Lukin
Moderátoři: Tommy, Honzus, Teddy86, Dušan
Nevyfotil jsem ho, potkal jsem ho u Shellky u Babylonu a za 5 minut zas je?tě jinde, tak?e jsem si stihl v?imnout, kde to má umístěný a co tam asi má daný. Rozhodně je to lep?í nápad, ne? to dávat do mří?ky, alespoň pro mě.
Foto taky určitě brzo bude, ale jak to sem dám, bude to mít ka?dej
GP 1.4 8v Emotion - angel eyes pryč, xenony pryč, spodní mří?ka masky od MS Desing rozbitá od Fiatu, ... proč já to jen kupoval, mohl jsem u?etřit takových peněz.
Colin píše:Nevyfotil jsem ho, potkal jsem ho u Shellky u Babylonu a za 5 minut zas je?tě jinde, tak?e jsem si stihl v?imnout, kde to má umístěný a co tam asi má daný. Rozhodně je to lep?í nápad, ne? to dávat do mří?ky, alespoň pro mě.
...nebylo si tím pádem lep?í koupit naprosto jiný auto??? to by se tu po tobě neopičil nikdo
GP dynamic 1.4/77 CV černá crossover 3D - ex
Stilo Abarth 2.4 20V/170 CV
Barchetta 1.8 16V/130 CV
Alfa Romeo Giulietta 1.4 16V TURBO MultiAir 170 CV
Stilo Abarth 2.4 20V/170 CV
Barchetta 1.8 16V/130 CV
Alfa Romeo Giulietta 1.4 16V TURBO MultiAir 170 CV
- benja
- Profík
- Kontaktovat uživatele:
gratulace k man?elství...já se tété instituci s úspěchem vyhýbám...tedy je to dáno výběrem partnerek at vám to vydr?í a at vám nedělá radost jen puntík,ale třeba i nějaký ten prcek
"Grande Punto Sport 1,4 16V 95 ponykoníků
"Nafta patří na pole,plyn do sporáku a baterka do vibratoru"
"Chcete pocítit mocný zátah dieselu? jezděte vlakem"
Hra na honěnou vubec nedáva smysl. Když máš babu, tak přece nehoní?.....
"Nafta patří na pole,plyn do sporáku a baterka do vibratoru"
"Chcete pocítit mocný zátah dieselu? jezděte vlakem"
Hra na honěnou vubec nedáva smysl. Když máš babu, tak přece nehoní?.....
To by zase postrádalo smysl sem pak chodit ne? Já mám prostě rád, kdy? mám něco alespoň trochu originál. Něco originálního občas nejde vymyslet a musí se to ob?lehnout, to je faktJarou? píše:Colin píše:Nevyfotil jsem ho, potkal jsem ho u Shellky u Babylonu a za 5 minut zas je?tě jinde, tak?e jsem si stihl v?imnout, kde to má umístěný a co tam asi má daný. Rozhodně je to lep?í nápad, ne? to dávat do mří?ky, alespoň pro mě.
...nebylo si tím pádem lep?í koupit naprosto jiný auto??? to by se tu po tobě neopičil nikdo
GP 1.4 8v Emotion - angel eyes pryč, xenony pryč, spodní mří?ka masky od MS Desing rozbitá od Fiatu, ... proč já to jen kupoval, mohl jsem u?etřit takových peněz.
A? si udělám nějaký foto, tak podám infoDu?an píše:Tak alespoň popi? jaká světka měl a kdeColin píše: Rozhodně je to lep?í nápad, ne? to dávat do mří?ky, alespoň pro mě.
-
- Štamgast
- Kontaktovat uživatele:
dik a puntik radost dela a s prckem jeste nestras,zatim casu dostbenja píše:gratulace k man?elství...já se tété instituci s úspěchem vyhýbám...tedy je to dáno výběrem partnerek at vám to vydr?í a at vám nedělá radost jen puntík,ale třeba i nějaký ten prcek
Fiat Grande Punto 1.2 - Dynamic,cerna crossover
Bývalé_Golf III tuning
Skoda120 tuning
Bývalé_Golf III tuning
Skoda120 tuning
-
- Štamgast
- Kontaktovat uživatele:
Colin píše:A? si udělám nějaký foto, tak podám infoDu?an píše:Tak alespoň popi? jaká světka měl a kdeColin píše: Rozhodně je to lep?í nápad, ne? to dávat do mří?ky, alespoň pro mě.
a ja snad budu prvni kdo to uvydi a obslehne
Fiat Grande Punto 1.2 - Dynamic,cerna crossover
Bývalé_Golf III tuning
Skoda120 tuning
Bývalé_Golf III tuning
Skoda120 tuning