Jarouš
Moderátoři: Tommy, Honzus, Teddy86, Dušan
-
- Štamgast
- Kontaktovat uživatele:
Hovinko kluci hovinko. Snizene pruziny sice nekdy poskoci ale oproti sportu je to sto a jedna. Ja mů?u porovnat(moje origo ma jarous).
Jsem rád ?e mám auto více dole a ?e je tvrd?í...pokud se člověk vyhyba duram aspon trochu neni co re?it.
Jsem rád ?e mám auto více dole a ?e je tvrd?í...pokud se člověk vyhyba duram aspon trochu neni co re?it.
Nýní: Alfa Romeo GT, 1.9 16v JTDM 110kw
EX: GP 1,4 16v SPORT 3D,
EX: GP 1,4 16v SPORT 3D,
Jistě, je to věc osobního vkusu, ale pro mé potřeby jsou třeba tvoje HR naprosto nepou?itelné - auto sice sedí jak motokára, ale je to ?ebřińák...Kriss píše:Hovinko kluci hovinko. Snizene pruziny sice nekdy poskoci ale oproti sportu je to sto a jedna. Ja mů?u porovnat(moje origo ma jarous).
...vyhýbat dírám???? ..jsi komik, cesty po kterých denně jezdím jsou jedna velká díra..

Ale v jednom má? pravdu. Jestli se ti zdá, ?e tvoje HR jsou 100 a 1 k původním, tak mě to příjde taky tak, při srovnání původních pru?in a těch z tvýho sporta

GP dynamic 1.4/77 CV černá crossover 3D - ex
Stilo Abarth 2.4 20V/170 CV
Barchetta 1.8 16V/130 CV
Alfa Romeo Giulietta 1.4 16V TURBO MultiAir 170 CV
Barchetta 1.8 16V/130 CV
Tak jsem dneska po cestě z práce chytil ?utr přímo na mou ostřikovací smyčku.
To se jí stalo osudným (je?tě ?e ne sklu) a proto jsem vyzkou?el instalaci přizpůsobených trysek z Feldy. Můj původní plán uchycení pomocí drátové sponky se ukázal jako nedokonalý a po několika planých pokusech jsem vzal konstrukční lepidlo a bylo hotovo

Funguje to fajn, zásah do plastové li?ty nebyl potřeba, návrat k původním rozpra?ovačům mo?ný

Funguje to fajn, zásah do plastové li?ty nebyl potřeba, návrat k původním rozpra?ovačům mo?ný
Barchetta 1.8 16V/130 CV
Barchetta 1.8 16V/130 CV
Dneska bylo konečně normální počasí, tak jsem dopoledne nav?tívil po 100 letech autoburzu v Ostavě - Vítkovicích (ostraváci ví o čem je řeč
)
Tam jsem zakoupil 3x světýlko + montá?ní materiál a začal tvořit osvětlení nástupního prostoru instalací světýlka na spodní stranu tapecu dveří (je tam připravené místo, verze Emotion tam má osvětlení standartně)

cena lampičky 50,- kč - jediná vada na kráse je původní vozidlo - DAS auta!!

?ablona z papíru - a? je to v?ecko přesné a profi

vrtačkou díry po obvodu, zbytek odlamovacím no?em - supr práce

..a lampička je na svém místě

pro nata?ení drátů bylo třeba odříznou hmotu co dr?í izolaci dveří (stále lepivá hmota, tak?e nalepení zpět zcela bez problému.

odlepeno

výsledek
Třetí lampičku mám na osvětlení kaslíku spolujezdce - zábava na zítra

Tam jsem zakoupil 3x světýlko + montá?ní materiál a začal tvořit osvětlení nástupního prostoru instalací světýlka na spodní stranu tapecu dveří (je tam připravené místo, verze Emotion tam má osvětlení standartně)

cena lampičky 50,- kč - jediná vada na kráse je původní vozidlo - DAS auta!!

?ablona z papíru - a? je to v?ecko přesné a profi

vrtačkou díry po obvodu, zbytek odlamovacím no?em - supr práce

..a lampička je na svém místě

pro nata?ení drátů bylo třeba odříznou hmotu co dr?í izolaci dveří (stále lepivá hmota, tak?e nalepení zpět zcela bez problému.

odlepeno

výsledek

Třetí lampičku mám na osvětlení kaslíku spolujezdce - zábava na zítra

Barchetta 1.8 16V/130 CV
Barchetta 1.8 16V/130 CV
- benja
- Profík
- Kontaktovat uživatele:
Pepa B. píše:Jarou? u? zase stříká !!!

super práce Járo.!já se chystám na osvětlení kastlíku a pokusím se o upgrade osvětlení kufru jeliko? se mi zdá ta jedna bludička naprosto nedostačující
"Grande Punto Sport 1,4 16V 95 ponykoníků
"Nafta patří na pole,plyn do sporáku a baterka do vibratoru"
"Chcete pocítit mocný zátah dieselu? jezděte vlakem"
Hra na honěnou vubec nedáva smysl. Když máš babu, tak přece nehoní?.....
"Nafta patří na pole,plyn do sporáku a baterka do vibratoru"
"Chcete pocítit mocný zátah dieselu? jezděte vlakem"
Hra na honěnou vubec nedáva smysl. Když máš babu, tak přece nehoní?.....
...a dneska pokračovala instalace poslední zakoupené lampičky do kaslíku

Napojeno to je na + ze stropního světla (ten trvalý, řízený jednotkou - po 20 minutách vypne). Jinak se rozsvěcí otevřením kaslíku - jako spínač pou?itý z brzdového pedálu, co jsem na?el doma
)

Napojeno to je na + ze stropního světla (ten trvalý, řízený jednotkou - po 20 minutách vypne). Jinak se rozsvěcí otevřením kaslíku - jako spínač pou?itý z brzdového pedálu, co jsem na?el doma

Barchetta 1.8 16V/130 CV
Barchetta 1.8 16V/130 CV