Tipy na další sraz
Moderátoři: Tommy, Honzus, Teddy86, Dušan
- 1nekros1
- Profík
- Kontaktovat uživatele:
benja a mna si kde nechal urcite pridem.!!
dusan ved minuly rok si celkom dobru lokalitu vybral a nebola (pre slovaka) az tak daleko ako nachod.
dusan ved minuly rok si celkom dobru lokalitu vybral a nebola (pre slovaka) az tak daleko ako nachod.
Grande punto 3D 1,4 16v LPG StarJet sport 70KW/95HP cierna crossover
zostalo v rodine
aktualne
Bravo 2.0Mjet 121kw SPORT + xenony,parkovacie senzory,atd modra masseraty farba
zostalo v rodine
aktualne
Bravo 2.0Mjet 121kw SPORT + xenony,parkovacie senzory,atd modra masseraty farba
Teda Jarou?i, já pukám smíchy! Poznámka, ?e se "zase vrátí" a ?e "nejezdí? s cirkusem" je na zlatou medaili bez jakékoliv ironie!Jarou? píše:Du?an píše:...osobně teda diváky nepotřebuju ani trochu, nejezdím přece s cirkusem..

- benja
- Profík
- Kontaktovat uživatele:
jirka 1
milhaus 2
jarou? 2
du?an 1
benja 2
mv(pokud pojede)1
bany 1
gawry 2
dony 2
1nekros1 1,2?
teddy 2
jardaK 2
nekrosi.. nezapomenul jsem na tebe... jen jsem nevěděl pro kterou variantu jsi pro?.
samozřejmě Du?ko ?e jsi měl právo reágovat,to v ?ádném případě nevyvracím a z ničeho tě neviním!!!
milhaus 2
jarou? 2
du?an 1
benja 2
mv(pokud pojede)1
bany 1
gawry 2
dony 2
1nekros1 1,2?
teddy 2
jardaK 2
nekrosi.. nezapomenul jsem na tebe... jen jsem nevěděl pro kterou variantu jsi pro?.
samozřejmě Du?ko ?e jsi měl právo reágovat,to v ?ádném případě nevyvracím a z ničeho tě neviním!!!
"Grande Punto Sport 1,4 16V 95 ponykoníků
"Nafta patří na pole,plyn do sporáku a baterka do vibratoru"
"Chcete pocítit mocný zátah dieselu? jezděte vlakem"
Hra na honěnou vubec nedáva smysl. Když máš babu, tak přece nehoní?.....
"Nafta patří na pole,plyn do sporáku a baterka do vibratoru"
"Chcete pocítit mocný zátah dieselu? jezděte vlakem"
Hra na honěnou vubec nedáva smysl. Když máš babu, tak přece nehoní?.....
7. května jedu do Náchoda, takbych tam ten kemp "na vlastní oči" očíhl a dám vědět.Du?an píše:Alespoň někteří "pra??tí" kluci by také pro spojení s tuningovým srazem na Rozko?i byli. Co se týká přespání, navrhoval bych toto přímo na kraji Náchoda. Je?tě bych to tam musel v reálu očíhnout - nejlépe vidět na vlastní oči. I ceny jsou přijatelné:
http://www.autokempnachod.cz/
Renault Captur 130 HP
Nic netrvá věčně .... Puntíku, prožil jsem s tebou pěkné roky
Věříme, ?e na?í důvěru v Tebe vlo?enou, nezklame?Du?an píše:7. května jedu do Náchoda, takbych tam ten kemp "na vlastní oči" očíhl a dám vědět.Du?an píše:Alespoň někteří "pra??tí" kluci by také pro spojení s tuningovým srazem na Rozko?i byli. Co se týká přespání, navrhoval bych toto přímo na kraji Náchoda. Je?tě bych to tam musel v reálu očíhnout - nejlépe vidět na vlastní oči. I ceny jsou přijatelné:

GP dynamic 1.4/77 CV černá crossover 3D - ex
Stilo Abarth 2.4 20V/170 CV
Barchetta 1.8 16V/130 CV
Alfa Romeo Giulietta 1.4 16V TURBO MultiAir 170 CV
Stilo Abarth 2.4 20V/170 CV
Barchetta 1.8 16V/130 CV
Alfa Romeo Giulietta 1.4 16V TURBO MultiAir 170 CV
Jak jsem slíbil, včera jsem nav?tívil avizovaný kemp v Náchodě. Kemp le?í přímo na kraji Náchoda u lesa na vyvý?eném břehu řeky Metuje. Ubytování je ve dvou, tří nebo čyřlů?kových chatkách nebo je mo?no postavit si stany - ceny viz webovky.Du?an píše:7. května jedu do Náchoda, takbych tam ten kemp "na vlastní oči" očíhl a dám vědět.Du?an píše:Alespoň někteří "pra??tí" kluci by také pro spojení s tuningovým srazem na Rozko?i byli. Co se týká přespání, navrhoval bych toto přímo na kraji Náchoda. Je?tě bych to tam musel v reálu očíhnout - nejlépe vidět na vlastní oči. I ceny jsou přijatelné:

Chatky jsou jednodu?e zařízené (postele, skříň a stolky). Lů?koviny na místě, nebo je mo?né si vzít vlastní spacáky.

Viděl jsem tam 2 ohni?tě, dřevo se musí natahat vlastními silami z lesa za plotem.

Je tam i přístře?ek pro nepřízeň počasí.

Umývárka a záchody jsou v přízemním stavení, v?e ve spartánském stylu ale čisté. Umyvadla se studenou vodou, sprchy s vodou teplou, záchody - kóje s umakartovými stěnami beze dveří.
V hlavní budově je kuchyň se sporákem a asi 4 ledničkami.

Mluvil jsem se správcem, je tam prý klid a jezdí tam i někteří účastníci tuningového srazu z Rozko?e, aby se v klidu vyspali.
To je asi v?e. Nevím jak se Vám to zamlouvá. V případě zájmu se musíme domluvit na termínu a nemáme objednávky na spaní nechávat na poslední chvíli.
Renault Captur 130 HP