Nemeckeho elektrobitu, dostali zakaz posielat manualy von z firmy.. ze mam ziadat od Fiatu, sila...
Odpovědět