Jarouš
Moderátoři: Tommy, Honzus, Teddy86, Dušan
Tak jsem provedl drobné kosmetické úpravy. Dezent středy u? byly nějaké za?lé, rozle?tit ten hliníkové plech sice ?lo, ale dostával zabrat lakovaný nápis, tak to vyře?ily samolepky.

A zrovna přemý?lím, kam bych umístil USB port pro připojení fle?ky k rádiu. Napadá mě okolí ruční brzdy, konkrétně ?lábek před ?kvírama na mince (směrem k palubce) nebo prostor na kelímek za ruční brzdou mezi sedadly.
Pánové, má někdo dal?í a lep?í nápad?

A zrovna přemý?lím, kam bych umístil USB port pro připojení fle?ky k rádiu. Napadá mě okolí ruční brzdy, konkrétně ?lábek před ?kvírama na mince (směrem k palubce) nebo prostor na kelímek za ruční brzdou mezi sedadly.
Pánové, má někdo dal?í a lep?í nápad?

GP dynamic 1.4/77 CV černá crossover 3D - ex
Stilo Abarth 2.4 20V/170 CV
Barchetta 1.8 16V/130 CV
Alfa Romeo Giulietta 1.4 16V TURBO MultiAir 170 CV
Barchetta 1.8 16V/130 CV
- benja
- Profík
- Kontaktovat uživatele:
no járo upřímně mi nepříjde to místo před mincířm úplně ideální...spí? naplocho na opačné straně zdířky pro zapalovač,anebo normál do kastlíku jako originál...je to někdy sice nepraktické(za jízdy dávat flashku,ale nic to tam neru?í...anebo přímo pod ručkou mezi výhřevem sedadel..tam to ru?it nebude a bude to po ruce a myslím ?e nebude ani překá?et
"Grande Punto Sport 1,4 16V 95 ponykoníků
"Nafta patří na pole,plyn do sporáku a baterka do vibratoru"
"Chcete pocítit mocný zátah dieselu? jezděte vlakem"
Hra na honěnou vubec nedáva smysl. Když máš babu, tak přece nehoní?.....
"Nafta patří na pole,plyn do sporáku a baterka do vibratoru"
"Chcete pocítit mocný zátah dieselu? jezděte vlakem"
Hra na honěnou vubec nedáva smysl. Když máš babu, tak přece nehoní?.....
No bylo by to fajn, ale nikde nejde sehnat nějaký solidní konektor USB, který by vypadal aspoň tak jak na obrázku.
Včera jsem asi na?el vhodné místo. Udělám "port" s USB a jack 3,5 mm a umístím ho do přihrádky za ruční brzdou. Zjistil jsem, ?e ten bordel , co je na fotce, tam mít nemusím
, piksly s pitím si do auta nikdy nedávám a na loketní opěrku se taky nechystám 
Včera jsem asi na?el vhodné místo. Udělám "port" s USB a jack 3,5 mm a umístím ho do přihrádky za ruční brzdou. Zjistil jsem, ?e ten bordel , co je na fotce, tam mít nemusím

GP dynamic 1.4/77 CV černá crossover 3D - ex
Barchetta 1.8 16V/130 CV
Barchetta 1.8 16V/130 CV
- 1nekros1
- Profík
- Kontaktovat uživatele:
presne tak original kastik je najlepsie miesto co len mohli vymysliet!!!pEvo píše:teddy - "skvele" miesto...to niekoho bavi stale vyberat a odkladat? lebo v nasich koncinach je to idealna vec na 100% rozbitie skla...
volil by som miesto, ktore nie je vidiet z vonku auta a kde vytrcajuci kluc nebude zavadzat....
Grande punto 3D 1,4 16v LPG StarJet sport 70KW/95HP cierna crossover
zostalo v rodine
aktualne
Bravo 2.0Mjet 121kw SPORT + xenony,parkovacie senzory,atd modra masseraty farba
zostalo v rodine
aktualne
Bravo 2.0Mjet 121kw SPORT + xenony,parkovacie senzory,atd modra masseraty farba