Kriss píše:nahodou mi se to libi a hlavne v te cervene. A pokud to bude stat male penize tak si myslim ze super...je to takove kosmicke vozitko a do mesta super.
Mi se to nelíbí vůbec, ale nikdo netu?í, jaký bude zájem zákazníků. První Panda z minulého tisíciletí vypadala taky přinejmen?ím zvlá?tně a tak nějak krabicoidně, ale prodeje byly dost dobré. Jednou jsem v ní jel jako spolujezdec a ta jednoduchost se mi hrozně líbila. Na druhou stranu ani Fiat nechce nic riskovat a bude ji vyrábět pouze pro Brazílii, tak?e Evropa má utrum!
Mně se líbí, a to moc, stejně jako Panda, na nic si nehraje a je to vrcholně praktické auto na daném půdorysu. Na ofiko fotkách a v reálu to navíc bude i pohlednej kousek auta. Stejně jako Alfa Giulietta, po prvních fotkách z továrny ji hned v?ichni odsoudili... a jak je realita jinačí
Jinak pro Evropu se vyrábět bude, v srbské továrně po koupi Zastavy, aspoň co mám info
Alfa Romeo Giulietta 1.4 TB Distinctive, Nová červená Alfa, xenony...
Pří?tí týden na Sao Paulo Auto Show představí studie Uno Roadster. Je sympaticky hranaté a kromě poměrně agresivního bodykitu dostalo i 17" kola. Slibně vypadá i motorizace ? přeplňovaná čtrnáctistovka dává výkon 152 koní (112 kW).
Na výstavě bude také ospoilerované Uno Sporting, které se dr?í poněkud více při zemi a patrně má vět?í ?anci dostat se do výroby. Výkon 85 koní (63 kW) z atmosférické čtrnáctistovky, sportovní podvozek sní?ený oproti bě?ným unům o 20 mm a vět?í 15" kola s pneumatikami 185/60.
Renault Captur 130 HP Nic netrvá věčně .... Puntíku, prožil jsem s tebou pěkné roky