No nevím.To červené u? vypadá líp,ale to je nějaký úpravce.Já u? jsem si chtěl Evo objednat,ale měl jsem jednu podmínku,aby ve Fiatu vyměnily ty starý nárazníky a přední světla. Chtěl jsem to na objednávku z Itálie.Tak uvidím.Kdy?tak si je přehodím sám.
Pablo píše:Já u? jsem si chtěl Evo objednat,ale měl jsem jednu podmínku,aby ve Fiatu vyměnily ty starý nárazníky a přední světla. Chtěl jsem to na objednávku z Itálie.
Tak to je jediné s čím si mů?e? být jistý, ?e nikdo neudělá
Renault Captur 130 HP Nic netrvá věčně .... Puntíku, prožil jsem s tebou pěkné roky
No nevím.Ptal jsem se známího a bylo mi řečeno ?e se zeptá jestly by to ?lo objednat.Tak a? ho budu objednávat,tak se uvidí. Kdy?tak si ho vyměním sám. Garančka negarančka.Na ty nejezdím.Stejně jsou to ?mejdi a neuměj nic opravit pořádně.
.bany píše:to cerveny vypada hodne dobre...ale ten predek je fakt otresnej sem rad ze sem se zamiloval do puvodu jinak tohle uz bych si nikdy nekoupil...
Zdravím, souhlas s tebou předek nic moc, ale co jsem koukal na přístrojovku Eva, pou?ité materiály, tak tam je to zase o něčem jiném....
To jo vnitřek je z jedné části hezčí,ale osobně se mi nelíbí ten středový panel a u GP byl elegantněj?í.Mimochodem podle mého názoru,Fiat neumí dělat facelift.U? jen Punto II,bylo krásné,ale ten facelift? Hrůza.
nevim je to divny desing aut je luxusni a ten facelift snad nejni tak tezky udelat jeste k lepsimu to vypada jak kdyby to vzdycky vymejslel nejakej patcha ze servisu : ) ale kazdyho vec jen sem zvedavej jestli projde tvuj navrh teda Pablo
granďák 1.9 M-Jet 96kw sport červeňák : ) ňáký koně navic ,fólie,K§N,samolepka GP fans : ) a čoud za zadkem : )))
dony píše:... oni Ti to vysvětlí,já kupoval sport s výbavou navíc a moc jsem chtěl red bolero barvu,no i kdyby jsem jich chtěl deset,tak ne v red bolero
By ti ale neladila lopatka a pes
Renault Captur 130 HP Nic netrvá věčně .... Puntíku, prožil jsem s tebou pěkné roky