Puňtu jsem koupil nebo spí? rodiče někde počátkem dubna 2007 ve Fiatu Liberec. Jedná se o 1.4 8V ve výbavě Emotion (15" lité kola, 6x airbag, Blue and Me, aut. klimatizace, ovládání v?eho mo?nýho na volantu, atd.). Původně jsem měl vybranou pastelovou oran?ovou nebo vínovou červenou, bohu?el skladem v té době skoro nic nebylo, tak?e na mě zbyla jen tahle tmavě ?edá ... ale u? jsem si na ní zvykl

Za dobu co Puňtu mám, jsem stihl najet 76.000 km. Přes prvotní dětské nemoci ... asi 4x mi opravovali zámek zadních dveří, ne? soudruzi v Itálii při?li na to, jak to opravit pořádně, se mi nic moc s autěm nědělo.
Průměrná spotřeba: od 5,2l do 12l (bě?ně jezdím ale tak za 6,3l)
Maximální rychlost: cca 200km/h ... ale z kopce a s větrem v zádech ... na 17" je to dneska tro?ku líněj?í
?ivotopis ve stručnosti:
- zatmavení skel + atest na přední boční
- vzduchový filtr BMC
- koncovka s rezonátorem UlterSport 2x(95*65)
- sportovní pru?iny H&R -35/-35
- zadní světla čirá chrom s LED
- bílý pruh/polep - verze s tímto pruhem se prodává v UK
- 2x znak Abarth - přední sundán z důvodu montá?e masky MS Design
- přední ofuky
- maska MS Design (spodní mří?ku mi ?ikulové u Fiatu trochu polámali, ale zatím tak nějak dr?í)
- úprava ŘJ od firmy Bitpower (kdybych nebyl přítomný u úpravy, asi bych si myslel, ?e mi s tím ani nic nedělali)
- 4x Alu OZ Michelangelo 8 17" (u? jsem je taky tro?ku pobouchal a ?krábl, holt ty cesty jsou čím dál tím víc děravěj?í

- pneu 17" Pirelli PZero Nero - také dobrá pneumatika, ale na mokru to není úplně ono
- pneu 15 " Goodyear UltraGrip 7+ - na zimu parádní
zvuk bývalé sportovní koncovky výfuku http://www.ceknito.cz/video/123137
nějaké foto: