dony píše:... chápej,po práci si vyházím za 2 hodinky místo na parkovi?ti a druhý den mi tam stojí P..A a já mů?u házet nové místo a znovu a znovu a znovu,rovnou bych to měl vyházet v?em,ne
... takovým H.....M,kteří nic nevyházeli a jen vy?írají hotová místa bych dal nejdřív lopatkou mezi kulky a pak kulkou mezi lopatky
dony ja by som ten sneh vyhadzal na to predchadzajuce miesto kde ti ten pako obsadil miesto a si myslim ze keby si mu zahadzal cele auto tak by si to rozmyslel nabuduce
Grande punto 3D 1,4 16v LPG StarJet sport 70KW/95HP cierna crossover
zostalo v rodine
aktualne
Bravo 2.0Mjet 121kw SPORT + xenony,parkovacie senzory,atd modra masseraty farba
Holt sidliste, taky uz jsem par lidem vydlabal misto. Nejvic jsem vytocenej kdyz se musim nekam jenom otocit a za pet minut uz tam je naSranej nekdo jinej, jak kdyz cekaj za voknama
dony píše:... chápej,po práci si vyházím za 2 hodinky místo na parkovi?ti a druhý den mi tam stojí P..A a já mů?u házet nové
V?dy? u? za těch 6 dní musí? mít vymeteno kolem celého baráku
Alespoň si u?ije? té své nové lopatky
no má u? odklizeno kolem baráku, ale jezdí tam i z okolí proto?e tam mají uklizená parkovací místa
já bych doporučil ráno pří odjezdu tam hodit hrst hřebíků a druhý den ráno, a? bude? vyjí?dět z nově uklizeného místečka se bude? smát těm chudákům co ráno neodjedou a budou tam měnit kolo/a
"Nafta patří na pole,plyn do sporáku a baterka do vibratoru"
"Chcete pocítit mocný zátah dieselu? jezděte vlakem"
Hra na honěnou vubec nedáva smysl. Když máš babu, tak přece nehoní?.....