Holli píše:ale jooo ja ho videl... ale jen letmo a pak mi ho soupli nekam jinam.... sice nevím co je to za praktiky ale mel ho 14 dní ?éf Fiatu na dovolené... protoze to auto u? je na značkách tak se s ním mu?e jezdit... prostě je to fakt jednání na bodu mrazu.... je pravda ?e po tom aute jdu fest protoze se mi to zdá jako dobrá nabídka ..... samozřejme jsem nic nepodepsal dokat to auto nebylo na pobočce...a neprojel jsem se s ním.... v?e bylo ok a tak jsme se domluvili a v pondelí si pro nej.. jdu.. ted jezdím kazdý den okolo tak koukám zda je opravdu na svém míste...
hmmmm, pondělí bude horkej den, ale pro Tebe krásnej den...sám si pamatuju, jak jsem se tě?il, kdy? jsem si pro něj jel..tak a? v?echno vyjde a kdy? najde? nějakou nesrovnalost, normálně tu kočku sjeď a hádej se o slevu
no jasná jak něco najdu hnedka odcházím a oni tu slevu daj ani nebudou vědět jak tě?ím se jak malej kluk na vánoce.... u? se tě?ím jak se s ním budu projí?dět po okolí... proto?e tu ?iroko daleko ?ádný GP nejni... krom jednoho 3d v červeným ale to u? je nejaký 2 roky starý.... dr?ím to v tajnosti aby pak v?ichni čuměli... rád překvapuju okolí...
Tak u? ho mám doma.... jsou 2:31 minut a ja teprve ted prijel dom.. a to jsem ho dostal do ruky dnes v 17 hodin... nemuzu se ho naba?it.. je to fakt super autícko... kazdej je z nej nadsenej .... necekají totiz ten velikej prostor v aute.. jak v zadu tak i vepredu.... koho svezu tak jen chválí tak doufám ?e to vyd?í jeste dlouho...
Závidím. Já furt je?tě čekám
Ale pozitivní je, ?e jsem za to čekání dostal koncovku na výfuk
Snad zítra. U? se nemů?u dočkat.
A navíc v sobotu jedu na dovolenou, tak bych ho chtěl protáhnout.
díky díky díky.... za přivítání...... tak já zase bě?ím.... dostal jsem k tomu plnou nadr? tak není co ře?it.... a? bude nejaká dobrá příle?itost tak nafotím a uká?u... tu mou lasku....
Pavel Vantuch píše:Závidím. Já furt je?tě čekám
Ale pozitivní je, ?e jsem za to čekání dostal koncovku na výfuk
Snad zítra. U? se nemů?u dočkat.
A navíc v sobotu jedu na dovolenou, tak bych ho chtěl protáhnout.
hele ten pocit ti normálně přeju.... je to paráda.... vyjedes z autosalonu a silnice jsou jen tvoje... a v sobotu hnedka na dovču joo?? tak to dostane peknej zahul hnedka od začátku...
No, na?těstí nad?ení převládá. Aspoň zatím teda. Jsem trochu znechucenej a vysvětlím proč. GPčka jsme objedávali dvě. A na N1 ?ly jako jedna zakázka. Jedno u? vesele přes týden jezdí a to moje se někde fláká a Fiat za to nemů?e. ?éf salonu u? tu firmu zjebal do pozoru, proto?e tohle u? fakt nemá obdobu. GP objednáno 22.5., tak si to spočítejte. A auto u? je třetí týden v republice
to sice nemů?e, ale zná? zákon padajícího (čehosi) zákazník si vy?ádá slevu na dealerovi a ten zas na svém dealerovi ten na dal?ím a? to dojde k zatoupení fiat čr Tedy alespoň v tomto případě.
Fiat Grande Punto dynamic 3D - 1,477k (oran?ová merenque)
Holli, vůbec jsi nakonec nenapsal, v jakém stavu jsi dostal auto, kolik mělo najeto a zda byl je?tě nejaký zádrhel:) .. a hlavně neříkej, ?e bylo ?krábnutý, ale pro hezký modrý oči jsi to prodejkyni odpustil
bývalé auto - Fiat Bravo 1.6 Mjet, Dynamic 2008 - Techno Grey
bývalé auto - Fiat Grande Punto 5D 1.2 Dynamic 2007 - Underground Grey
pí?e se 4.7.2007 a já přebírám svůj první vůz v autosalonu IMFA Praha a od té doby se nemů?u od GP odloučit na více ne? pár hodin A sna?ím se sním bojovat na moje.auto.cz doufam, ?e mi pomů?ete Hezký den....