pěkně pěkně........todle skoro znám....jen jsem se to neodvá?il vyfotit
"Grande Punto Sport 1,4 16V 95 ponykoníků
"Nafta patří na pole,plyn do sporáku a baterka do vibratoru"
"Chcete pocítit mocný zátah dieselu? jezděte vlakem"
Hra na honěnou vubec nedáva smysl. Když máš babu, tak přece nehoní?.....
no to byl jen pokus.. a navíc říkám ?e skoro to znám,.. značí ?e jsem jel skoro nějakých 220..ale třeba tam nějakých 170-180 nevím:D:D:D
a navíác rudná není zrovna nejlep?í polygon.. samá díra a dvě táhlé zatáčky které docela vyná?ejí..
"Grande Punto Sport 1,4 16V 95 ponykoníků
"Nafta patří na pole,plyn do sporáku a baterka do vibratoru"
"Chcete pocítit mocný zátah dieselu? jezděte vlakem"
Hra na honěnou vubec nedáva smysl. Když máš babu, tak přece nehoní?.....
To snad aby začali cejchovat rychloměr do 260 km/hod., kdy? neví, jak GP doká?e uhánět. Asi jsi při jízdě nas..ral hodně řidičů! Potkat Tě, tak bych asi taky zkusil, co mé autíčko vytáhne, ale co koncernovci? Golf Fiata tě?ce tráví!
taky jsem to dnes za?il-nervozní ubo?ák ve voze ?koda ochcavia nesnesl fiata před sebou a předjel mě v obci na kři?ovatce.poté následoval táááhlý kopec babák před novou pakou-kdo jezdí do krkono? zná-a tam jsem mu dal se svojí 1,2kou na (_._) tak ?e mu asi nechutnala večeře a zfackoval man?elku
ja mam origo a zespod jsou3 prouzky suchace a drzej jak prilepeny,kdys je chci ocistit,mam problem je odtrhnout... jinak DONY moc pekny pedalky MOMO!!!
granďák 1.9 M-Jet 96kw sport červeňák : ) ňáký koně navic ,fólie,K§N,samolepka GP fans : ) a čoud za zadkem : )))