Loketní opěrka
Moderátoři: Tommy, Honzus, Teddy86, Dušan
- 
				badalandabad
- Štamgast
- Kontaktovat uživatele:
okej,kdy? jste tak chytří ..tak poraďte co proti psím chlupům..vozím psa skoro denně..je to takové moje dvojče a někdy si myslím ?e ho to v autě baví víc ne? na sou?i..a myslím ?e by origo sedáky dostali zabrat.to je mi milej?í ,kdy? to vodser*u jen potahy...včíl mudrujte

\______ 
/__|___\___
[(O)_____(O)\
Fiat GP 1.2Ice ->

/__|___\___
[(O)_____(O)\
Fiat GP 1.2Ice ->

- 
				Pepa B.
- Profík
- Kontaktovat uživatele:
taky mám psa, kterej pelíchá, tak?e vím, o čem mluví?badalandabad píše:okej,kdy? jste tak chytří ..tak poraďte co proti psím chlupům..vozím psa skoro denně..je to takové moje dvojče a někdy si myslím ?e ho to v autě baví víc ne? na sou?i..a myslím ?e by origo sedáky dostali zabrat.to je mi milej?í ,kdy? to vodser*u jen potahy...včíl mudrujte

pou?ívám deku, chycenou za opěrky hlavy na předních i zadních sedačkách - taková "kolébka", po jízdě vyprá?ím a sbalím zpět do kufru.
bývalé auto - Fiat Bravo 1.6 Mjet, Dynamic 2008 - Techno Grey
bývalé auto - Fiat Grande Punto 5D 1.2 Dynamic 2007 - Underground Grey

bývalé auto - Fiat Grande Punto 5D 1.2 Dynamic 2007 - Underground Grey
no tebe staci vyprasit len deku,ja musim po kazdej jazde oprat celu plachtu,povysavat a sliny mam vsade,lebo mam 70kg kaukazaka a ver ci never radsej budem vyzliekat potahy ako rozoberat cely sedak...Pepa B. píše:taky mám psa, kterej pelíchá, tak?e vím, o čem mluví?badalandabad píše:okej,kdy? jste tak chytří ..tak poraďte co proti psím chlupům..vozím psa skoro denně..je to takové moje dvojče a někdy si myslím ?e ho to v autě baví víc ne? na sou?i..a myslím ?e by origo sedáky dostali zabrat.to je mi milej?í ,kdy? to vodser*u jen potahy...včíl mudrujte
pou?ívám deku, chycenou za opěrky hlavy na předních i zadních sedačkách - taková "kolébka", po jízdě vyprá?ím a sbalím zpět do kufru.

ale toto sem nepatri a kazdy si kupuje auto na nieco ine...image alebo uzitok

Fiat GP 1,2 active.....hnedá Fago

- 
				badalandabad
- Štamgast
- Kontaktovat uživatele:
navíc mám chytrýho psa..tak?e kdy? vidí ?e je opěrka vyklopená ,tím není mezi sedákama prostor spokojeně si lehne a jen čumí,max.se opře a čumí ze zadního okna..ale kdy? "fajnuju"zbystří pozornost a skoro to vypadá jakoby se mu za mnou i chtělo  

ano,psa vozím furt,jsme spolu de facto pořád-čili nepotřebuji mít do auta fajné věci..tečka..nebo puntik? 

ano,psa vozím furt,jsme spolu de facto pořád-čili nepotřebuji mít do auta fajné věci..tečka..nebo puntik?

\______ 
/__|___\___
[(O)_____(O)\
Fiat GP 1.2Ice ->

/__|___\___
[(O)_____(O)\
Fiat GP 1.2Ice ->

... ale nejsem nelida,mám loketku (téma dodr?eno   ) a tuhle zabijáckou ma?inu vozím v boxu na zadním sedadle
  ) a tuhle zabijáckou ma?inu vozím v boxu na zadním sedadle   ?krábance,sliny,chlupy ... to by moje srdce nevydr?elo
  ?krábance,sliny,chlupy ... to by moje srdce nevydr?elo  

) a tuhle zabijáckou ma?inu vozím v boxu na zadním sedadle
  ) a tuhle zabijáckou ma?inu vozím v boxu na zadním sedadle   ?krábance,sliny,chlupy ... to by moje srdce nevydr?elo
  ?krábance,sliny,chlupy ... to by moje srdce nevydr?elo  

Naposledy upravil(a) dony dne ned pro 20, 2009 20:22, celkem upraveno 1 x.

- 
				badalandabad
- Štamgast
- Kontaktovat uživatele:
kludne by som mu pozical aj svoje,jemu laktova opierka nevadi-aby som dodrzal temubadalandabad píše:mít takovýho drobka,tak mu asi koupím vlastní auto-bo?e to je mazlíkPepa B. píše:[to Mosto: ..ok, vyhrál jsi, já mám psa střední velikosti... mít takového drobka jako Ty, vozím sebou igelitovou plachtu

,len mi vravel,ze to by potom zbalil vela suciek na take pekne auto
 ,len mi vravel,ze to by potom zbalil vela suciek na take pekne auto 
ze ho mam radsej vozit ja a on si bude popijat sampanske,bo v tej laktovej opierke na zadnej strane ma uchyt na napoje

Fiat GP 1,2 active.....hnedá Fago

ale ja kdyz vezu psa tak zasadne v kufru a mam sundane plato.
  ale ja kdyz vezu psa tak zasadne v kufru a mam sundane plato.