ziadnych 20 litrov
Grande Punto - doplňky
Moderátoři: Tommy, Honzus, Teddy86, Dušan
-
Márty
- VIP uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Re: Grande Punto - doplňky
Já jí mám a v pohodě. Instalace za pomoci vrtačky a ?roubováku za 5 min. Dr?í krásně, vypadá dobře. Doporučuju.Pepa B. píše:...máte někdo zku?enost jak vypadá a jak "sedí" GP tato loketní opěrka?Tommy píše:Sekce týkající se doplňků (pneu, stře?ní nosiče apod.)
http://www.autoka.cz/nabidka.php?kat=10&druh=115
-
Márty
- VIP uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Re: Toory
Černá kola jsou mrtvá kola. Na voze zaniká jejich průměr, tak?e kdy? si koupí? černé 17", tak to jsou vyhozené prachy, proto?e budou vypadat stejně jako 13". Prostě opticky zanikají. Kdy? u? černá kola, tak aspoň a? mají le?těné plochy paprsků nebo něco, aby vynikl jejich průměr.Kauli píše:Tommy ty jsou taky moc pěkná. Ale asi bych spí?e sáhnul vzhledem k barvě mého GP po těch Dotzech, i kdy? bílé by byly v kombinaci s černou té? zajímavé.
-
Pepa B.
- Profík
- Kontaktovat uživatele:
Marty, mů?u poprosit o fotku, jak to ve finále vypadá v autě? Díky mocMárty píše:Já jí mám a v pohodě. Instalace za pomoci vrtačky a ?roubováku za 5 min. Dr?í krásně, vypadá dobře. Doporučuju.Pepa B. píše:...máte někdo zku?enost jak vypadá a jak "sedí" GP tato loketní opěrka?Tommy píše:Sekce týkající se doplňků (pneu, stře?ní nosiče apod.)
http://www.autoka.cz/nabidka.php?kat=10&druh=115
bývalé auto - Fiat Bravo 1.6 Mjet, Dynamic 2008 - Techno Grey
bývalé auto - Fiat Grande Punto 5D 1.2 Dynamic 2007 - Underground Grey
bývalé auto - Fiat Grande Punto 5D 1.2 Dynamic 2007 - Underground Grey
-
Márty
- VIP uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Samozřejmě, jen co to vyfotím, tak Ti to sem hodím.Pepa B. píše:Marty, mů?u poprosit o fotku, jak to ve finále vypadá v autě? Díky moc
Marty nejak mi uniklo ako skoncilo tvoje GP po tom vybuchu, je to tajne???Ani na tvojej stranke ani slovko, si to ty nie?Márty píše:Samozřejmě, jen co to vyfotím, tak Ti to sem hodím.Pepa B. píše:Marty, mů?u poprosit o fotku, jak to ve finále vypadá v autě? Díky moc
Zaujimalo by to asi nielen mna, podobne moze skoncit hocikto z nas po krupoch napriklad.......
-
Márty
- VIP uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Pojednal jsem o tom zde. Račte si tu hrůzu v?ichni přečíst..Robo1.2 píše:Marty nejak mi uniklo ako skoncilo tvoje GP po tom vybuchu, je to tajne???Ani na tvojej stranke ani slovko, si to ty nie?
Zaujimalo by to asi nielen mna, podobne moze skoncit hocikto z nas po krupoch napriklad.......
http://garaz.autorevue.cz/viewtopic.php?p=759221#759221
Marty tak dik za vysvetlenie,
mimochodom naozaj nechutny pristup k uplne novemu vozu zo strany servisu, naozaj tam nevidim pre teba ziadnu satisfakciu ani od poistovne ani od servisu, naozaj trapne vycucat nestastnemu majitelovi este aj nadrz. Myslim ze servisy si vzdy najdu sposob ako si prilepsit a nerobia to cucanim nadrze, to musela byt nejaka skodna v servise, smutne je ze majitel si to nevie ustrazit......
Inak tak ti teda drzim palce aby sa vsetko na dobre obratilo, a naopak najazdil si mnoho desiatok tisic km bez najmensieho skrabnutia!!!
mimochodom naozaj nechutny pristup k uplne novemu vozu zo strany servisu, naozaj tam nevidim pre teba ziadnu satisfakciu ani od poistovne ani od servisu, naozaj trapne vycucat nestastnemu majitelovi este aj nadrz. Myslim ze servisy si vzdy najdu sposob ako si prilepsit a nerobia to cucanim nadrze, to musela byt nejaka skodna v servise, smutne je ze majitel si to nevie ustrazit......
Inak tak ti teda drzim palce aby sa vsetko na dobre obratilo, a naopak najazdil si mnoho desiatok tisic km bez najmensieho skrabnutia!!!
-
Márty
- VIP uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Tak to má? tady: http://tomashrdlicka.phorum.cz/viewtopic.php?t=140Márty píše:Samozřejmě, jen co to vyfotím, tak Ti to sem hodím.Pepa B. píše:Marty, mů?u poprosit o fotku, jak to ve finále vypadá v autě? Díky moc
-
matus
- Štamgast
- Kontaktovat uživatele:
Kto si chce vytunova? auto nech sa páči: http://www.autostyle.nl
Treba si len vybra? vo vyhžadávaní značku Fiat a model Grande Punto. Nič viac tam netreba zadáava? a vyhodí vám to kopu vecí.....
Treba si len vybra? vo vyhžadávaní značku Fiat a model Grande Punto. Nič viac tam netreba zadáava? a vyhodí vám to kopu vecí.....
GP Dynamic 1.2 5D Merenque

Grande Punto, 5dv., 1.4 77k, Dynamic (New Orleans
5.8l/100km