mosto píše:
super práca,e?te otázočka:nehád?e riadiaca jednotka chybu vypálenej ?iarovky?predpokladám,?e zadné obrysovky sú buď ledky alebo niečo podobné...
Podle mě tam jsou ?árovky, tak?e by to chybu nemělo vyhazovat.
Ta světla nejsou ?patná, ale podle mě mají 3 chyby:
1) jistě nejsou LEDková (mně by se líbily plo?né celoledkové, tzn. koncové, brzda i blinkr)
2) nemají moc velkou činnou plochu koncového světla
3) nesvítí i na horním okraji
Vlastní závěr: z vý?e uvedených důvodů bych já do jejich koupě neinvestoval a navíc se mi k mé červené exotice líbí víc ta původní skoro celočervená, ve kterých svítí koncové světlo na 2/3 činné plochy světla
ad1: Jsou tam ledky, ale od nich uz je to jen rozvadeno jakousi svetlovodnou trubici.
Puvodni svetla jsou taky moc povedeny. Takze je to jen otazka vkusu. Mas pravdu ze k te cervene se hodi spis ty stary. Ja mel k bile jasno. Tyhle vypadaji stokrat lip (prave diky cernymu lemu).
Dale samozrejme sviti chybove hlaseni. Ale to nebude problem vyresit. V patek na tom jeste budu trosku pracovat a klidne pak muzu prihodit popis jak to zapojit pro pripadne zajemce. Je to ital jak poleno. Na kazdym svetle (leva vs. prava) je zapojeni uplne jiny.
GP 1.4 8v Emotion - angel eyes pryč, xenony pryč, spodní mří?ka masky od MS Desing rozbitá od Fiatu, ... proč já to jen kupoval, mohl jsem u?etřit takových peněz.
Teddy86 píše:Coline taky ti ty tri pruchy v tech svetlech sviti tak bidne ze to ve dne nejde ani videt? Ja jsem ty svetla videl u wextna on ma ty cerne.
Ale oni ani svítit nemají. Proč by to mělo vůbec svítit?
GP 1.4 8v Emotion - angel eyes pryč, xenony pryč, spodní mří?ka masky od MS Desing rozbitá od Fiatu, ... proč já to jen kupoval, mohl jsem u?etřit takových peněz.
Teddy86 píše:Coline taky ti ty tri pruchy v tech svetlech sviti tak bidne ze to ve dne nejde ani videt? Ja jsem ty svetla videl u wextna on ma ty cerne.
Proto?e GP s origo světly bylo scháleno do provozu s dvojitým koncovým světlem (shora - blinkr, koncák 5W, brzda a koncák 5W + 21W)
GP dynamic 1.4/77 CV černá crossover 3D - ex
Stilo Abarth 2.4 20V/170 CV
Barchetta 1.8 16V/130 CV
Alfa Romeo Giulietta 1.4 16V TURBO MultiAir 170 CV
No tak sis tam asi nedal zarovku, ale svitit to ma. Jak jsem ale videl u Wextna tak to byla bida. ve dne to neslo videt v noci jeste.