Autorádio a vše okolo něj

Vše okolo elektropříslušenství, radia, světel, atd.

Moderátoři: Tommy, Honzus, Teddy86, Dušan

Odpovědět

Jaké máte autorádio

Originál s CD
85
43%
Originál s CD a MP3
47
24%
Dodatečně pořízené s kaze?ákem
0
Žádná hlasování
Dodatečně pořízené s CD
3
2%
Dodatečně pořízené s CD a MP3
31
16%
Originál s blue and me
33
17%

Celkem hlasů: 199

Honzus
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Honzus »

Dal?í kandidát,

Alpine SWE-1000, 150 W

rozměry 25x27x11,4 cm, ten by se, Jarou?i, pod sedadlo ve?el? ;-)

Obrázek
Alfa Romeo Giulietta 1.4 TB Distinctive, Nová červená Alfa, xenony...

Moto Guzzi Griso 850 Rosso

Ex: GP Abarth
GP Sport 1.4 16V
Jarouš
Profík

Příspěvek od Jarouš »

Vypadá hezky, mo?ná se pod sedadlo vejde, ale ono nebyl problém s umístěním pod sedadlo ani u toho Blaupunktu co mám, prostě jsem se nedokázal smířit s třemi negativy této instalace:

1) pod sedadly je vývod vzduchu o topení k zadním cestujícím, subwoofer se nemá zahřívat, to zvládá sám celkem dobře :D )

2) z přede?lého bodu plyne, ?e v zimě bude třeba za spolujedcem vzadu od noh zima

3) kdy? někdo pojede vzadu, bude do něj kopat, proto?e nemá kam dát nohy

...a vozit uvnitř prostoru pro cestující 7 kilo hliníku a ?eleza, by? nějak uchycených, asi v případě auta "přes budku" taky nebude to pravé ořechové.

Za mě: k montá?i do kufru nelze jinak ne? doporučit.. :wink:
GP dynamic 1.4/77 CV černá crossover 3D - ex
Stilo Abarth 2.4 20V/170 CV
Barchetta 1.8 16V/130 CV
Alfa Romeo Giulietta 1.4 16V TURBO MultiAir 170 CV
1nekros1
Profík
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 1nekros1 »

Jarou? píše:Vypadá hezky, mo?ná se pod sedadlo vejde, ale ono nebyl problém s umístěním pod sedadlo ani u toho Blaupunktu co mám, prostě jsem se nedokázal smířit s třemi negativy této instalace:

1) pod sedadly je vývod vzduchu o topení k zadním cestujícím, subwoofer se nemá zahřívat, to zvládá sám celkem dobře :D )

2) z přede?lého bodu plyne, ?e v zimě bude třeba za spolujedcem vzadu od noh zima

3) kdy? někdo pojede vzadu, bude do něj kopat, proto?e nemá kam dát nohy

...a vozit uvnitř prostoru pro cestující 7 kilo hliníku a ?eleza, by? nějak uchycených, asi v případě auta "přes budku" taky nebude to pravé ořechové.

Za mě: k montá?i do kufru nelze jinak ne? doporučit.. :wink:
ja mam pod sedackami zosilovac (vid moj dennicek) nkto don nekope a ani pri vecsich nohach nerobi zosilovac problem po zasunuti sedadiel ho ani neni vidiet. instalacia je v pohode mam ho priskrutkovany do koberca a ani sa nehne a drzi pevne a ide donho 4 cinc kable a 8kablou a este 2 napajacie a 1 remote.
pokial ide o fukanie tepleho vzduchu na nohy a takzvane ohrievanie zosilovaca tak vzdy je vlazny aj ked idem zo zapnutym kurenim dole a prejdem dakych 50km s pocuvanim radia na 8-9 hlasitosti.
Grande punto 3D 1,4 16v LPG StarJet sport 70KW/95HP cierna crossover
zostalo v rodine
aktualne
Bravo 2.0Mjet 121kw SPORT + xenony,parkovacie senzory,atd modra masseraty farba
mr.dodo
kolemjdoucí

Příspěvek od mr.dodo »

majstri poradte mi ake velke su v zadných dverách reproduktory u 5dv. GP a aký adaptér resp kde kupim adapter na pripojenie neoriginálneho rádia s tým, ?e mi pojde a ovladanie z volantu je to toto?

http://www.aunika.com/Prislusenstvi-pro ... ntu-FIAT-2
1nekros1
Profík
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 1nekros1 »

mr.dodo píše:majstri poradte mi ake velke su v zadných dverách reproduktory u 5dv. GP a aký adaptér resp kde kupim adapter na pripojenie neoriginálneho rádia s tým, ?e mi pojde a ovladanie z volantu je to toto?

http://www.aunika.com/Prislusenstvi-pro ... ntu-FIAT-2
adapter ti neporadim ale zevraj kenwood ma autoradia co maju can bus

v zadu su 13stky repro aj s takym divnym plastom dopohody tam moze dat aj 16,5 ale musis kupit vymedzovaci kruzok dalsie otazky ti zodpovedaju fotky v mojom dennicku.
zostalo v rodine
aktualne
mr.dodo
kolemjdoucí

Příspěvek od mr.dodo »

dik za info u? som z tej hudby a rádia zúfalý :) zajtra idem dat auto na prerábku komplet hudby majstrom od hifi tuning budem pak informovat ako som dopadol :)
1nekros1
Profík
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 1nekros1 »

mr.dodo píše:dik za info u? som z tej hudby a rádia zúfalý :) zajtra idem dat auto na prerábku komplet hudby majstrom od hifi tuning budem pak informovat ako som dopadol :)
majster ako majster neni nad rucnu pracicku aspon si ju aj vazis a ked sa ti neco jebe tak vies kde co mas aky kabel.
zostalo v rodine
aktualne
mr.dodo
kolemjdoucí

Příspěvek od mr.dodo »

najde sa tu majster ktorý mi odfotí aký adaptér má v GP a má zapojené neoriginálne rádio? [/img]
mr.dodo
kolemjdoucí

Příspěvek od mr.dodo »

1nekros1 píše:
mr.dodo píše:dik za info u? som z tej hudby a rádia zúfalý :) zajtra idem dat auto na prerábku komplet hudby majstrom od hifi tuning budem pak informovat ako som dopadol :)
majster ako majster neni nad rucnu pracicku aspon si ju aj vazis a ked sa ti neco jebe tak vies kde co mas aky kabel.

tak to hej ale ja idem rie?it len subwoofer pod sedačku, vytlmenie dverí a výmena repro nič záva?né. A trápenie nechám na majstrov bo ja sa u? tý?den nemo?em dopátra? na vhodnú redukciu na neor. rádio... :(
Jarouš
Profík

Příspěvek od Jarouš »

mr.dodo píše:
1nekros1 píše:

tak to hej ale ja idem rie?it len subwoofer pod sedačku, vytlmenie dverí a výmena repro nič záva?né. A trápenie nechám na majstrov bo ja sa u? tý?den nemo?em dopátra? na vhodnú redukciu na neor. rádio... :(
..a podporuje ti to neorigo rádio Canbus sí?? Pokud ne, adaptér je ti k ničemu a ovláídání na volantu taky. Jak u? jsem psal, do rádia je standartní ISO konektor a zbytek je zále?itostí pou?itého neorigo autorádi a od toho se odvíjí i ta redukce.
GP dynamic 1.4/77 CV černá crossover 3D - ex
Stilo Abarth 2.4 20V/170 CV
Barchetta 1.8 16V/130 CV
Alfa Romeo Giulietta 1.4 16V TURBO MultiAir 170 CV
PsychX
Návštěvník

Příspěvek od PsychX »

neviete mi niekto poradit kde najdem zapojenie miniiso na jack? dneska som kupil mini iso, jacka kabel vsetko a az doma som zistil ze to ma byt zlty a ja som kupil zeleny ale pozera som ze su prakticky rovnake.... len potrebujem zistit ze do ktorych dierok mam zapojit jednotlive droty a nikde som to nenasiel.
GP 1,3 MJT 75k 3D Biely výbava: Racing + tempomat a da?dový senzor r.v.2009
Teddy86
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Teddy86 »

Zeleny? Ja vim ze se da koupit s modrym a tam pak staci seriznout nozikem ten iso konektor na jedne strane a pasuje tam misto toho zluteho akorad je otoceny.
Obrázek
PsychX
Návštěvník

Příspěvek od PsychX »

hej zeleny.... bolo to viacmenej omylom... ale zeleny sa da pouzit tiez stacilo z neho odrezat asi pol milimetrovy vycnelok inak to sedi dobre

podarilo sa mi to aj pekne rozbehat takze to funguje a je to uplne super
GP 1,3 MJT 75k 3D Biely výbava: Racing + tempomat a da?dový senzor r.v.2009
Teddy86
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Teddy86 »

Jo jo tak je asi stejny jako ten modry tam se to resi stejne.
Obrázek
dony
Profík

Příspěvek od dony »

... já mám v?echny konektory modré,aby bylo jasno :shock:
Obrázek
Odpovědět