on ten pedál jde jakoby ho dr?ela ?výkačka nebo jak to popsat, ale spojka jde normálně tak?e neře?ím. jinak zatím rekord -21 a startování bez problémů s cca 3roky starou vartou.
no predvcerom som siel odviezt kamosov s plesu o 3tej rano a auto mi chytilo pekne hned aj kurilo asi po 1km to bude asi tym ze som ho mal v garazi ze? bolo v nej 12stupnou ale postupne to kleslo az na -15 ale na cechy sa zas nechytame
Grande punto 3D 1,4 16v LPG StarJet sport 70KW/95HP cierna crossover
zostalo v rodine
aktualne
Bravo 2.0Mjet 121kw SPORT + xenony,parkovacie senzory,atd modra masseraty farba
"Grande Punto Sport 1,4 16V 95 ponykoníků
"Nafta patří na pole,plyn do sporáku a baterka do vibratoru"
"Chcete pocítit mocný zátah dieselu? jezděte vlakem"
Hra na honěnou vubec nedáva smysl. Když máš babu, tak přece nehoní?.....
no a to jsem v tom musel je?tě pracovat!!!!a? mi nechytli plo?iny(ne?ly nastartovat)tak jsem to v jednu zabalil a jel domů
Dnes jsme jeli ráno zs Staré Boleslavi do Brna. Dálnice u?la, ale od 9 kří?ů bylo zrcadlo, několik poházených aut po příkopech. Asi po 15 minutovém popojí?dění v koloně jsme sjeli na obyčejnou silnici a do Brna dojeli po obstojné vozovce s rozbředlým sněhem. Kdy? jsme přijeli na kraj Brna, koukali jsme ?e směrem na Prahu dálnice stála.
Ráno trasa St.Boleslav - Brno = 3,5 hodiny, nazpět po obědě 2 1/4 hod.
Renault Captur 130 HP Nic netrvá věčně .... Puntíku, prožil jsem s tebou pěkné roky
dneska ráno si tak jedu do práce a chtěl sem si za jízdy po?telovat zrcátko a nic se nekonalo - na parkovi??u sem temu zkusil pomoct a zrcátka se rozběhly...kurnik taliáni asi nepočítali s -20°C
tak něco pro zasmání... v pondělí jsem si při jízdě pootevřel na ?kvírku okno aby unikala vlhkost z kabiny... jen?e jsem na ?kvírku zapoměl... zaparkoval a kdy? jsem včera při?el k autu a otevřel dveře, tak jsem měl zasně?enou sedačku... já se picnu...