Moderátoři: Tommy, Honzus, Teddy86, Dušan
dneska půjdu vyfotit ten motor a techničákMellow píše:Krasavec!
Ře?it spodek určitě doporučuji (fólie + černá mří?ka:).
Při sni?ování pru?inami pozor na poru?ení záručních podmínek.
BTW určitě je to T-Jet?
tak?e myslí? ? ekdy? to snima zpětně začnu ře?it, ?e uspěju?Orionek píše:ahoj, podle fotek a popisu má? verzi Racing, ale radio ti tomu neodpovídá, má? ,,klasické" v této verzi by ale měla bejt MP3, malý nápis nad ?těrbinou zasouvání disku. Mě to toti? takto taky udělali, tak?e sem jim to vyreklamoval a trval na dodání rádia, které tam má být - tudí? na přehrávní MP3 .... přeci sebou nebudu vláčet kupu CDéček, auto sem kupoval v červenci 2009
asi je to jejich adrenalinovej sport prohazovat výbavy
Ka?dopádně si myslím, ?e to za to stojí, proto?e sice se u mě "hodně" divili, ?e tam ma být MP3, ale ja sem operoval oficiálníma ceníkama a popisem vybavy FIAT, tak?e měli smůlu,chancy píše:tak?e myslí? ? ekdy? to snima zpětně začnu ře?it, ?e uspěju?Orionek píše:ahoj, podle fotek a popisu má? verzi Racing, ale radio ti tomu neodpovídá, má? ,,klasické" v této verzi by ale měla bejt MP3, malý nápis nad ?těrbinou zasouvání disku. Mě to toti? takto taky udělali, tak?e sem jim to vyreklamoval a trval na dodání rádia, které tam má být - tudí? na přehrávní MP3 .... přeci sebou nebudu vláčet kupu CDéček, auto sem kupoval v červenci 2009
asi je to jejich adrenalinovej sport prohazovat výbavy