Facelift GP - Punto EVO, Punto ...
Moderátoři: Tommy, Honzus, Teddy86, Dušan
-
- Štamgast
- Kontaktovat uživatele:
já to spočítal skoro, proot?e není v nabídce automatická klima a hifi a u? i tak jsem se dostal vysoko nad cenu co jsem za Karla a Berunu dal... co jsem mohl napočítat tak to dělá cca 15% a kybych tam navrhl cenu podle toho kolik jsem doplácel za klimu a hifi tak bych se vyhoupl o cca 20-25% víc 

GP 1,2 Racing 3D černá CO KAREL LPG
- Honzus
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Je to přesně jako s Puntem II co nechali v nabídce jako Classic, to auto se vyplatilo jen a jen v definované výbavě výrobcem, jakékoliv příplatky z toho dělaly dra??í auto, ne? stejně vybavené GP 

Alfa Romeo Giulietta 1.4 TB Distinctive, Nová červená Alfa, xenony...
Moto Guzzi Griso 850 Rosso
Ex: GP Abarth
GP Sport 1.4 16V
GP Sport 1.4 16V
Taky jsem na to koukal jako vejr, ?e výběhové, ale vybavené auto jde s cenou tak nahoru. Je to zajímavá politika Fiatu. Co u? ale vůbec nechápu je to, jak mů?e stát Evo 1,6 120 k MJET Sport 447.900 Kč, kdy? prakticky stejně vybavené Bravo 1,6 120 k MJET (prahové li?ty & spol. neberu jako moc lep?í výbavu) stojí o 1000 Kč méně (446.900)! Evo a Bravo jsou snad přece jen jiné kategorie aut!? Nicméně v posledním ceníku ?li v souladu s ostatními výrobci s cenou dolů (a? o 13.000), tak?e to je zase musím pochválit. Kór, kdy? si chci jít v únoru objednávat autíčko, ?e?Honzus píše:Je to přesně jako s Puntem II co nechali v nabídce jako Classic, to auto se vyplatilo jen a jen v definované výbavě výrobcem, jakékoliv příplatky z toho dělaly dra??í auto, ne? stejně vybavené GP
-
- Štamgast
- Kontaktovat uživatele:
cenova politika fiatu je mi na zbliti
, sry, musel jsem si ulevit. Podivejte se na ceny renaultu megane, s jakymi motory a s jakou vybavou a kolik stoji... a pak dejte do sloupce EVO (no mozna i GP). V zakladu za 270k 1.6 81kw klimatizace a o tridu vetsi auto proti EVU v zakladu s 1.2 ...eh
Klidne se do me pustte, ale i to ze EVO stoji se stejnou motorizaci stejne jako Bravo ... to uz je na me moc.

Klidne se do me pustte, ale i to ze EVO stoji se stejnou motorizaci stejne jako Bravo ... to uz je na me moc.
-------------------------------------
EX GPS 1.4 16V mandoska 2007
EX GPS 1.4 16V mandoska 2007
-
- Štamgast
- Kontaktovat uživatele:
Tak sem dnes konecne hodil na GP svetla z Eva. Nebylo to nic slozityho (az na italskou logiku v poradi dratku v konektorech). Jedinej detail je ze sviti kontrolka zadnich obrysovek, ale kamos co mi s tim pomahal rikal ze neni problem to vyresit. Takze to jeste o vikendu dodelame. Vypadaji super!
bílej 1.9Mjet Sport, 3dv
- Honzus
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
foto? jinak o tom taky uva?uju, a? bude známé ře?ení....carlos píše:Tak sem dnes konecne hodil na GP svetla z Eva. Nebylo to nic slozityho (az na italskou logiku v poradi dratku v konektorech). Jedinej detail je ze sviti kontrolka zadnich obrysovek, ale kamos co mi s tim pomahal rikal ze neni problem to vyresit. Takze to jeste o vikendu dodelame. Vypadaji super!
pak bych asi nabídnul zadní lampy z abartha....
Alfa Romeo Giulietta 1.4 TB Distinctive, Nová červená Alfa, xenony...
GP Sport 1.4 16V
GP Sport 1.4 16V
-
- Štamgast
- Kontaktovat uživatele:
lze sehnat ty kola z GPA SS ?
I bych si nechal vztahnout blatniky kvuli nim, jsou fakt krasny
http://www.autoweb.cz/frankfurt-motor-s ... h-ss/12466