no vcera mi dosli BIELE cuvanie senzory tak som zvedavý ako to bude pracovatt... potom hodim do profilu fotku ak sa to vsetko podari...este neivem sice kedy...
Du?an píše:Pánové, máte někdo negativní zku?enosti s koupí a předev?ím funkčností parkovacích (couvacích) senzorů (asistentů) z e-shopů v cenách cca do 1000 kč?
no ked nahodim svoje tak ti dam info... či fungujú
Peter TT píše:nechapem na co na grande potrebujete senzory
Já se na ně také v nejbli??í době chystám - i po 4 letech mám problémy couvat k překá?ce. Kdy? u? si myslím, ?e jsem těsně u ní, vylezu a tam min. 1 m místa
Renault Captur 130 HP Nic netrvá věčně .... Puntíku, prožil jsem s tebou pěkné roky
Peter TT píše:nechapem na co na grande potrebujete senzory
Já se na ně také v nejbli??í době chystám - i po 4 letech mám problémy couvat k překá?ce. Kdy? u? si myslím, ?e jsem těsně u ní, vylezu a tam min. 1 m místa
Du?ane, má? naprostou pravdu, jsem ten samý ichtyl, co Ty! Proto jsem taky nelitoval peněz do objednání senzorů při nákupu Brava (kde vidí? dozadu úplné ho...) a mů?u říct, ?e je to s nimi super. Já jsem dokonce takový blbec, ?e teď lituju, ?e jsem si je neobjednal i dopředu!
Grande EVO píše:Jedine az nebudu vedet co s prachama
Cena do 1000,- Kč není zase tak moc.
kazdy nech si robi podla seba...ja som mal nove auto asi dva tyzdne a trafil som nim v tme odpileny kmen stromu,ktory nebolo vobec vidno...skoro ma drblo,nikdy na starych autach sa mi nic podobne nestalo...nastastie sa nic vazne nestalo ale uz mi pukol lak na narazniku...podla mna,za tych 1000kc to urcite stoji...