Taky mám rád čistý sklo tak stříkám a stříkám a za chvilku nestírám a mám modrý stěrače od nemrzky která zmrzne....Taky pou?ívám na sklo nějakou le?těnku a pomáhá to jak za de?tě tak v zimě, ale za chvilku se mi sestírá a je to v .....Ale v létě to stírá super a taky u? mají hodně za sebou.fik píše:Já spí?e myslel to, ?e kdy? jedete a hustě sně?í, tak to ?patně stíra, proto?e se stěrače obalí sněhem....a kdy? je marast na silnici tak ostřikuji ka?dou chvilku...rád mám čistý sklo.....no a ve prostřed skla u? to ?patně stíra....
Stěrače a cyklovač stěračů
Moderátoři: Tommy, Honzus, Teddy86, Dušan
EX - GP 1.2 Dynamic 2006
Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD 16 V 103 kW
Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD 16 V 103 kW
..?e by spínací relé cyklovače?rado2711 píše:nechcem zakladat novu temu tak pisem sem.mam otazku- ked mate zapnuty ciklovac stieracov pocujete aj vy take cukanie nalavo na palubovke? lebo ak mam stierace spustene v inej polohe ako je ciklovac tak to nerobi. dakujem

GP dynamic 1.4/77 CV černá crossover 3D - ex
Stilo Abarth 2.4 20V/170 CV
Barchetta 1.8 16V/130 CV
Alfa Romeo Giulietta 1.4 16V TURBO MultiAir 170 CV
Stilo Abarth 2.4 20V/170 CV
Barchetta 1.8 16V/130 CV
Alfa Romeo Giulietta 1.4 16V TURBO MultiAir 170 CV
nie je to ziadna vada,je to normalne-kazde relatko je pocut cvaknutie...aj ja som ho uz pocul ale velmi slabo...to je impulz na zotretie sklarado2711 píše:ano presne tak, ak pocuvam hudbu tak to nie je moc pocut ale ak je ticho tak to dost cuka (je to tak od kupy auta). treba zbehnut do servisu alebo je to normal? pripadne kde sa presne ten spinac nachadza?

Fiat GP 1,2 active.....hnedá Fago
Odkaz na flat stěrače:
http://www.tuning-no1.cz/oddeleni/1904-sterace-flat
http://www.tuning-no1.cz/oddeleni/1904-sterace-flat
Renault Captur 130 HP
Nic netrvá věčně .... Puntíku, prožil jsem s tebou pěkné roky
stala sa mi dnes zaujímavá vec...vonku mrholilo,tak som mal v aute pustené preru?ované stieranie,ale keď som do toho re?imu pohol páčkou na rýchle pretretie skla,pretrelo ale stierače sa cestou spa? zasekli asi na 1 sekundu a potom pretreli e?te raz re?imom preru?ovaného stierania a na prístrojovke sa mi rozsvietila kontrolka imobilizéra a svietila stále,a? kým som motor nevypol...potom som skúsil e?te raz na?tartova? a kontrolka imobilizéra u? i?la normálne aj s tým istým postupom pri stieraní,ako sa mi ten imobilizér predtým rozsvietil...stretli ste sa u? aj vy s niečím podobným?
Fiat GP 1,2 active.....hnedá Fago
tak dnes som si konecne vsimol efekt tekutych stieracov 
tiez mam problem s piskanim a drhnutim stieracov po skle, strasne mi to lezie na nervy. pouzivam zimnu aj letnu zmes s prisadou "tekutych stieracov", po precitani temy pri najblizsom umyvani odmastnim sklo a prejdem na obycajnu zmes.
ale preco toto pisem - dnes dost prsalo, vela som jazdil po meste, hnevali ma stierace. ked som vybehol za mesto, od takych 80-90 km/h sa zacali jemne kvapky zoskupovat do vacsich a tie sa pekne kotulali smerom hore, naozaj to vypadalo ako keby to stieralo
auta v protismere mali stierace nastavene na rychlo, ja som siel s vypnutymi
zapinal som ich iba ked som prechadzal cez dediny....

tiez mam problem s piskanim a drhnutim stieracov po skle, strasne mi to lezie na nervy. pouzivam zimnu aj letnu zmes s prisadou "tekutych stieracov", po precitani temy pri najblizsom umyvani odmastnim sklo a prejdem na obycajnu zmes.
ale preco toto pisem - dnes dost prsalo, vela som jazdil po meste, hnevali ma stierace. ked som vybehol za mesto, od takych 80-90 km/h sa zacali jemne kvapky zoskupovat do vacsich a tie sa pekne kotulali smerom hore, naozaj to vypadalo ako keby to stieralo

ved pisem ze uz taku zmes nekupim
EDIT - aby sme sa rozumeli, nepouzivam nejaky specialny pripravok, ale pouzivam vodu do ostrekovacov, ktora ma tekute stierace uz v sebe. sheron z tesca
EDIT - aby sme sa rozumeli, nepouzivam nejaky specialny pripravok, ale pouzivam vodu do ostrekovacov, ktora ma tekute stierace uz v sebe. sheron z tesca
Naposledy upravil(a) pEvo dne pát čer 04, 2010 10:08, celkem upraveno 1 x.
-
- Štamgast
- Kontaktovat uživatele:
Tiez pouzivam tekute stierace (mam Tectane) a je to super.
Ked lialo mal som o jeden stupen nizsiu rychlost len preto aby to vodu machlo prec, inak sa da jazdit aj s vypnutymi stieracmi.
Treba vsak sklo dobre a rovnomerne osetrit, lebo ak je spreju vela, robi flaky, ak je malo, nema to zelany efekt.
Teraz, ked prsi uz cely mesiac, vydrzi to osetrene asi 2 tyzdne, kym treba dodatocne aplikovat znovu.
Tiez je to dobre za jazdy na bocne skla a spataky
Jedina nevyhoda je, ked doprsi, lebo neosetrene skla vyschnu skor, kedze tam je len vodna vrstva, kym na osetrenej ploche su kvapky, ktore schnu dlhsie.
Vyhoda je vsak cistejsie sklo, netvoria sa stekance so spinou, ked to uschne, ale vsetko pekne stecie dole, resp sa samo umyje za dazda.
Mam otazocku, da sa nejak nastavit cyklovac? Mam len 3 rychlosti a prva je pomaly a druha uz velmi rychlo, medzi tym nic.
Ked lialo mal som o jeden stupen nizsiu rychlost len preto aby to vodu machlo prec, inak sa da jazdit aj s vypnutymi stieracmi.
Treba vsak sklo dobre a rovnomerne osetrit, lebo ak je spreju vela, robi flaky, ak je malo, nema to zelany efekt.
Teraz, ked prsi uz cely mesiac, vydrzi to osetrene asi 2 tyzdne, kym treba dodatocne aplikovat znovu.
Tiez je to dobre za jazdy na bocne skla a spataky
Jedina nevyhoda je, ked doprsi, lebo neosetrene skla vyschnu skor, kedze tam je len vodna vrstva, kym na osetrenej ploche su kvapky, ktore schnu dlhsie.
Vyhoda je vsak cistejsie sklo, netvoria sa stekance so spinou, ked to uschne, ale vsetko pekne stecie dole, resp sa samo umyje za dazda.
Mam otazocku, da sa nejak nastavit cyklovac? Mam len 3 rychlosti a prva je pomaly a druha uz velmi rychlo, medzi tym nic.
Puntik 5D MultiJet 1.3 75k Active 2006, biely, 306000km
Přesně toto mi na tom vadí.Kolacok píše:Jedina nevyhoda je, ked doprsi, lebo neosetrene skla vyschnu skor, kedze tam je len vodna vrstva, kym na osetrenej ploche su kvapky, ktore schnu dlhsie.
Ty kapky byly tak drobounké, ?e jsem pomalu neviděl ven. Setřel jsem a znovu jako by se okno hned zarosilo

Renault Captur 130 HP