Du?an píše:By ti ale neladila lopatka a pesdony píše:... oni Ti to vysvětlí,já kupoval sport s výbavou navíc a moc jsem chtěl red bolero barvu,no i kdyby jsem jich chtěl deset,tak ne v red bolero

Moderátoři: Tommy, Honzus, Teddy86, Dušan
Problém je v tom, ?e Putno Actual dostane? pouze s 1.2-kou a v té nejlevněj?í verzi prakticky bez výbavyPandora píše:Otázka je, jestli těch + 40 000,- za Evo vůči GP se vyplatí. Chápu, ?e je tam kolenní airbag, automatická klima. Ale je to skutečně takový pokrok?
Schválně se podívám, jestli tam jsou ostřikovače jako rozpra?ovč nebo ty původní.
Myslím, ?e ostřikovače jsou pořád stejné, ale podle hodnocení v časopisech se jinak zlep?ilo v?echno, kde bylo GP kritizováno (tlumení příčných nerovností, zvuk zavírání dveří, otevírání kufru apod.). Má? v tom nové motory, denní svícení, cornering, tak?e to určitě něco stojí. Kdy? k tomu připočítá? současnou ?rotaci, není cena a? tak brutální. Faktem ale je, ?e se Evo zatím neprodává (já taky od koupě díky slabé nabídce modelů ustoupil ve prospěch Brava).Pandora píše:Otázka je, jestli těch + 40 000,- za Evo vůči GP se vyplatí. Chápu, ?e je tam kolenní airbag, automatická klima. Ale je to skutečně takový pokrok?
Schválně se podívám, jestli tam jsou ostřikovače jako rozpra?ovč nebo ty původní.