Alpine SWE-1000, 150 W
rozměry 25x27x11,4 cm, ten by se, Jarou?i, pod sedadlo ve?el?

Moderátoři: Tommy, Honzus, Teddy86, Dušan
ja mam pod sedackami zosilovac (vid moj dennicek) nkto don nekope a ani pri vecsich nohach nerobi zosilovac problem po zasunuti sedadiel ho ani neni vidiet. instalacia je v pohode mam ho priskrutkovany do koberca a ani sa nehne a drzi pevne a ide donho 4 cinc kable a 8kablou a este 2 napajacie a 1 remote.Jarou? píše:Vypadá hezky, mo?ná se pod sedadlo vejde, ale ono nebyl problém s umístěním pod sedadlo ani u toho Blaupunktu co mám, prostě jsem se nedokázal smířit s třemi negativy této instalace:
1) pod sedadly je vývod vzduchu o topení k zadním cestujícím, subwoofer se nemá zahřívat, to zvládá sám celkem dobře)
2) z přede?lého bodu plyne, ?e v zimě bude třeba za spolujedcem vzadu od noh zima
3) kdy? někdo pojede vzadu, bude do něj kopat, proto?e nemá kam dát nohy
...a vozit uvnitř prostoru pro cestující 7 kilo hliníku a ?eleza, by? nějak uchycených, asi v případě auta "přes budku" taky nebude to pravé ořechové.
Za mě: k montá?i do kufru nelze jinak ne? doporučit..
adapter ti neporadim ale zevraj kenwood ma autoradia co maju can busmr.dodo píše:majstri poradte mi ake velke su v zadných dverách reproduktory u 5dv. GP a aký adaptér resp kde kupim adapter na pripojenie neoriginálneho rádia s tým, ?e mi pojde a ovladanie z volantu je to toto?
http://www.aunika.com/Prislusenstvi-pro ... ntu-FIAT-2
majster ako majster neni nad rucnu pracicku aspon si ju aj vazis a ked sa ti neco jebe tak vies kde co mas aky kabel.mr.dodo píše:dik za info u? som z tej hudby a rádia zúfalýzajtra idem dat auto na prerábku komplet hudby majstrom od hifi tuning budem pak informovat ako som dopadol
1nekros1 píše:majster ako majster neni nad rucnu pracicku aspon si ju aj vazis a ked sa ti neco jebe tak vies kde co mas aky kabel.mr.dodo píše:dik za info u? som z tej hudby a rádia zúfalýzajtra idem dat auto na prerábku komplet hudby majstrom od hifi tuning budem pak informovat ako som dopadol
..a podporuje ti to neorigo rádio Canbus sí?? Pokud ne, adaptér je ti k ničemu a ovláídání na volantu taky. Jak u? jsem psal, do rádia je standartní ISO konektor a zbytek je zále?itostí pou?itého neorigo autorádi a od toho se odvíjí i ta redukce.mr.dodo píše:1nekros1 píše:majster ako majster neni nad rucnu pracicku aspon si ju aj vazis a ked sa ti neco jebe tak vies kde co mas aky kabel.mr.dodo píše:dik za info u? som z tej hudby a rádia zúfalýzajtra idem dat auto na prerábku komplet hudby majstrom od hifi tuning budem pak informovat ako som dopadol
tak to hej ale ja idem rie?it len subwoofer pod sedačku, vytlmenie dverí a výmena repro nič záva?né. A trápenie nechám na majstrov bo ja sa u? tý?den nemo?em dopátra? na vhodnú redukciu na neor. rádio...