Ono je v podstatě jedno, jakou značku kol si koupí, stejně je tady na těch na?ich silnicích oddělá Já i Lukin máme OZ a oba je máme u? zvohýbaný
GP 1.4 8v Emotion - angel eyes pryč, xenony pryč, spodní mří?ka masky od MS Desing rozbitá od Fiatu, ... proč já to jen kupoval, mohl jsem u?etřit takových peněz.
tak to uz vubec nechapu, jak je muzou mit poohybane...Petr ma na subaru ultraleggery a ma je porad rovne a to na nich jezdi dva roky a to casto jezdi rally stylem....
Nýní: Alfa Romeo GT, 1.9 16v JTDM 110kw
EX: GP 1,4 16v SPORT 3D,
Kriss píše:tak to uz vubec nechapu, jak je muzou mit poohybane...Petr ma na subaru ultraleggery a ma je porad rovne a to na nich jezdi dva roky a to casto jezdi rally stylem....
no ono zavisi aj kvalita ciest,tu u nas su v zubozenom stave tu by si si poohybal disky aj na roade,keby si si nedaval pozor na jamy...otras
chlapi, chlapi Kdy? chcete hlíny, kupte nějakou solidní značku a vyhněte se pochybnému blátu typu RSW a podobně.
Ten TF tuning holywood u? smrdí ?i?atostí hned po nasazení na sezouvačku u? od pohledu. Dneska to vyrábí kde kdo a kvalita podle toho vypadá. Ony ty hliníky od BBS, DEZENT, BORBET, DOTZ, OZ atd..... nejsou za takové prachy asi úplně zbytečně...
Opravdu, pokud člověk narazí na nějaký extra ?mejd, který vypadá supr a stojí málo, tak se klidně mů?e stát, ?e disk se zkroutí na středu při první rychleji říznuté zatáčce nebo při nalo?eném autě. Nemusí to být ani rána přes díru...
GP dynamic 1.4/77 CV černá crossover 3D - ex
Stilo Abarth 2.4 20V/170 CV
Barchetta 1.8 16V/130 CV
Alfa Romeo Giulietta 1.4 16V TURBO MultiAir 170 CV
mas pravdu jarousi....zkusim posetrit a pak se uvidi..bud koupim nejake blata nebo neco lepsiho...na Golfu sem mel 15ctky za 8000 blata a to co vydrzely se fakt divim...sice jedno kolo byl shit protoze po nasazeni bumy a po zvazeni to byl mazec..musel to vyvazit 20cm dlouhym zavazim
GP Sport 1.4 16V T-jet 120HP... cerna crossover
Bývalé_Golf III tuning
Golf II tuning
Skoda120 tuning
Okic píše:mas pravdu jarousi....zkusim posetrit a pak se uvidi..bud koupim nejake blata nebo neco lepsiho...na Golfu sem mel 15ctky za 8000 blata a to co vydrzely se fakt divim...sice jedno kolo byl shit protoze po nasazeni bumy a po zvazeni to byl mazec..musel to vyvazit 20cm dlouhym zavazim
jj, přesně tak, to výsledné vyvá?ení je taky někdy umění. Něco podobného jako kdy? navleče? na hlinikáč protektor z OBNOVY a san?í? se to pová?it samolepicím záva?ím..
Okic: navíc, v?dy? má? moc pěkné origo hlíny, tak o co jde?
GP dynamic 1.4/77 CV černá crossover 3D - ex
Stilo Abarth 2.4 20V/170 CV
Barchetta 1.8 16V/130 CV
Alfa Romeo Giulietta 1.4 16V TURBO MultiAir 170 CV
Okic píše:mas pravdu jarousi....zkusim posetrit a pak se uvidi..bud koupim nejake blata nebo neco lepsiho...na Golfu sem mel 15ctky za 8000 blata a to co vydrzely se fakt divim...sice jedno kolo byl shit protoze po nasazeni bumy a po zvazeni to byl mazec..musel to vyvazit 20cm dlouhym zavazim
jj, přesně tak, to výsledné vyvá?ení je taky někdy umění. Něco podobného jako kdy? navleče? na hlinikáč protektor z OBNOVY a san?í? se to pová?it samolepicím záva?ím..
Okic: navíc, v?dy? má? moc pěkné origo hlíny, tak o co jde?
taky jsem mu rikal, at si ty originaly necha me se libi moc
Okic píše:kdyz ja bych to chtel trosec ozivit no...
mi je to jasne...ale zase tak spatne na tom nejsi... tak bud nasetri na nejake kvalitni ktere budou stat za to, nebo to nech tak, ale zadny kompromis v podobe levnych mekych hliniku neres