badalandabad píše:
..no mě se toto přesně děje asi posledních 14 dní,ty zvuky se ale linou od zadního pravého tlumiče..nevíte co s tím..jen pro zkou?ku sem vyheveroval obě zadní kola..a to pravé sem zvedl klíčem jen za matku bez nějakého vět?ího odporu..pravé .s tím byl u? problém.Při přejí?dění nerovností terénu kolo tak divně klepe..jako kdyby byl vyčvachlej tlumič..
niekde som to tu čítal,?e na zadných kolesách to robieva uvolnená matica na zadnom tlmiči...ze stači zlo?i? koleso,uvlni? spodnu ?róbu,co dr?í tlmič a potom tie dve horne... vyberie? tlmič a na vrchnej strane,tlmiča by mala by? skrutka,co dr?í piest tlmiča...?e ten sa zvykne uvolni? a potom to klepká... stačí dotiahnu? a mal by by? pokoj...
tak?e na zabití to není a tejden by to je?tě mělo v poho vydr?et,ne?..ale otálet bych asi neměl aby něco je?tě víc nepo..raděj..
\______
/__|___\___
[(O)_____(O)\
Fiat GP 1.2Ice ->
badalandabad píše:
tak?e na zabití to není a tejden by to je?tě mělo v poho vydr?et,ne?..ale otálet bych asi neměl aby něco je?tě víc nepo..raděj..
jasné,vydr?í to tý?deň....potom napí?,keď bude? bude? ma? po oprave...
no..dneska sem se objednal..v plzenskym cébé servisní technik měl velmi příjemný hlas..pun?u si tam nechaj..musej to dát na zdvih atd..měla by to být záruční oprava..a nabídl mi i náhradní auto..v tom návalu ?těstí sem zapomněl zeptat jestli se Nhr.Auto půjčuje zadara,ale asi jo
\______
/__|___\___
[(O)_____(O)\
Fiat GP 1.2Ice ->
badalandabad píše:
jasné,vydr?í to tý?deň....potom napí?,keď bude? bude? ma? po oprave...
no..dneska sem se objednal..v plzenskym cébé servisní technik měl velmi příjemný hlas..pun?u si tam nechaj..musej to dát na zdvih atd..měla by to být záruční oprava..a nabídl mi i náhradní auto..v tom návalu ?těstí sem zapomněl zeptat jestli se Nhr.Auto půjčuje zadara,ale asi jo
a na jak dlouho? pokud to bude stejný problém jako u Beruny (tj nějaký doraz/úchyt nebo co) tak je to práce na cca 4 hodiny...
u? aj z teba si robí auto (_._) aj zo mňa...mne to tie? raz spredu,raz zo zadu klepe a niekedy nič...nič si z toho nerob hádam ti v servise na niečo prídu
Poznatek..klopká to kdy? auto nechám stát na mraze(třeba v práci)kdy? vyjedu z gará?e,tak je to v klidu,mám po?ádat zaměstnavatele o přidělení vyhřáté gará?e či riskovat servis,kdy? to tady tak čtu..
\______
/__|___\___
[(O)_____(O)\
Fiat GP 1.2Ice ->
badalandabad píše:Poznatek..klopká to kdy? auto nechám stát na mraze(třeba v práci)kdy? vyjedu z gará?e,tak je to v klidu,mám po?ádat zaměstnavatele o přidělení vyhřáté gará?e či riskovat servis,kdy? to tady tak čtu..
opět se budu opakovat, je-li auto v záruce nevidím důvod proč ho tam nedat na ty cca 4 hodiny... já to tak udělal a je mi jedno jestli mám a nebo nemám vyhřátou gará?... takhle uva?ovat je přeci nesmysl...
to byla (_._)..u? vidím jak by na?e lakomá vepřovka stavěla vytápěnou gará?.. spí? mě sere ?e to mám 120km,ehm a auto bude třeba tejden někde ,kde se mu bude po mě stejskat..nevíte kolik cálnu za zapůjčku jejich náhradního??8)
\______
/__|___\___
[(O)_____(O)\
Fiat GP 1.2Ice ->
milhaus píše:Já to nechápu, to se musí vyndat celý tlumič s perem ven z auta nebo to stačí jenom povolit a dotahnout ty ?rouby????
zadní tlumiče jsou oděleně od pru?iny. Ta matice, která se dotahuje, dr?í pístnici tlumiče k hornímu dr?áku. Není přístupná bez demontá?e tlumiče (2x torx - horní hliníkový úchyt tlumiče ke kastli a 1x ?roub, který dr?í spodní oko tlumiče v nápravě)
Je k tomu potřeba buď zvednout celé auto nebo aspoň zadní část nad zem. Jinak demontá? a montá? jednoho tlumiče je práce asi na 10 minut.
GP dynamic 1.4/77 CV černá crossover 3D - ex
Stilo Abarth 2.4 20V/170 CV
Barchetta 1.8 16V/130 CV
Alfa Romeo Giulietta 1.4 16V TURBO MultiAir 170 CV
badalandabad píše:to byla (_._)..u? vidím jak by na?e lakomá vepřovka stavěla vytápěnou gará?.. spí? mě sere ?e to mám 120km,ehm a auto bude třeba tejden někde ,kde se mu bude po mě stejskat..nevíte kolik cálnu za zapůjčku jejich náhradního??8)
...120 km do servisu???? V které pr.deli bydlí?????
GP dynamic 1.4/77 CV černá crossover 3D - ex
Stilo Abarth 2.4 20V/170 CV
Barchetta 1.8 16V/130 CV
Alfa Romeo Giulietta 1.4 16V TURBO MultiAir 170 CV