No zatim to vypadá slu?ně. Tak to já zas s kitováním problém nemám, ale nemám třeba čím vařit plasty. Tahle úprava vypadá dost dobře. Koukám ?e má? i mou barvu . Jinak přeju hodně zdaru a a? se ti to povede.
tak aby toho nebylo malo tak sem koupil silnejsi ledky( BÍLÉ LED DIODY 5mm 18,000MCD ) a skusim je predelat... doufam ze pak uz to bude svitit dostatecne ...
misto tech puvodnich skusim vyrobit novou zakladnu na diody pac ty
puvodni mely nasobe lupu a moc slozite zapojeny...uvidime jak je martinek sikovnej jestli to bude svitit...snad to stihnu do pá ...
granďák 1.9 M-Jet 96kw sport červeňák : ) ňáký koně navic ,fólie,K§N,samolepka GP fans : ) a čoud za zadkem : )))
njn kdys ja u jedny veci nevydrzim dlouho delam to postupne na etapy... jinak svetla delam prednostne pac je tam chci dat a chci aby to svitilo jak ma...
zadni naraznik je uz vcelku hotovej jen ho rozlestim ...snad bude ok a kdys ne tak ma smulu
predni naraznik nato tet nejni cas takze ten muze bejt klidne as napodzim...nanej nespecham...
tjn ale v praci je mista dost hodim to do koutu a kdys nemam co delat tak se dotoho pustim ...
svetla nevidim na dlouhej casovej beh dneska nebo zejtra snad budu mit odpory a kabliky tak to sletuju a pokud to bude svitit pude to na auto...tim to je vyreseny a doufam ze to do patku stihnu abych nedelal nasim tunerum na rozkosi ostudu : )
jeste ze je videt as skorem do 22 hod
granďák 1.9 M-Jet 96kw sport červeňák : ) ňáký koně navic ,fólie,K§N,samolepka GP fans : ) a čoud za zadkem : )))