1nekros1 píše:inak najslabsia folia je 15stka a ta je skorej iba na to ze neprenika cez nu slnecne teplo do auta ale vidiet cez to ako keby si mal tonovane okna.
presne taku 15 +- zhanam, kde sa take nieco da ? je mozne ze aj ta by vadila na prednych bocnych sklach ?
1nekros1 píše:inak najslabsia folia je 15stka a ta je skorej iba na to ze neprenika cez nu slnecne teplo do auta ale vidiet cez to ako keby si mal tonovane okna.
presne taku 15 +- zhanam, kde sa take nieco da ? je mozne ze aj ta by vadila na prednych bocnych sklach ?
neviem na leto sa to chystam vyskusat som to tam mal len tak nenalepene a moc tmavsie to nebolo len to teplo od slnka tade neprenikalo a folie mi robi v dunajskej strede
Grande punto 3D 1,4 16v LPG StarJet sport 70KW/95HP cierna crossover
zostalo v rodine
aktualne
Bravo 2.0Mjet 121kw SPORT + xenony,parkovacie senzory,atd modra masseraty farba
no tezko musis si koupit jeste jednu vyriznout vnitrek ramecku a zalepit tam tuhle moc srani -lepsi si koupit nejakou v celku...bez ramecku zacvakavaciho to tam navic nebude pekny a hlavne jak to tam pridelat...moc peknou ma colin na aute ale moc drahou : )
granďák 1.9 M-Jet 96kw sport červeňák : ) ňáký koně navic ,fólie,K§N,samolepka GP fans : ) a čoud za zadkem : )))
Z mého pohledu to nepůjde. Bude? muset vyřezat ty původní lamely a nahradit je. Nic jiného mě nenapadá. Z jakého důvodu chce? původní mří?ku? Nebo koupit druhou sadu mří?ek. Co? bude dost drahý.
carlos_ray píše:Z mého pohledu to nepůjde. Bude? muset vyřezat ty původní lamely a nahradit je. Nic jiného mě nenapadá. Z jakého důvodu chce? původní mří?ku? Nebo koupit druhou sadu mří?ek. Co? bude dost drahý.
kdyby se to nepovedlo nebo bych to nejak zkonil, tak abych to vratil zdarma do puvodniho stavu:)
-------------------------------------
EX GPS 1.4 16V mandoska 2007
Grande punto 3D 1,4 16v LPG StarJet sport 70KW/95HP cierna crossover
zostalo v rodine
aktualne
Bravo 2.0Mjet 121kw SPORT + xenony,parkovacie senzory,atd modra masseraty farba