SUPERcarlos píše:Tak sem konecne vyfotil evo svetla na svym GP. Sice jen z mobilu, ale aspon neco
![]()
Světelný tuning, světla pro denní svícení, LED diody apod.
Moderátoři: Tommy, Honzus, Teddy86, Dušan
-
carlos
- Štamgast
- Kontaktovat uživatele:
ad1: Jsou tam ledky, ale od nich uz je to jen rozvadeno jakousi svetlovodnou trubici.Du?an píše:Podle mě tam jsou ?árovky, tak?e by to chybu nemělo vyhazovat.mosto píše: super práca,e?te otázočka:nehád?e riadiaca jednotka chybu vypálenej ?iarovky?predpokladám,?e zadné obrysovky sú buď ledky alebo niečo podobné...
Ta světla nejsou ?patná, ale podle mě mají 3 chyby:
1) jistě nejsou LEDková (mně by se líbily plo?né celoledkové, tzn. koncové, brzda i blinkr)
2) nemají moc velkou činnou plochu koncového světla
3) nesvítí i na horním okraji
Vlastní závěr: z vý?e uvedených důvodů bych já do jejich koupě neinvestoval a navíc se mi k mé červené exotice líbí víc ta původní skoro celočervená, ve kterých svítí koncové světlo na 2/3 činné plochy světla
Puvodni svetla jsou taky moc povedeny. Takze je to jen otazka vkusu. Mas pravdu ze k te cervene se hodi spis ty stary. Ja mel k bile jasno. Tyhle vypadaji stokrat lip (prave diky cernymu lemu).
Dale samozrejme sviti chybove hlaseni. Ale to nebude problem vyresit. V patek na tom jeste budu trosku pracovat a klidne pak muzu prihodit popis jak to zapojit pro pripadne zajemce. Je to ital jak poleno. Na kazdym svetle (leva vs. prava) je zapojeni uplne jiny.
bílej 1.9Mjet Sport, 3dv
-
romisek.capuska
- Návštěvník
- Kontaktovat uživatele:
Ale oni ani svítit nemají. Proč by to mělo vůbec svítit?Teddy86 píše:Coline taky ti ty tri pruchy v tech svetlech sviti tak bidne ze to ve dne nejde ani videt? Ja jsem ty svetla videl u wextna on ma ty cerne.
GP 1.4 8v Emotion - angel eyes pryč, xenony pryč, spodní mří?ka masky od MS Desing rozbitá od Fiatu, ... proč já to jen kupoval, mohl jsem u?etřit takových peněz.
Proto?e GP s origo světly bylo scháleno do provozu s dvojitým koncovým světlem (shora - blinkr, koncák 5W, brzda a koncák 5W + 21W)Colin píše:Ale oni ani svítit nemají. Proč by to mělo vůbec svítit?Teddy86 píše:Coline taky ti ty tri pruchy v tech svetlech sviti tak bidne ze to ve dne nejde ani videt? Ja jsem ty svetla videl u wextna on ma ty cerne.
GP dynamic 1.4/77 CV černá crossover 3D - ex
Stilo Abarth 2.4 20V/170 CV
Barchetta 1.8 16V/130 CV
Alfa Romeo Giulietta 1.4 16V TURBO MultiAir 170 CV
Stilo Abarth 2.4 20V/170 CV
Barchetta 1.8 16V/130 CV
Alfa Romeo Giulietta 1.4 16V TURBO MultiAir 170 CV
-
Teddy86
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
No tak sis tam asi nedal zarovku, ale svitit to ma. Jak jsem ale videl u Wextna tak to byla bida. ve dne to neslo videt v noci jeste.Colin píše:Ale oni ani svítit nemají. Proč by to mělo vůbec svítit?Teddy86 píše:Coline taky ti ty tri pruchy v tech svetlech sviti tak bidne ze to ve dne nejde ani videt? Ja jsem ty svetla videl u wextna on ma ty cerne.
Zároveň to je pěkná zhovadilost mít koncové světlo slo?ené z LED diod a ?árovky. Který trouba toto koncové světlo navrhl, toho bych chtěl vidětTeddy86 píše:[No tak sis tam asi nedal zarovku, ale svitit to ma. Jak jsem ale videl u Wextna tak to byla bida. ve dne to neslo videt v noci jeste.
Renault Captur 130 HP
Nic netrvá věčně .... Puntíku, prožil jsem s tebou pěkné roky
Nic netrvá věčně .... Puntíku, prožil jsem s tebou pěkné roky