Tak si musím postě?ovat. Nevydr?el jsem to a proběhl kontrolní telefonát a hádejte
To by mě zajímalo, čím pojedu na tu dovolenou. U? mi to příjde jako sci-fi povídka na pokračování.
Zítra jsem měl přebírat a to by GP museli do salonu dovézt včera, aby to stihli nastrojit a udělat papíry.
By mě zajímalo, co za ?mejd je ta firma, co dělá tu přepá?ku. Jim budu fakt dělat reklamu.
Já chci svoje autoooooooooo
Pechy píše:pí?e se 4.7.2007 a já přebírám svůj první vůz v autosalonu IMFA Praha a od té doby se nemů?u od GP odloučit na více ne? pár hodin A sna?ím se sním bojovat na moje.auto.cz doufam, ?e mi pomů?ete Hezký den....
Pechy: nádhernej mazel, gratuluju
Hele, ty tam ten ?mejd vzadu má? taky. Jak dlouho jsi na to čekal?
Pechy píše:pí?e se 4.7.2007 a já přebírám svůj první vůz v autosalonu IMFA Praha a od té doby se nemů?u od GP odloučit na více ne? pár hodin A sna?ím se sním bojovat na moje.auto.cz doufam, ?e mi pomů?ete Hezký den....
Pechy: nádhernej mazel, gratuluju
Hele, ty tam ten ?mejd vzadu má? taky. Jak dlouho jsi na to čekal?
..gratuluju k GP
Naposledy upravil(a) Pepa B. dne úte črc 17, 2007 22:50, celkem upraveno 1 x.
bývalé auto - Fiat Bravo 1.6 Mjet, Dynamic 2008 - Techno Grey
bývalé auto - Fiat Grande Punto 5D 1.2 Dynamic 2007 - Underground Grey
Pepa B. píše:Holli, vůbec jsi nakonec nenapsal, v jakém stavu jsi dostal auto, kolik mělo najeto a zda byl je?tě nejaký zádrhel:) .. a hlavně neříkej, ?e bylo ?krábnutý, ale pro hezký modrý oči jsi to prodejkyni odpustil
jo tak na to bych zapomel.... auto skráblí není vubec nikde... uffff autíčko melo prasklou prední pravou puklici takze to jsem rekl ze vymení a bavit se o tom nebudeme.. takze souhlasila... no a pak mi atícko predali umyté a nale?těné... tak?e parádička.. najeto má jen o 400km víc... ale pozor... u mě by nebylo normální kdyby bylo vse o.k..... dnes ráno (druhý den) jsem zjistil ?e: se páře sedačka řidiče pak ?e chybí krytka na pravé zásuvce u řídící jednotky (ale prý to maj vsechny GP) a nakonec , kdyz otevřu zadní dveře tak je v plasu jako na práhu díra jako blázen.... takze jsem jel do Fiatu.. a vse je objednané.. a do týdne to bude vymenené... takze je to ok...
Prima. A čistě teoreticky, jak dlouho jsi na to čekal?
Auto jsme objednal 19.5.2007 bylo vyrobeno 14.6.2007 4.7.2007 rano ho dovezli z polska na autosalon a vecer jsme ho prebiral s namontovanyma vecma jako N1 přepářka kovové pedály, chromové li?ty prahů a to je vse... jen jsme se chtel zeptat jestli nekdo z Vás neví zkutečné zrychlení mého vozu 1.4. 16V 70Kw proto?e v oficiálních katalogách je 11,4 a 9,8 a prodejce voalal na Fiat a řekli mu ?e platí to 9,8 ale nějak si tím nejsme na 100procent jisý a díky tomu dostávám docela do zbytečné situace na moje .auto.cz díky za pomoc...
Blahopřeji ke krásnému autíčku. Já mám taky 1.4 16V a debata o údajích v katalogu u? tu kdysi dávno ?la. Ale proto?e stále přibývají nová majitelé, neu?kodí něco zopakovat. Já kdy? kupoval auto, ve v?ech na?ich původních propagačních materiálech je uváděno zrycklení z 0 na 100 km/h 9,8 s. Ale v?echny jiné materiály ( I, D, F, GB a PL ) uvádějí skutečnou hodnotu 11,4 s.
Jen k tomu chci poznamenat, ?e tento údaj je stejně určený podle sterilních podmínek na brzdě v závodě a skutečnost bývá jiná ( vět?inou hor?í ).
Z vlastní zku?enosti ti ale mohu bez obav říci, ?e mo?ná nejvy??í rychlost 178 km/h není moc, pak ale zrychlen,í pokud potřebuji je dostatečné a GP je velmi ?ivé a ochotné jít za plynem. A věř, ?e v tonto směru nijka ne?etřím a kdy? potřebuji, třeba na kři?ovatce, výkon 95 koníků s radostí vyu?iju.
je to bravo 1.4 Dynamic + laktova opierka, dualna automaticka klima, zatmavene zadne skla
Naposledy upravil(a) bandit dne čtv črc 19, 2007 10:18, celkem upraveno 1 x.