Pepa B. píše:... tak jsem dnes prodal svého milá?ka .. novému majiteli přeji hodně bezproblémových kilometrů ...
... ale u? koukám po jiném Fiatu, je?tě uvidím..tak mi zatím nema?te profil, jo? Díky
..cos to udělal, ...Pepiku !!!?
GP dynamic 1.4/77 CV černá crossover 3D - ex
Stilo Abarth 2.4 20V/170 CV
Barchetta 1.8 16V/130 CV
Alfa Romeo Giulietta 1.4 16V TURBO MultiAir 170 CV
Pepa B. píše:... tak jsem dnes prodal svého milá?ka .. novému majiteli přeji hodně bezproblémových kilometrů ...
... ale u? koukám po jiném Fiatu, je?tě uvidím..tak mi zatím nema?te profil, jo? Díky
..cos to udělal, ...Pepiku !!!?
Jestli potřebuje? vět?ího rodiného Fiata kup si Dobló (a? 3 m3 prostoru)
Renault Captur 130 HP Nic netrvá věčně .... Puntíku, prožil jsem s tebou pěkné roky
myslím ?e to chápu....Pepku...napoví? nám po čem pokukuje??...
"Grande Punto Sport 1,4 16V 95 ponykoníků
"Nafta patří na pole,plyn do sporáku a baterka do vibratoru"
"Chcete pocítit mocný zátah dieselu? jezděte vlakem"
Hra na honěnou vubec nedáva smysl. Když máš babu, tak přece nehoní?.....
Teddy86 píše:Pepo a za kolik jsi ho prodal jestli to neni tajne? A proc jsi nenabidl tady na foru?
..no proto?e na fóru jsou lidi, kteří auto mají
cenu tu psát nebudu, ale jsem spokojenej a myslím ?e i nový majitel
..a po čem pokukuju? Líbila by se mi Croma po faceliftu
bývalé auto - Fiat Bravo 1.6 Mjet, Dynamic 2008 - Techno Grey
bývalé auto - Fiat Grande Punto 5D 1.2 Dynamic 2007 - Underground Grey
Mám jeden dotaz na Slováky:
Koukal jsem v televizi na Motormagazín nebo Autosalon (slovenský) a tam mluvili o nějakých nových technických průkazech. Z pořadu mi vyplynulo, ?e jste doteď museli s sebou vozit v autě velký techničák, pochopil jsem dobře?
Renault Captur 130 HP Nic netrvá věčně .... Puntíku, prožil jsem s tebou pěkné roky
Du?an píše:Mám jeden dotaz na Slováky:
Koukal jsem v televizi na Motormagazín nebo Autosalon (slovenský) a tam mluvili o nějakých nových technických průkazech. Z pořadu mi vyplynulo, ?e jste doteď museli s sebou vozit v autě velký techničák, pochopil jsem dobře?
ano,pochopil si spravne,pretoze iny technicak sme nemali a uz su z nich salaty a ledva drzia pokope... kompetentnych konecne osvietilo
Potom se nedivím těm starostem, jestli máte kola zapsané v techničáku, nebo ne. V na?em malém techničáku nejsou.
My u? v malém techničáku nemáme ani technické kontroly a jedinou kontrolou jsou nálepky na zadní značce (podle mě pěkná bejkárna)
Du?an píše:Potom se nedivím těm starostem, jestli máte kola zapsané v techničáku, nebo ne. V na?em malém techničáku nejsou.
My u? v malém techničáku nemáme ani technické kontroly a jedinou kontrolou jsou nálepky na zadní značce (podle mě pěkná bejkárna)
no veď preto nás za v?etko drbú,keď tam niečo nie je zapísané...STK nemáme ani my v TP,ale máme osobitné kartičky-potvrdenie o STK a druhú na EK plus nálepky na prednom skle-predtým sme ich mali tie? na ?pz,ale tie nové ?pz majú na tom mieste,kde ich lepili ?tátny znak,tak to vymysleli na čelné sklo
"Grande Punto Sport 1,4 16V 95 ponykoníků
"Nafta patří na pole,plyn do sporáku a baterka do vibratoru"
"Chcete pocítit mocný zátah dieselu? jezděte vlakem"
Hra na honěnou vubec nedáva smysl. Když máš babu, tak přece nehoní?.....
Jen u nás ve vesnici jsou 3 na cca 350 obyvatel (2 jsou na?e) a včera na parkingu před krámem stály 4 GP a u dal?ího krámu stojí pravidelně 2... no je jich tu hafo...
Na jednu stranu mám po náladě
Tak včera jsem si koupil ofuky předních oken-firma Heko-cena 550KČ.to není a? tak důle?ité ale vtip je v tom ?e se tak stalo na sobotním trhu na náměstí u stánku.?el jsem pro zeleninu a vrátil jsem se s ofuky sedí perfektně.