Teddy86 píše:Je to v poradku. Tys ten ridicak delal v dobe kdy si k "B" dostal i papiry na malou motorku ktera se ted oznacuje jako "A1". Ted kdyz delas ridicak na "B" tak mas automaticky jen na "AM" to jest skutr do 50ccm atd. i kdyz v ridicaku tuto kolonku nemas vyplnenou.
Díky !
Pepo, ¨ty potebuje? papíry na pinďoura? To tedy já ne
...no, Pepa říkal, ?e papíry na hlavu mu dali bez problému, ale na pinďoura prej ne a ne...
GP dynamic 1.4/77 CV černá crossover 3D - ex
Stilo Abarth 2.4 20V/170 CV
Barchetta 1.8 16V/130 CV
Alfa Romeo Giulietta 1.4 16V TURBO MultiAir 170 CV
Pietro píše:A ví teda někdo co přesně to A1 znamená? Jsou teda 50, ale bez omezení? Pač já to tam taky a nevim na čem mů?u jezdit
já u? to vím přesně, pokud jsi dělal papíry jen na "B" a na nové plastové kartičce má? A1,B a na zadní straně ve sloupci 12. harmonizační kód "150", tak to znamená, ?e má? A1 s omezením do 50cm3, tedy malá motorka (sám jsem nepochopil rozdíl mezi AM a A1 s tímto omezením )
bývalé auto - Fiat Bravo 1.6 Mjet, Dynamic 2008 - Techno Grey
bývalé auto - Fiat Grande Punto 5D 1.2 Dynamic 2007 - Underground Grey
g-lobby píše: také u? jste sly?eli o geniálním nápadu jak vytáhnout lidem z kapes dal?ích 5 mld formou silniční daně i pro OA?
Dnes ve zprávách. Zajímalo by mě, ze které debilní politické strany tento nápad vze?el. Ko..ti navrhují 1000 - 1500 Kč ročně. Tady chce někdo přijít o voliče
Já to říkám u? dlouho, ?e lidstvo dojde do stavu, ?e člověk bude cálovat, jen co vytáhne nohy z baráku (za pou?ití chodníku, za vzduch. atd.)
Renault Captur 130 HP Nic netrvá věčně .... Puntíku, prožil jsem s tebou pěkné roky
Ve zprávách teď večer o tom bylo, ?e to navrhl náměstek ministerstva financí- Na?testí o tom 2 nejsilněj?í strany nechtějí sly?et - myslím, ?e za tím cítí (jak jsem ji? naznačil před tím) odliv voličů. A na to strany jistě sly?í
Renault Captur 130 HP Nic netrvá věčně .... Puntíku, prožil jsem s tebou pěkné roky
Du?an píše:Ve zprávách teď večer o tom bylo, ?e to navrhl náměstek ministerstva financí- Na?testí o tom 2 nejsilněj?í strany nechtějí sly?et - myslím, ?e za tím cítí (jak jsem ji? naznačil před tím) odliv voličů. A na to strany jistě sly?í
ale co po volbách??? oni se bojí jne před volbami